• Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Allmänt

Jobbar hela tiden, känns som jag aldrig har tid med något annat. Jag ska i alla fall till Spanien i augusti och då ska jag njuta! Har hänt väldigt mycket sedan sist men jag och lite andra vänner firade Elin häromdagen när hon fyllde 18! Var super kul!

Ska verkligen försöka blogga bättre, kram! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, OOTD

För igår var de Angelicas tur att ta studenten!!! Världens bästa är hon och som hon kämpat!! Hade verkligen en jättehärlig helg här uppe i Eskilstuna men nu blir det hemåt och gå sista dagarna i skolan innan nästa kompisarna tar studenten nästa helg hemma i jönkan.

Likes

Comments

Allmänt, Nytt!, makeup

Fick ögonskuggspaletten ifrån färg gratis! Jättetacksam då de är superfina färger! Köpte en contour skugga därifrån, en refillskugga! Så smidigt att slippa köpa en helt ny palett. Sen min favoritprimer ifrån the balm, behövde påfyllning av den! Sen har jag upptäckt en ny värld med lösögonfransar och köpte ett lin jag hört massa bra om!

Och hallå, kolla väskan!! Hur snygg?? Kommer passa perfekt för sommarn!

Likes

Comments

Allmänt

Sitter atm på balkongen och försöker fånga de sista soltimmarna för idag då jag jobbat hela dagen och jobbar hela långhelgen. Så ska njuta sista timmarna nu! ☀️

Likes

Comments

Allmänt

Då var denna jobbhelgen äntligen över och jag har matte nationella i veckan så lär plugga som fasiken till de!

Idag så är det måndag igen och dagen är relativt kort idag, mellan 10 och 14 går jag så sen ska jag hem och plugga matte. Kommer även upp ett inlägg senare i veckan om lite nya saker som kommit hem till mig, skräll haha!

Kram!❤️

Likes

Comments

Ska strax bege mitt mot ännu en jobbhelg, dock finns de lite festligheter inplanerade ikväll vilket är trevligt! Sedan lär jag även hänga över skoldatorn för att få klart alla uppgifter så man kan slappna av lite nu när de närmar sig sommar och sommarlov! Ca 8 veckor kvar till sommarlov och förhoppningsvis ett bra sista sommarlov!

Likes

Comments

Va en stund på utsikten igår med Hanna. Vi tog en sleepover och drog och tränade idag när vi vaknade.

Resterande av påsklovet har bestått av jobb och plugg. Vilket inte är så intressant att läsa om kanske. Men nu så är det dags för ny skolvecka och jobbhelg samt nya Tag med träningen! Ska bli skönt att komma igång med det igen.

Likes

Comments