• Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Va en stund på utsikten igår med Hanna. Vi tog en sleepover och drog och tränade idag när vi vaknade.

Resterande av påsklovet har bestått av jobb och plugg. Vilket inte är så intressant att läsa om kanske. Men nu så är det dags för ny skolvecka och jobbhelg samt nya Tag med träningen! Ska bli skönt att komma igång med det igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ett ord, Spanienutbyte!

Våra utbytesstudenter var här denna veckan och imorgon åker de hem! Det har varit väldigt upp och ner men hänt mycket kul denna veckan trots allt. Glad att jag va med i detta och fick en upplevelse och en erfarenhet mer i livet.

Annars då? Inget, har mycket nu innan lovet samt ska börja jobba igen nästa vecka. Ska bli skönt att komma in i sina egna rutiner efter denna veckan.

Vi hörs kram!

Likes

Comments

Allmänt, Sponsrat , Wanties
Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Skal HÄR / 2. Skal HÄR / 3. Skal HÄR / 4. Skal HÄR / 5. Skal HÄR /

Skulle verkligen behöva lite nya skal själv, är riktigt sugen på det andra och det sista! Men ni har 20% med koden "SPRING17", så shoppa loss nu! Unna dig ett fint skal eller varför inte unna en vän ett nytt fräsch skal till våren? Perfekta presenten!

Likes

Comments

Allmänt, makeup

Lägg märke till det snygga mönstret!!

Svårt att få en rättvis bild men älskar denna färgen! Så krämigt och har en bra hållbarhet, framförallt med läppenna under! Färgen heter Fairytale ifrån make up store!

​Skulle ni förresten tycka de vore kul att se bättre bilder och höra lite om min första (och enda än så länge) tatuering? Kommentera gärna vad ni tycker! 

Likes

Comments

Allmänt

Det var otroligt jobbigt att behöva säga hejdå till dig idag. Tack för allt du någonsin gjort och tack för att du alltid spridit glädje i min barndom. Hoppas innerligt att du har det bättre där du nu är, tack för allt ❤

Likes

Comments