• Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Allmänt, Nytt!

Kolla mitt nya hår!! Sjukt svårt att få en rättvis bild Dock men numera kan jag kalla mig Blondie på riktigt!! Så nöjd! Efter frisören åkte jag till a6 då jag såg att twilfit hade 20% på alla märken, så jag åkte och köpte de setet alla har ifrån Calvin Klein! Super nöjd då de satt toppen!

Likes

Comments

Allmänt

Denna söndagen spenderades endast med familj och en del ärenden. Eftersom jag har lov så blir det sovmorgon imorgon och sedan en del ärenden i stan och kanske även lite matteplugg! Får se vad som hinns med helt enkelt!

Ni får ha det så bra så hörs vi! ❤

Likes

Comments

Allmänt

Man äger ju i alla fall smutsigaste och repigaste telefonen.


Och så kommer samma mening som alltid, ursäkta min super dåliga uppdatering med kassa mobilbilder hela tiden. Måste bli bättre på att ta lite mer bilder och även blogga för det är så tråkigt att blogga utan bilder, right?

I alla fall, imorgon är det fredag och då ska jag dels gå i skolan och ha lite förhör men det är skönt att det är på morgonen så man slipper det senare på dagen. Det är även sista dagen i skolan innan en veckas lov! Hur skönt? Detta lovet kommer mer än passande<3 Sedan ska även Elin sova här, behövs efter denna röriga dag. Så vi ska ha lite sleep over med massa skratt och prat precis som vanligt! Nu så tänkte jag sätta mig och göra några tidsinställda inlägg så ni har något att läsa när jag inte har tid att sätta mig och skriva hihi.

Likes

Comments

Allmänt, OOTD

Valde att vara nykter och köra istället och är glad över det valet! Hade kul ändå, tackar alla för en bra kväll ❤

Likes

Comments