Inlägget innehåller Adlinks

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Ingen har väl missat trenden med Over-the-knee boots som syns överallt nu i år? Jag tycker treden är såå fin och jag äger själv ett par svarta helt utan klack som funkar bra till vardags. Men jag är på jakt efter ett par med lite högre klack då jag tycker det är stilrenare och funkar både till vardags och till fest. Mina favoriter är nummer ett och speciellt nummer två då de har en sån fin färg som är lite annorlunda, lite roligare och dessutom är de ur snygga!! Dock kostar dem 1475kr så det är lite pricy men helt klart värt att spara till enligt mig!

Likes

Comments

Detta är enligt mig det ultimata lilla mellanmålet eller perfekta snackset och man är lite sötsugen! Det är så enkelt som det ser ut: äpplebitar med kanel. Men bara för att det är enkelt bör det inte underskattas, dessa äpplen är även ifrån vår egen trädgård så de är mycket godare än dem i butiken tycker jag!

Likes

Comments

/ Blus - Pondus / Kofta - MQ / Väska - Michael Kors / Halsband - Jane Koenig /

Idag har jag varit på Torp en sväng för att skriva på mina avtal med Forex så nu är jag officiellt anställd vilket känns jätte skönt!! Har ju sagt upp mig på McDonalds då jag inte vill jobba inom restaurangbranschen så ska bli roligt med nya utmaningar inom bankbranschen istället. Min första utbildningsdag är på fredag så det ska bli spännande!! Wish me luck

Likes

Comments

Inlägget innehåller Adlinks

Perfect blousesPerfect blouses by alicedahlberg

/ 1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR /
Märker Navy London hos Zalando har jag verkligen fått upp ögonen för då dem har så himla fina blusar, här ovan är bara sex stycken men visst blir man sugen på att köpa dem? Mina favoriter är 3an och 5an!! Perfekta att matcha med antingen en svart vippig kjol för en sötare look eller skinnbyxor för att bryta av. Får bli att beställa hem när lönen kommer för just nu är plånboken lite skral haha...

Likes

Comments

Godmorgon!! Idag är det Måndag vilket innebär en ny vecka och en ny start. Ute regnar det samt är helt grått så hösten är officiellt här och ingen är gladare än jag! Jag tycker att hösten är så mysig, iallafall när man är inomhus och hör regnet smattra mot rutan. Jag har inga som helst planer för idag men jag ska nog träna lite mage iallafall, är behövligt haha! Men ni får ha en fin dag. Kram!

Likes

Comments

Älskar detta snapchapfilter, man blir ju så söt haha... Idag har inte varit en produktiv dag ska jag säga er. Det enda jag har gjort är att laga nyttig lunch som bestod av blomkålsmos och lax. Här hemma drar vi ner på kolhydraterna rejält just nu, spännande med lite nytt tycker jag. Jag menar, tanken hade aldrig slagit mig att göra blomkålsmos annars? Råkade ha i lite mycket vätska dock så blev mer som en soppa haha men det var gott det med!! Ska definitivt provas igen, man lär sig ju av sina misstag.

Likes

Comments

Här är min nya väska ifrån Michael Kors som jag köpte när jag var i Stockholm! Perfekt liten höstväska enligt mig själv. Älskar den!

Likes

Comments

cozy octoberoluspa

/ 1.HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR /

Mysiga oktober, är nog en av mina favoritmånader. Älskar hur det blir kyligare, hur man kan gå klädd i stora kappor och ha en stor halsduk virad runt halsen. 

Likes

Comments