• Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Allmänt, Sponsrat , Wanties
Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Skal HÄR / 2. Skal HÄR / 3. Skal HÄR / 4. Skal HÄR / 5. Skal HÄR /

Skulle verkligen behöva lite nya skal själv, är riktigt sugen på det andra och det sista! Men ni har 20% med koden "SPRING17", så shoppa loss nu! Unna dig ett fint skal eller varför inte unna en vän ett nytt fräsch skal till våren? Perfekta presenten!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt, makeup

Lägg märke till det snygga mönstret!!

Svårt att få en rättvis bild men älskar denna färgen! Så krämigt och har en bra hållbarhet, framförallt med läppenna under! Färgen heter Fairytale ifrån make up store!

​Skulle ni förresten tycka de vore kul att se bättre bilder och höra lite om min första (och enda än så länge) tatuering? Kommentera gärna vad ni tycker! 

Likes

Comments

Allmänt

Det var otroligt jobbigt att behöva säga hejdå till dig idag. Tack för allt du någonsin gjort och tack för att du alltid spridit glädje i min barndom. Hoppas innerligt att du har det bättre där du nu är, tack för allt ❤

Likes

Comments

Allmänt, Nytt!

Kolla mitt nya hår!! Sjukt svårt att få en rättvis bild Dock men numera kan jag kalla mig Blondie på riktigt!! Så nöjd! Efter frisören åkte jag till a6 då jag såg att twilfit hade 20% på alla märken, så jag åkte och köpte de setet alla har ifrån Calvin Klein! Super nöjd då de satt toppen!

Likes

Comments