Header
View tracker

Hej på er!
Har ni haft en bra helg? Det har jag iaf, har verkligen tagit det lugnt och skönt.
Idag är det måndag och sovmorgon, börjar vad halv 2. Så Skönt.
Sen kommer min mattehjälp hem till mig för 2h intensivt matte pluggande. Och ikväll blir det träning som vanligt.
Tråkigt och o personligt inlägg men vad gör det om 100 år.

​älskar denna bild på Alicia, jag & johanna från en av våra fantastiska förfester. 

Likes

Comments

​Torsdagar, hatar er. därav den extremt tunga bilden. Men jag gillar den. Den är ball.
Har hunnit med en hel del idag, skola,shopping,möte, jobb och plugg. Så jäkla meningslöst tråkigt egentligen. Jag har tänkt mycket på det där, vad vardagen är tråkig. Hur man alltid lever för helgen och bara försöker ta sig igenom vardagen så gått sett går. Fan vad deprimerande. Nej positiva tankar kompisar, SNART är det sommar och då jävlar.

Likes

Comments

tankar

usch, spyr. !4 åriga Alice var otroligt osäker i alla livets aspekter. Jag var redan då en filosof som lätt kunde sväva bort i tänkaran. Jag levde för cheerleading och det var absolut det roligaste jag visste. sweet. Kolla bara på mina nyårslöften, vad tänkte jag där? Lilla gumman du var fin precis som du var, du behövde inte ändra på någonting för att bli accepterad eller omtyckt. Om jag bara förstod det då, vad mycket bättre jag hade mått.
jag var så jävla dum i huvudet. En osäker liten fjortis. Vad jag är glad att den tiden är över och att allt börjar falla på plats. 
Vad skulle du vilja säga till ditt 14 åriga jag?

Likes

Comments

cheerleading/träning

12 år var jag när jag åkte till USA för första gången. En resa som skulle förändra mitt liv, det var då jag blev kär i cheerleading. Kom hem och googlade som en idiot på cheerleading karlstad. Gick ditt provade, och blev fast. Det var ju verkligen min grej, det kände jag ju. Nu sitter jag här 19 år och kan sorgligt säga att jag är klar. Det har varit en helt fantastisk resa, det har fått mig att inse hur viktigt det är med självförtroende, bra vänner och träning. Cheerleading har funnits där för mig när allt annat var mörkt. Den personen jag är idag vore inte desamma utan denna sport och det kommer jag vara evigt tacksam för. Alla vänskapsband som har tillkommit, och inte bara från min förening.
Att ja som 12 osäker tjej skulle några år senare vara huvudtränare för föreningen A-lag var absolut ingenting jag planerade. Men nu står jag här, beredd att lämna cheerleading för alltid som aktiv men inte som coach. Det kapitalet är jag inte klar med ännu i mitt liv, och det känns väldigt osannolikt att jag kommer bli det inom den närmsta framtiden.

6 DM GULD, 1 MVP, 1 SM GULD och ett SM brons har jag lyckats få med mig som aktiv.
2 DM GULD och ett SM silver har jag än så länge fått med mig som coach.

Nu är det endast en månad kvar till det är helt över för mig. Jag är ledsen att det tar slut men samtidigt vet jag att det är dags och att det är som det är. Ska ta vara på den här sista tiden och göra det bästa v det. Snart RM och då ska jag stå på mattan för sista gången. Sista bästa.

TACK cheerleading och speciellt CheerXplosion för att du/ni räddade mig, Evigt tacksam. Det har varit den bästa tiden i mitt liv. Nu är det slut och jag är redo att starta ett nytt kapitel i mitt liv. over and out.

Likes

Comments

Hej på er! VAD FINT VÄDER DET ÄR.

våren gör mig så mycket gladare och det känns som om det äntligen finns någon slags mening med detta. Efter skolan tog jag och Rebecca en långpromenad. Gick och kollade på djur och satte oss vid vattnad och snackade lite skit. I sommar ska vi säsonga tillsammans på västkusten. Åh vad jag längtar kommer bli fett.

Likes

Comments

Sitter i skolan på min ledarskap lektion. Ännu en gång berättar vår lärare om hur kvinnor bör vara och vad vi har för rättigheter. Suck. Gör mig redo att ta kampen. Igen.

