helgen, skola

Hej!
Just nu sitter jag i bilen påväg till Säröhus, typ som ett hotell kan man säga.
Där ska jag spendera helgen med min familj, mina kusiner, farmor & farfar och 2 till. Riktigt mysigt<3

Jag ska försöka att ta lite bilder där inne, tyvärr glömde jag min kamera så de får bli mobilbilder, som jag sedan kan lägga ut här :)

På måndag börjar skolan igen, inte speciellt taggad alls faktiskt, som alla andra säger, längtar bara efter att fä träffa klassen hahah.
Får se när jag kikar in här nästa gång, kan antingen vara nu i helgen eller när skolan börjar, vi får se:)
Ha de bra!
Kram<3

Likes

Comments

Likes

Comments

min dag

​Hej!

Har precis fixat dit min nya header, den får duga för tillfället iallafall! Jag älskaaar min nya jacka som är på headern, kan försöka ta lite bilder på den sen så ni kan få lite mer detaljerade bilder:) Tyvärr kan jag inte säga vart den kommer ifrån då min kompis Maja köpte den till mig när hon var utomlands.

Förutom att ha fixat bilder till headern så har jag lagat mat och pratat med Alicia en liten stund, de krånglade väldigt mycket och dessutom skulle hon äta, så de blev inte så länge, de blir säkert en annan gång:) Om du läser detta, kom ihåg att ja älskar dig & krya på dig!

Lite senare idag när pappa kommer hem så ska jag få skjuts ner (upp??) till Matilda och Tilda, ska sova hos de, kommer bli så mysigt<3

Men nu ska jag gå ut och fixa bilder på jackn, annars kommer jag att glömma av det, hahah! Ha de bra

Kram<3

Likes

Comments

min dag

Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket heller, jag har dammsugit huset, lagat mat och pratat med Ebba idag igen<3 Hahah, sen har det blivit än del youtube också, hehe..

Imorgon hoppas jag på fint väder, för jag vill försöka fixa en hyfsat fin bild som jag kan använda till headern<3

Ni får jättegärna kommentera förslag till inlägg, för jag kommer inte på något speciellt:)

Men ni får ha det så bra!

Kram<3

​Bjuder på min senaste instagrambild, heter alicebjorling_ där;)

Likes

Comments

random

​Hej!

Snart är det dags för Rockbjörnen, en timma kvar, ihh!! Så taggad, jag hoppas att The Fooo vinner alla kategorier som de nominerade i hahah<3 Jag är tyvärr inte där för jag bor en bit ifrån men ska kolla på liven :)

Är det någon mer som ska kolla? Kommentera gärna:)

För övrigt har jag inte gjort typ något idag, jag och Ebba oovoo'a en timma ungefär innan och sen har jag inte gjort nått mer hahah<3 gå gärna in och läs hennes blogg, länkar den här: Ebbas blogg , hon gör jättebra inlägg med många fina bilder<3

Men ni får ha de så bra, ska försöka blogga imorgon!

Kram<3

Likes

Comments

info, min månad, random

​Hej hörni!
Som vissa av er kanske har märkt så har jag inte bloggat på typ en månad. Och denna gången är de faktiskt inte att jag glömt bort eller inte orkar osv. Utan det är för att jag inte haft något internet och att min surf har tagit slut. . Jag har varit i stugan, Karlskrona och nu idag kom jag hem från en camping i Skåne aka Röstånga. 

Jag har velat blogga osv och nu när vi campade så hade de bara wifi i ett speciellt hus och wifi:et sög, så man kunde inte göra så mycket. Men nu är jag tillbaka iaf ett litet tag, för i veckan ska jag ner till stugan igen och fira min födelsedag och sedan ska en dag på liseberg också fixat i veckan;)

Lite senare så ska jag försöka fixa ett inlägg och visa vad jag fick i födelsedagspresent, eftersom ja fyllde år i veckan. 

Men nu ska jag börja på ett youtubemaraton eftersom att ja har missat än del sen midsommar, hehe..

Ha de bra<3

Kram!

Likes

Comments

Hej!
Kikar in här lite snabbt innan alla gästerna kommer, tror inte att de blir något mer inlägg idag för att de brukar vara här ganska sent:)
Men hoppas att ni får en bra midsommar!<3


flowerpower

​Ha de bra nu!
Kram<3

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag tänk att tipsa om 5 saker som du kan göra när du har tråkigt!

Det första tipset är att kolla på någon film eller serie, tips på film kan vara mean girls eller cyberbully och tips på serie kan vara pretty little liars eller The O.C.


Tips 2, det är att man kan gå ut och fotografera. Du behöver ingen kamera utan du kan ta din mobil och fota med och om du skulle tycka att de är kul osv kan man gå vidare med att köpa dyrare och bättre utrustning.


​(​Förlåt, vet inte varför de hamna på sidan!)

Mitt tredje tips är att man kan träna. Du kan träna genom en youtube och söka uppp videos där eller söka på internet på övningar. Eller så kan du gå ut och springa/jogga.

Mitt fjärde tips är att gå ut på promenad. Det kan vara allmänt skönt att vara ute och få frisk luft, på köpet kan du rensa tankarna;)

Mitt femte och sista tips är att baka. För att baka måste de inte hända nått speciellt utan du kan göra det för skojs skull också. Du kan tex baka chokladbollar, kladdkaka, nån sorts muffins, schackrutor, hallongrottor mm.

​Hoppas att ni gillade mina tips!<3 Ha de bra!

Kram<3

Likes

Comments