Header

Idag är det äntligen fredag! Är det bara jag som verkligen längtar till fredagar och nästan tycker det är den bästa dagen? Man vet om att idag får man släppa skolan när man kommer hem och förhoppningsvis tänka på något annat.

Mina planer idag är lite blandade. Direkt efter skolan ska jag åka på basketträning. Jag spelar faktiskt i ett basketlag där vi tränar cirka 3-4 gånger i veckan och ibland även har match på helgerna. Efter det blir det att snabbt göra sig iordning för att åka med familjen och äta middag hos en annan familj.

Imorgon har vi bortamatch, vilket känns både roligt och jobbigt. När man har en bortamatch mitt på dagen är det svårt att hinna med så mycket annat men det är samtidigt kul att umgås med laget. Men det ska nog lösa sig och bli en trevlig, händelserik dag ändå!

Trevlig helg på er!

Likes

Comments

Jamen då har man startat en blogg då. Det är väl inte direkt något jag har planerat under en längre tid utan det blev mest spontant. Jag hoppas att det finns några där ute som vill läsa det jag har att skriva och att du som läser detta vill följa med på min "resa".

Jag tänkte nu väldigt kort berätta lite om mig själv genom några enkla punkter här nedan:

- Jag är 16 år gammal

- Jag är född 11 December 2000

-Jag går gymnasiet

-Jag är född i Skellefteå och bor även där

-Jag bor med min mamma, pappa och lillasyster

-Vi har en hund som heter Nemo

-Min dröm är att resa till New York

-Jag älskar glass!!


Kul att just du kollade in här och ha en bra dag!

Likes

Comments