"We are not in control of other peoples actions or what happenes. But thats okay, as long as we control our emotions, we can let go of everything else. Just remember who you are and what you stand for."
Ovanstående

Likes

Comments

Nu är det officiellt okej att lyssna på julmusik, pynta, sätta upp julgran, baka julsnacks och allt sånt mysigt!! Känner mig så varm å go av att tänka på julen, längtar till nyår med!

Hade nyss nationella prov i franska, hörförståelse. Imorgon är det skrivförståelse. Blöä, är inte bra på franska alls. Hör gick faktiskt väldigt bra, elle rbättre än förväntat, men jag vet att skriva inte är min grej. Brukar ha lätt för att förstå språk men att formulera mig själv is a big nono.

Ååh, har bestämt träff med gamla klassen som jag gick 6-9 med. Så mysigt!! Saknar den klassen super mycket, I really do.

Hoppas att alla får en bra dag

Kramis

Likes

Comments

efter en jobbig dag tog jag och mamma en välbehövd fika på espressohous. Shit va god deras lime kaka är!! Kommer definitivt äta den fler gånger, mumma alltså!

Likes

Comments

Detta var alltså min ANDRA kvällsmat. Jag blir jätte mätt men jätte hungrig 10 min efter. Har alltid plats för mat. Lite jobbigt men lite skönt. Älskar ju mat så mycket

Kramis

Likes

Comments

Smått firade thanksgiving med kära vänner som jag saknat. Ni vet den där kompisen man inte behöver träffa varenda dag men nör ni väl ses är det preis som vanligt.... Så är det med detta gänget. Jag känner mig så lyckligt lottad.

Vi käkade både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Är jag mätt? JA

Liiiite bilder från kvällen nedan

Imorgon är det f-turnering och jag ska upp tiiidigt. Taggad faktiskt!! På söndag är det födelsedagsfirande wihoo. Nu ska jag kolla på resultatshowen i idol och sedan nana. Bbyyeee

Kramiss!!!

Likes

Comments

Jag är introvert och jag är extrovert. Jag delar med mig om för mycket men håller allting inne. Jag är blyg och högljudd. Jag är överallt och ingenstans. Jag har kompisar men jag är ensam. Jag är lycklig, och deprimerad. Jag är allt och jag är ingenting. Jag älskar och jag hatar. Jag har svaren på allas frågor, men mina kvarstår obesvarade. Jag gillar mig, jag hatar mig. Jag är fin, jag är ful. Jag är klok, jag är dum. dum.

Allt jag tror bevisas motsattsen. Jag tror att jag måste vänta och se, stå ut och belönas. Även ifall det blir svårt, men vem fan sa att det skulle vara lätt?

men, om det heller inte stämmer då? livet fortsätter, hur många texten jag än skriver, låtar jag lyssnar på och tårar jag fäller. Jag kan inte styra ödet. Det ödet som jag så tramsigt tror på. Som jag förlitar mig på.

Det är lätt och det är svårt, tisdag tänker jag "nu har det löst sig" onsdag tänker jag "ska jag låtsas vara sjuk imorgon"

Men: vem fan sa att det skulle vara lätt

en text till ingen

Likes

Comments

Avnjuter just nu en kopp vanilj-caramel tee med lite kokosolja samt mjöl i. Lärde mig innan idag att man kan lägg lite kokosolja i kaffet på morgonen so why not in ma tea? Äter även lite efterrätt bestående av kokoskvarg och hallon, nu efter min egenlagade middag *skryt* som bestod av vegansk schnitzel, potatis och sås. Äter det ganska ofta men älskar det!

Samtidigt som min mage gottar sig, gör även ögonen och öronen det. Kollar nämligen runt på Nelly och lyssnar på Den Fantastiska Resan (spoiler alert! som snart inte är är så fantastiskt längre... Noel ska inte podda längre</3 hoppas att Zaras nya poddfriend har en mörk nice röst o lyssna på... hihi)
Är inte så aktiv men har två asgrymma anledningar:
1. Har ingen nice kamera då min phone är spräckt och jag orkar inte spendera pengar på att laga den...
2. Jag har ingenting intressant att skriva.

Angående nr2, for real alltså det händer INGENTING i mitt liv värt att snacka om utom depprimerande privata grejer hahaha. Önskar att jag var som typ Eva Gutowski, Alexis Ren eller någon annan superintressant person men äventyrligt liv, men livet som student är liksom inte så äventyrligt.

Idag då... Har pluggat franska majoriteten av dagen samt kollat lite TV. Kollar aldrig TV, pallar inte slösa tid på reklamerna. Kom nyss på att jag är ledig imorgon pga utvecklingssamtal vilket tar typ max 30 min, wihoo!!

Well nu säger jag hejdå for now, så hörs vi inom en än obestämd tid....
Krammisss

Likes

Comments