View tracker

Hej alla igen! Förlåt att det inte kommit ut nått på över en vecka men jag har varit så sjukt stressad över skolan och mått dåligt för jag varit så stressad! Men nu har jag bara 2 uppgifter kvar och det är bara några dagar kvar tills det blir jul och julafton! WIHO och idag har det faktiskt varit en bra dag. Jag fikade med min kusin Malin på mitt nya favorit café, sorry espresso house.

Har ni några roliga planer inför helgen då? Det har faktiskt inte jag hehe. Ska bara ligga hemma , kolla skam och äta popcorn. Även jobba i kapp i eng. Men man vet aldrig vad helgen har att erbjuda.

XOXO Alice

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej älsklingar, ni som läser min blogg vet ju att jag beställt biljetter till hov1, men för er som är nya vet nu att jag köpt biljetter haha ;) Jag tror inte ni förstår hur taggad jag! Jag lyssnar på deras musik dagligen och taggar sönder. Deras spelning börjar vid 18:00 men vi har planerat att vara där vid senast 16.00, för jag vill komma så nära som möjligt.

Hov1 mina älsklingar vi ses snart!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det måndag igen. Vill helst bara ligga hemma och sova ... Drog mig en snabbis till gymmet förut men va så seg! Gjorde knappt något ... Jaja men man får väl ha sina sega dagar med?? 💤 Nu blir det hem till sängen å lägga mig å plugga resten av dagen , inte så kul. Har sjukt mycket plugg ! Och ni som tror att stylits linjen är plugg fri har fel kan jag säga 😬 Hoppas ni har en bättre dag än jag idag... Puss och kram

  • 207 readers

Likes

Comments

https://desenio.se/sv/artiklar/dancer-poster.htmlGodmorgon på er! Gud som jag lämkat i detta inlägg. jag vet inte om länkarna blev "blå" som länkar brukar vara men jag vet att det går att klicka på länken och dirket komma till sidan som jag länkat. Och som ni ser har jag länkat till massa fina tavlor som är super billiga! dom kostar mellan 29kr- max 100kr iallafall . Jag är så kär i dessa posters och ska önksa mig minst 10 posters från sidan jag länkat till. Ta en titt på deras posters och köp en fin ram och sätt den över er säng eller någon annan stans i ert rum. Ni kommer bli super nöjda! Puss och kram

Likes

Comments

​Hej mina hjärtan, idag är det exakt en månad kvar tills julafton! WIHO och idag är det 6 dagar kvar tills december min favorit månad så jäkla underbart! December är min favorit tid, älskar jul tider. För då går man på massa julbord , man jul pyntar, fikar , bakar och köper julklappar . Jag älskar som sagt jul tider. Jag sak faktiskt på årets första jul bord på lördag med mitt jobb ska bli väldigt mysigt . Dock ska jag inte vara med på något Lucia tåg i år. Vi har ett i skolan men har tyväär inte tid i år för jag ligger så efter med engelskan och måste komma i kapp med allt :( och det är väldigt tråkigt men jag ska försöka vara med nästa år. 

Ha en super kväll! puss

Likes

Comments

Alltså herregud! Vet ni va jag gjorde igår? Jo jag bokade biljetter till hov1 i Göteborg! Tagga , ska bli så kul verkligen! wiho , kan inte bli den 15.e nu nu nu så jag kan få se dom. Hoppas ni också köpt biljetter för detta vill ni inte missa! ;)

Likes

Comments

Idag va jag och träffa min vän Cajsa! Vi har bara träffats på festar inan så var super kul att ta en fika idag med henne och träffa henne utan alkohol i kroppen hahah ;). Vi fikade på ett café i Uddevalla som heter "Yerba" det var bland de mysigaste caféet jag vart och Gud siken god varm choklad dom har!😍 hoppas ni haft en jätte bra dag , för det har jag tack . Puss ❤️

  • 297 readers

Likes

Comments

Hej kära läsare, jag håller på att skriva en argumenterade text på svenskan som jag har döpt till "Alla borde vara feminist". Min text handlar om varför jag är feminist och varför jag tycker folk borde vara feminister, och jag tänkte faktiskt dela med mig av det här, här har ni några få anledningar.

1. Feminist står för att alla ska ha lika värde och rättigheter även om du är kvinna eller man, kvinnor ska känna samma lön som män, kvinnor ska ha samma sociala rättigheter som män, och kvinnor ska få lov att rösta. 

2. Våldtäkter , Bordell hus och sex leksak... Flickor/kvinnor blir våldtagna varje dag , flera stycken inte bara en kvinna utan flera! Det finns något vidrigt som kallas Bordell hus. Flickor blir sålda till Bordell hus i Indien (för er som inte vet vad Bordell hus är, är det hor hus. Flickor som kan vara till exempel kan bli nerdrogade och sålda till dessa hor hus, ofast av sin egna familj.) Dom blir våldtagna av flera män varje dag. Och om du har tur kan du leva tills du är 10 år, man dör i Bordell husen på grund av skador, sjukdomar, smutts och svält. En kvinna kan aldrig känna sig tryck när hon går hem.  Det är sjukt fel att kvinnans kropp ska ses som en sex leksak och nu säger jag kvinnan för det är kvinnans kropp som faktikst gör det!

3. Att feminist anses som nått dåligt. Inte alla anser att feminist är nått dåligt, självklart inte! Men många tycker att feminister är mans hatare och överdriva. Men det är inte sant! Självklart finns det manshatare men mans hat ingår inte inom feminism

4. För jag är rädd för att dela detta inlägg.

För mig är kvinnans rätt att leva som en man en sjävlklarhet för mig, men inte för alla. 

Likes

Comments

Hej bloggen! Vet att jag tagit en kort paus pågrund av privata anledningar men nu är jag tillbaks! Jag är så taggad! Om cirka 2 månader drar jag till Spanien , solar badar och festar Woho! Fick även en toppen meddelande av min lärare här om dagen att jag inte behöver plugga eng nästa år? Asså grymt för mig som har det ganska svårt med engelskan 😬 men nu är jag back och jag hoppas ni hänger kvar! Puss ❤️

  • 374 readers

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas det är bra med er? Själv ligger jag här hemma och har sjukt ont i magen och har fått utslag? Om inte utslagen försvinner inom 1-2 veckor får jag panik haha :/ typiskt mig... Men magen är iallafall bättre! Har haft ont hela natten och i morse men nu är det bättre!

Försten hör ni! Är det bara jag som älskar snön! Jag hatar ju dock att det är svin kallt men den är så fin, och vem älskar inte mysiga hemma kvällar med snö utanför med lite glögg och fika? Det gör jag iallafall men vissa dagar när klockan 07:00 och jag springer till tåget i typ -100 grader(?!) saknar jag sommarn och Grekland, speciellt Grekland då jag låg och pressade i 34 grader varje dag med pomfritt, dunkande musik och en god kall cider i handen. SKulle inte sitta helt fel. Men i Januari åker jag utomlands! Wiho inte jätte långt kvar, hoppas ni också har en solig semester in planerad. Puss och kram.

Likes

Comments