• Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Allmänt

Sitter atm på balkongen och försöker fånga de sista soltimmarna för idag då jag jobbat hela dagen och jobbar hela långhelgen. Så ska njuta sista timmarna nu! ☀️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Då var denna jobbhelgen äntligen över och jag har matte nationella i veckan så lär plugga som fasiken till de!

Idag så är det måndag igen och dagen är relativt kort idag, mellan 10 och 14 går jag så sen ska jag hem och plugga matte. Kommer även upp ett inlägg senare i veckan om lite nya saker som kommit hem till mig, skräll haha!

Kram!❤️

Likes

Comments

Ska strax bege mitt mot ännu en jobbhelg, dock finns de lite festligheter inplanerade ikväll vilket är trevligt! Sedan lär jag även hänga över skoldatorn för att få klart alla uppgifter så man kan slappna av lite nu när de närmar sig sommar och sommarlov! Ca 8 veckor kvar till sommarlov och förhoppningsvis ett bra sista sommarlov!

Likes

Comments

Va en stund på utsikten igår med Hanna. Vi tog en sleepover och drog och tränade idag när vi vaknade.

Resterande av påsklovet har bestått av jobb och plugg. Vilket inte är så intressant att läsa om kanske. Men nu så är det dags för ny skolvecka och jobbhelg samt nya Tag med träningen! Ska bli skönt att komma igång med det igen.

Likes

Comments

Ett ord, Spanienutbyte!

Våra utbytesstudenter var här denna veckan och imorgon åker de hem! Det har varit väldigt upp och ner men hänt mycket kul denna veckan trots allt. Glad att jag va med i detta och fick en upplevelse och en erfarenhet mer i livet.

Annars då? Inget, har mycket nu innan lovet samt ska börja jobba igen nästa vecka. Ska bli skönt att komma in i sina egna rutiner efter denna veckan.

Vi hörs kram!

Likes

Comments

Allmänt, Sponsrat , Wanties
Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Skal HÄR / 2. Skal HÄR / 3. Skal HÄR / 4. Skal HÄR / 5. Skal HÄR /

Skulle verkligen behöva lite nya skal själv, är riktigt sugen på det andra och det sista! Men ni har 20% med koden "SPRING17", så shoppa loss nu! Unna dig ett fint skal eller varför inte unna en vän ett nytt fräsch skal till våren? Perfekta presenten!

Likes

Comments