Header

Vad är ditt mellannamn? -Ellen Therese

Vilken färg är din favoritfärg? -turkos och rosa

Vem var din första bästa vän? - Elin

Hur lång är du? - jag tror jag är ca 172cm

Katt eller hund? -Hund

Favorit och hat ämne i skolan? -Mitt favorit ömme är alla praktiska ämnen typ och jag har även alltid gillar svenska, mitt hatämne är helt klart matte.

Favoritdrink? -Hmm, svårt. jag gillar alla drinkar med fruktsmak typ jordgubb, passionsfrukt och mango

Vilken är din favorit parfym? - Ariana Grande (Ari) och Ralph Lauren nr2

När var senaste gången du grät? -haha är en person som har väldigt lätt för att gråta, så tror det var häromdagen

Vilken färg har du på dina ögon? -mina ögon är blåa

Favorit lukt? -Parfymer

Har du några syskon? - jag har fyra syskor, 2 systrar och 2 bröder

Hur många läder har du besökt? - Danmark, Spanien, Turkiet, Grekland, England, tror det är dessa.

Vilka sporter har du gått i? -Fotboll, Dans, Ridning och Gymnastik

Vilken är din favorit Youtube? -Åhh va svår fråga, det finns ju såå många bra

Vad vill du bli när du blir stor?- Jag vet inte exakt vad jag vill jobba som än, men vill iallafall jobba med något som gör mig lycklig.

Stjärntecken?-Lejon

Vad jobbar du med? - just nu på ett äldreboende och i höst börjar jag jobba som Au pair i USA.

Snapchat eller Instagram?- Såå svårt.. Men skulle nog säga Instagram eftersom jag älskar att fota.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Som jag skrev tidigare igår så hade jag mitt andra Skype-möte med match#7 igår kväll. Mötet gick jättebra, jag fick träffa hela släkten typ, haha. Jag fick sitta och prata med de stora barnen och sedan fick jag träffa deras mormor och morfar. Alla vara jättetrevliga och väldigt intresserade av vem jag var. Jag var väldigt nervös men jag känner att det går lättare och lättare ju mer Skype-möten man har. Även om det är väldigt nervös innan.

Såg att jag hade fått en ny matchning inatt, men tror jag kommer ta bort dem eftersom vi kändes ganska olika så känner inte att jag behövde skriva ett helt inlägg om det.

Ha det så bra, kram

Likes

Comments

Efter skolan idag skyndade jag mig hem eftersom jag boka in ett skype möte med min match #8. Mötet gick super bra och min engelska flöt på bättre än väntat, känner mig stolt över mig själv att jag vågar sitta framför en dator och bli intervjuad av en familj på andra sidan atlanten plus att allting är på engelska. Men det gick hur bra som helst, jag pratade bara med mamman, men hon var jättegullig, men tyvärr tror jag inte att detta är min framtida familj eftersom vi var olika på många plan.

Men vi får se vad som händer, nu sitter jag iallafall och vänta på att min match #7 ska ringa för vi ska ha ett till Skype möta idag och då ska jag även få prata med barnen och deras nuvarande Au pair. vilket känns väldigt nervöst men jag skriver hur det gick imorgon. Puss

Likes

Comments

Bor: Boulder utanför Denver, Colorado

Familj: Mamma, Pappa, Pojke(3år) och en bebis påväg.

Denna familj tyckte jag kändes helt okej men inte mer än så, jag har bestämt Skype möte med familjen idag, så jag återkommer sen om hur det gick. Det känns som om vi hade lite olika syn på saker och olika intressen. Men jag viill ändå ge dem en chans, därav Skype-mötet.

Likes

Comments

Har nu haft mitt första Skypemöte med familj nummer #7. Jag var såå nervös innan men det gick hur bra som helst. Har verkligen fått en annan bild av familjen, de verkar vara super gulliga och vi bestämde oss för att vi ska Skype igen och att jag då ska få träffa deras barn och även deras nuvarande au pair. Denna familj bor ca 20min utanför Pittsburg, i ett litet samhälle. Känns jättebra att första mötet är avklarat, och nu får vi se vart detta leder.

Nervösa jag satt och fördrev tiden;) puss

Likes

Comments

Bor: Tarentum, Pennsylvania

Familj: Pappa, Mamma, Pojke (12år) Flicka (8år) Flicka (2år) och en bebis påväg.

Denna familjen tyckte jag lät helt okej när jag läste deras profil men inte mer än så. Men jag började maila med mamman och har precis haft mitt första Skype möte (berättar mer om det senare).

Likes

Comments

​Idag har jag haft ett online-möte med Culture Care där jag fick svar på alla mina frågor jag hade angående matchningsprocessen, super bra och allt blev mycket mer förståeligt nu, haha. 

Nu är jag på G igen och redo att hitta min framtida värdfamilj. 

Kram på er <3 

Likes

Comments

Bor: Lake Ridge, Virginia

Familj: Mamma, Pappa, Flicka (11år) Pojke (6år) och en bebis påväg.

Denna familj bor ca 25min från Washington DC med tåg. Denna familj tycker jag ändå låter bra, jag har fått ett mail från pappan i familjen och fick en bra beskrivning av familjen. Jag tycker denna familj verkar bra men det finns saker som gör att jag tvivlar på att detta är min familj. Ska eventuellt Skype men familjen så får vi se vad som händer.

Likes

Comments

Bor: Westport, Connecticut

Familj: Mamma, Pappa, Flicka (6år) Flicka (5år)

Denna familj matchades jag med och redan när jag läst deras ansökan kände jag nej. Varken jag eller familjen hörde av sig och familjen försvann sen. Inte så mycket mer att berätta :)


Likes

Comments

Denna match, hade jag bara kvar en kort stund men tänkte ändå att det kunde vara kul att ta med den.

Bor: 20min från Chicago, Illinois 

Familj: Mamma, Pappa, bebis påväg

Kände direkt att denna familj inte var för mig och den försvann väldigt fort från min sida. Har inte jättemycket mer att skriva om denna familj;)Likes

Comments