Header

I torsdags, 9onde juni fick vi sommarlov. Så taggad på denna sommaren asså(:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Från Håkan i lördags, så stort och helt oförglömligt!

Likes

Comments

Hej alla ni! Förlåt för min uppdatering på sistone, har haft skola, massa plugg till prov så har bara njutigt av denna långhelg som inte är slut. Idag blev det en liten tur till ullared pga att en liten 6åring blir 7. Kalle fyller år snart så vi tänkte att vi åker dit och handlar presenter. Vi stannade på ett fik som var jätte mysigt på vägen hem, väldigt speciellt med en innegård och det fanns en butik med massa dyra porsliner och inredning.

Topp från Nelly med öppna armar. 

Absoluta favoriterna för mig, älskar dessa shortsen i mocka från Hollister!

​Ha det så fint!

Likes

Comments

Det blev en liten sväng till lager 157 i lördags, hem med mig fick jag en t-shirt och ett par jeans. Fanns inte jättemycket som jag tände på, det följde med mycket in i provrummet men inte hem i påsen.


Likes

Comments

​Måndag igen, ännu en skolvecka men hur många dagar är det kvar nu till sommarlov? 4-5 veckor? Jag vet inte men längtar enormt, och sedan detta vädret idag och igår asså? Snö/regn men ändå 4 grader liksom. Hem kom jag och gjorde mig en smoothie och kollade runt lite på internet, måste plugga till matteprov och samhälls uppgifter. Imorgon är det tisdag då dansen står på schemat, kul kul! 

Ha en fin vecka!

Likes

Comments

Hello alla ni, hoppas allt är fint med er. 

En enkel liten outfit på en enkel liten Alice baserat på lurvig jacka från Kapphal, jeansskjorta från Lager 157, kostymbyxor från Zara och mina älskade Superstars från Adidas

Tycker själv att det är fett snyggt med jeansskjortor både på killar som tjejer. Ha det fint!

Likes

Comments

​Detta vädret asså, så skönt. Det blev att jag och mamma gick en sväng medan Kalle hade träning. 

Hoppas du mår bra, kram.

Likes

Comments

Hej allihopa, måndag igen.. Det har varit så fint väder idag och det har liksom lättat på tankarna runt skolan. Denna vecka blir en pluggvecka, har NO-prov, spanska glosor, en bok som vi läser i svenskan som jag ligger lite efter i och så måste jag förbereda för en samhälls uppgift som vi ska göra om två veckor men den är inte så bråttom med. Men två veckor går väldigt fort så ändå bra att börja i tid liksom. Från förra veckan då jag inte hade några läxor eller prov till denna veckan då det innebär väldigt mycket plugg. 

Ha en bra vecka!

Likes

Comments

ÄLSKAR min nya tröja från Pull&bear. Snygg till ett par ljusare jeans även mörkare! En enkel t-shirt med text på, sådana kläder man behöver när man går i skolan som jag, och varken vill vara finkläd eller gå i pyjamas.

Mina glasögon är i från Gina. Jackan är en svart vanlig bomber från Lager 157 och jeans från något ställe som jag inte vet.

Imorgon är det måndag. Igen.. Känns som att tiden bara rinner iväg, var liksom inte längesedan det var sportlov och påsklovet känns som det är var förra veckan. Nu ska jag försöka mig på att måla mina naglar, önska mig lycka till.

Bye!

Likes

Comments