Tre flugor i en smäll!

I måndags spenderade jag dagen med min bror från en annan mor, bokstavligen (typ). Killen har jag känt sedan han föddes och vi har växt upp med varandra, så han är både min allra bästa vän och som en bror för mig. Det var ett tag sedan vi sågs, vi är sådana vänner som kan umgås efter att inte hört avs på någon eller några månader, så vi slog till med en liten utflykt till tre olika destinationer. Här kommer lite bilder ifrån vår lilla utflykt ->

Säters Gamla Mentalsjukhus
Östra Silvbergs Gruva (Säter)
Brandts Jordgubbar Självplock (Hedemora)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

26/5-6/6

Den 26/5 bar det av mot Stockholm Arlanda för att sedan kliva på ett flyg som skulle ta oss till Istanbull och sedan ett annat flyg till Norra Cypern. Det jag inte visste när jag klev på planet var att tiden på Norra Cypern skulle förändra mitt liv och mina värderingar med livet..

Vi bodde i utkanten av Girne (Kyrenia) på semester i en vecka, för att sedan på fredagen bege oss till Farmagusta, till "The Dream" (Thalassa Beach Resort). Där var vi på ett event (IPP Earth Project 2) med IPP (International partnership program) som är ett företag som jobbar med fastighetsförmedling. Vi hade en underbar tid både i Girne och Farmagusta. Jag fick vänner för livet och ett bra kontaktnät. Det skedde mer spännande saker som jag inte tänkte nämna, kanske nån gång i framtiden ;)

Jag ser verkligen fram emot att fira mammas och hennes sambo Jonas bröllop som kommer äga rum i Norra Cypern i höst! Längtar redan tillbaka! Ett land jag skulle kunna tänka mig att bosätta mig i en period.

Här kommer lite härliga bilder från resan :)

Likes

Comments

Hejsan! Jag är en tjej på 18 år som kommer från en liten by i södra Dalarna. Här kommer 10 frågor för att få ett hum om vem jag är och hur jag tänker. Lite annorlunda frågor än de vanliga basic-frågorna.

1. Vad skulle du göra i livet om du inte behöver arbeta för pengarna?

Jag skulle jobba som volontär.

2. Var vill du vara om 5, 10, 20 eller 40 år?

Om 5-10 år vill jag vara bosatt utanför Sverige och kunna leva för att jobba, inte jobba för att kunna leva.

3. Vilka är de tre viktigaste människorna i ditt liv?

Min mamma är en solklar etta. Min pappa och min extra pappa Jonas. Min pojkvän vill jag även klämma in där.

4. Vilka är de tre saker i ditt liv som du skulle vilja ändra på?

Min livsstil, min boendesituation och mitt tillfälliga yrkesval.

5. Glöm din riktiga ålder för en sekund – nu berättar du själv hur gammal du är?

Ibland kan jag känna mig som om jag vore 14-15 år och fortfarande i puberteten då jag haft mycket problem med humörsvängningar, men i vissa sammanhang känner jag mig mycket äldre än vad jag egentligen är då jag umgåtts med folk mellan 25-40 år. 

6. Hur viktig är det sociala godkännandet för dig?

För mycket för mitt eget bästa.

7. Bor du med andra eller för dig själv?

Bor med min mamma och min extra pappa Jonas med syskon. Men inom snar framtid blir det förhoppningsvis att flytta ihop med pojkvännen.

8. Vad är din största rädsla?

Att min mamma skulle försvinna ur mitt liv på ett eller annat sätt. Utöver det har jag stor fobi för spindlar och i princip alla småkryp.

9. Vad inspirerar dig?

Människor som vågar. Människor som vågar gå utanför ramarna för att uppnå sina drömmar i livet.

10. Vanligtvis lyssnar du på ditt hjärta eller din hjärna?

Min hjärna. Bara i enstaka fall jag litar på hjärtat och magkänslan.


Likes

Comments