Likes

Comments

shiit jag gjorde det igen. På började ett projekt med bloggen men gav mig fortare än vanligt. så konstigt beteende av mig, jag älskar ju att skriva och berätta om min vardag. men men

Sanslöst mycket har hänt sen senast, vart ska jag ens börja? DM kanske.. GULD(såklart) till angels. Fast det har jag ju ändå vetat väldigt länge, skulle liksom blivit väldigt förvånad ifall dom inte skulle vinna. Men skit kul, kidsen förtjänar det verkligen Dock var det långt från deras bästa gång, men nu har vi verkligen på G till RM. Hoppas på lika fina resultat där.

Sen åkte jag till Thailand också, det var väldigt skönt att komma iväg lite granna. Fantastisk land men fantastisk mat, vilken jävla kombo alltså. Klippte också av mig håret, fast vad spelar det för någon roll egentligen. Ingenting.

Eh vi får väl se hur det går denna gång dvs. ska göra mitt bästa. Igår satt jag och mamma och drack lite vin, pratade om live.Sen drog jag och två tjejkompisar ut såklart, hade as kul. Älskar att dansa full. Jag är verkligen inte den tjejen som försöker vara sexig eller något när jag dansar, nej nej nej. Drog på efterfest och fick hångla. Vilken natt. Klockan 6 imorse vandrade vi hem, och vad varmt det var. Underbart.​Thailand, här ser ni håret också.

Likes

Comments

tankar

Jag skulle ha förstått bättre. Jag vet ju hur det funkar, jag vet ju att de

t är såhär det oftast går till. Ändå har jag ramlat dit igen, ändå har jag blottat både min kropp och själ för en skådespelare som inte ville någonting mer än bara min kropp. Och ännu en gång har jag varit del av en falsk kärlek för en natt.
Tomma vackra ord och tomma lögner, allt för att få det han ville. Och jag, var så dum och gick på det där. Igen.När ska jag någonsin lära mig. Livet är inte som i en film även om jag väldigt gärna hade önskat det ibland. Hans komplimanger var så fina och dom kändes i stunden äkta, som om han verkligen menade det. Jag tänkte att denna gång, denna gång är det på riktigt. Det här är en bra kille och äntligen finns det någon slags mening i denna meningslösa verklighet.

Det var den där blicken han gav mig, blicken som inte var tillägnad mig. Jag såg hur han inte såg på mig sådär som i en film, hur han önskade att jag var någon annan. Hur han log mot mig,av rent skådespeleri. Det var då jag förstod. Han såg mig som en enkel tjej som går på vad som helst, fan vad jag är dum. Det är ju inte första gången jag går på dessa lögner för att en kille vill använda min kropp till njutning. Jag vill ju så mycket mer än att bara blotta mig, jag vill faktiskt betyda någonting. Jag vill ha någon som vill ha mig för den jag är, inte för hur jag ser ut. Det är ju ändå mitt fel, jag skulle ju ha förstått bättre. Att hans ord bara var en lek och att jag var en lättlurad själ som ännu en gång hamnat i denna sits.

Jag ser det på honom. Sättet han rör sin kropp, sättet han utstrålar ånger. Ånger som kryper sig mer och mer på ju mer han inser. När han förstår att jag inte hade tänkt samma, att jag ville mer. Att jag trodde att det faktiskt skulle ha blivit någonting mer än bara en falsk kärlek för en natt. Självklart ville han ingenting mer, självklart var det bara ett skådespel. Hur kunde jag tro att någon som honom, ville ha någon som mig? Han är inte intresserad över vem jag är, vad jag gillar eller vad jag har för åsikter. Han kommer aldrig ägna en tanke över ifall jag mår bra eller inte. Det gör så fruktansvärt jävla ont i mig när jag inser.
Han är så fin när han ligger där bredvid mig i sin muskelnia kropp tätt intill min. Jag vill alltid ha det så här, är det för mycket begärt? varför kunde han inte ha sagt någonting så jag hade förstått? Kunde han inte ha varnat mig för i helvete? Bara lite granna, snälla. Ångesten och sorgen kryper runt i min kropp och jag känner mig så smutsig och äcklig. Det var ju inte såhär det skulle ha blivit, jag ville ju egentligen inte. Hans närvaro gör mig äcklad, inte av honom utav av mig själv. Jag sneglar lite över honom när han sover så fint. Sen tar jag mina kläder och lämnar lägenheten. Som om ingenting hade hänt.


Likes

Comments