Header
View tracker

Hej på er! Har knappt haft tid för att blogga, igår jobbade jag hela kvällen och idag har jag också jobbat. Var inne en sväng till Örebro med familjen och fick med mig dessa godingar hem. Har redan så mycket klockor, men äger ingen i silver så tänkte att det är väl dax för det. Nu har jag precis kommit hem så tänkte slänga mig i duschen och sen ska jag ha myskväll med Elvira.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej boys´n girls! Sitter just nu och väntar på att mitt sims ska installeras klart, har saknat det så, så kunde inte motstå att köpa det haha.. Ska snart packa lite tänkte jag då jag ÄNTLIGEN ska hem imorgon!! Ska hämta ut paket imorgon också, och så ska jag ha myskväll med Elvira♥ Mitt tåg går 20 i 8 så är hemma runt 11. Finally!!

Likes

Comments

View tracker

Hello you! Sitter just nu och kollar på greys efter att ha tränat och tagit en lång dusch. Är så sjukt trött nu så förtjänar lite gott. Längtar också till på fredag för då ska jag hem😍

Likes

Comments

Hej på er! Sitter just nu i sängen och ska byta om till träningskläder och sen cykla ner till gymmet med Jennifer. Har precis haft ÅP (återfallsprevention), vilket gick helt okej. Igår hade jag också samtal med min terapeut som kändes jätte bra. Har inga speciella planer för kvällen, ska städa mitt rum tänkte jag sen får vi se. Bye sålänge

Likes

Comments

Hej på er! Har precis kommit tillbaka från gymmet, körde lite kondition och ett hårt benpass. Så sitter här nu och knappt kan gå med en redbull och greys anatomy. Ska bara andas klart och sen hoppa in i duschen.

Likes

Comments

Hello peps! Har inte alls gjort något speciellt idag. Bakade mjuk pepparkaka med frosting på förut, annars har jag inte gjort något speciellt. Skulle vilja sitta hemma i soffan, med en filt, kaffe och en hund i knät och få mysa lite under första advent. Får helt enkelt nöja mig med låssas ljus och gosedjur haha..

Imorgon ska jag åka och handla lite sen ska jag gå och boka tatueringstid, så får hoppas att dom har någon innan jag flyttar hemåt. Nu ska jag lägga mig ner och kolla lite serie och bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hörni! Har varit en sån sjukt seg dag.. Har gått med inpakning i huvudet hela dagen, suttit vid datorn och storstädat rummet. Annars har jag inte alls gjort nånting. Är trött och opepp på allt, så tänkte snart lägga mig och kolla serie eller något. Bye sålänge♥

Likes

Comments