Header

Bor: 20 min från San Francisco, Kalifornien

Familj: Mamma, Pappa, Pojke(4år), Pojke (1år), hund

Denna familj har jag precis Skypat med och det var super härliga. Verkligen genom snälla och var jättetrevliga. Känns även här som om vi kan bli en bra match, denna familj ska jag prata lite mer med över Skype i veckan.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bor: San Diego, Californien

Familj: Mamma, Pappa, Pojke(1år) hund.

Denna familj har jag Skypat med två gånger nu och jag gillar verkligen denna familj. Vi verkar ha samma intressen och värderingar. Känns superbra, jag ska få skypa med deras nuvarande Au pair nu i veckan så vi får se hur det går. Men just nu känns det som om vi kanske kan bli en bra match i framtiden. Sååå lycklig.

Likes

Comments

Bor: Gig Harbor, Washington

Familj: Mamma, Pappa, Pojke (4år), Flicka (2år) och bebis påväg.

Har mailat lite med mamman och tycker denna familj verkar vara super gulliga. Så vi får se om vi bokar ett Skype- möte i framtiden.

Likes

Comments

Bor: Utanför Washington DC, Maryland

Familj: Mamma, Pappa, Pojke(6år), Flicka(4år) och Pojke (5veckor)

Tyckte denna familj lät som en bra och trevlig familj så jag bokade in ett Skype möte med dem och hade det igår. Det gick bra och de var trevliga men kändes inte så avslappnade, väldigt strikta och kändes typ som man var på ett förhör. Men vi får väl se vad som händer.


Jag tror jag nämnde det i tidigare inlägg men jag skulle iallafall ha ett Skype möte med match #15 men ca 50 min innan mötet får jag ett mail från mamman där hon berättar att deras son blivit sjuk och de var tvungna att ställa in vårt Skype möte. Det var såklart super tråkigt eftersom jag sett fram emot att prata med den familjen. Men förhoppningsvis hör de v sig och vill boka ett nytt möte framöver.

Likes

Comments

Bor:10 min från Santa Cruz

Familj: Mamma, Pappa, Pojke (1år) och en bebis påväg

Denna familj gillade jag verkligen så fort jag läste deras beskrivning. Men det är från holland och ville egentligen ha en holländsk au pair. Men vi har iallafall bestämt oss för att Skype, så ikväll ska vi göra de. Det jag är orolig för är om båda föräldrarna pratar holländska kan det nog vara lite jobbigt och svårt med en Au pari som inte kan ett ord, haha.
Men jag skriver sen hur Skype mötet gick.

Likes

Comments

Jag mailade med mamman från Texas (match#13). och tyvärr ville de att jags kulle komma mycket tidigare än jag hade planerat. Jag gillade verkligen denna familj men ska jobba i sommar här i Sverige så tyvärr kunde jag inte gå vidare med denna familj. Men vi sa att vi ändå skulle hålla kontakten om något skulle ändras.

Bor: just nu bor det i Virginia men kommer flytta till Colorado denna sommar.

Familj: Mamma, Pappa, Pojke (6år), Flicka (4år), Flicka (4år), Pojke (4år).

Denna familj har alltså trillingar på fyra år och en äldre pojke på sex år. Jag tycker familjen verkar vara super gulliga och verkligen välkomnade, vi verkar ha samma åsikter om mycket. Men när denna familj flyttar så ska även mamman och pappan flytta isär vilket jag tycker känns jobbigt. Men jag har iallafall mailat med mamman så får vi se vad som händer senare.

Likes

Comments

Bor: Dallas, Texas

Familj: Pappa, Mamma, Flicka (10år) Pojke (1år)

Denna familj fick jag imorse och jag fick ett jättebra mail från mamman. Familjen bor i Dallas och har två bran men flickan bor bara hos familjen på halvtid. Men jag gillar denna familj, får en bra känsla. Jag ska maila tillbaka till mamman och förhoppningsvis Skype framöver. Det har haft Au pair innan vilket är ett plus och det var en tjej från Sverige vilket också känns bra. VI får se vart detta leder.

Likes

Comments

Igår kväll hade jag ett möte med familjen från Texas. Det kändes bra, dock pratade vi bara i typ 10 min. De hade inga frågor till mig och jag hann typ inte ställa några frågor till dem heller. Kändes som de hade lite bråttom typ. Men det verkade vara väldigt easy going, alltså de hade typ inga regler eller så. Men det jag kände vara ett minus var att familjen inte behövde jätte mycket childcare, eftersom deras son ska börja på dagis. och då ska Au pairen istället typ handla mat, laga mat, städa, mer sånna saker. Men vi sa iallafall att vi skulle ha kontakt via mail framöver så får vi se, men tror inte detta är min framtida familj heller, tyvärr.

Likes

Comments