Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Älskar verkligen detta land, idag onsdag har vi solat och badat vid stranden med sol och moln och 27 grader. Åkt vattenskoter och på kvällen var vi på Dubai mall och shoppade, vi kollade på vattenshowen och Burj Khalifa, världens högsta byggnad.

Likes

Comments

Nu är vi äntligen i Dubai med Helgesson, ovanligt så är det molnigt och det regnade igår när vi kom men det är varmt så det är tur.

Likes

Comments

I torsdags, 9onde juni fick vi sommarlov. Så taggad på denna sommaren asså(:

Likes

Comments

Från Håkan i lördags, så stort och helt oförglömligt!

Likes

Comments

Hej alla ni! Förlåt för min uppdatering på sistone, har haft skola, massa plugg till prov så har bara njutigt av denna långhelg som inte är slut. Idag blev det en liten tur till ullared pga att en liten 6åring blir 7. Kalle fyller år snart så vi tänkte att vi åker dit och handlar presenter. Vi stannade på ett fik som var jätte mysigt på vägen hem, väldigt speciellt med en innegård och det fanns en butik med massa dyra porsliner och inredning.

Topp från Nelly med öppna armar. 

Absoluta favoriterna för mig, älskar dessa shortsen i mocka från Hollister!

​Ha det så fint!

Likes

Comments

Det blev en liten sväng till lager 157 i lördags, hem med mig fick jag en t-shirt och ett par jeans. Fanns inte jättemycket som jag tände på, det följde med mycket in i provrummet men inte hem i påsen.


Likes

Comments

​Måndag igen, ännu en skolvecka men hur många dagar är det kvar nu till sommarlov? 4-5 veckor? Jag vet inte men längtar enormt, och sedan detta vädret idag och igår asså? Snö/regn men ändå 4 grader liksom. Hem kom jag och gjorde mig en smoothie och kollade runt lite på internet, måste plugga till matteprov och samhälls uppgifter. Imorgon är det tisdag då dansen står på schemat, kul kul! 

Ha en fin vecka!

Likes

Comments

Hello alla ni, hoppas allt är fint med er. 

En enkel liten outfit på en enkel liten Alice baserat på lurvig jacka från Kapphal, jeansskjorta från Lager 157, kostymbyxor från Zara och mina älskade Superstars från Adidas

Tycker själv att det är fett snyggt med jeansskjortor både på killar som tjejer. Ha det fint!

Likes

Comments

​Detta vädret asså, så skönt. Det blev att jag och mamma gick en sväng medan Kalle hade träning. 

Hoppas du mår bra, kram.

Likes

Comments