Mixed

Puh! Snart en vecka av vardagen har gått och jag längtar redan till nästa ledighet. Som tur är har jag lite roligheter inplanerat framöver. Klarar inte av denna trista, trötta och tråkiga vardag. En hackande cd-skiva är vad det är. Gör ont i hela kroppen bara av att tänka på kommande månader... november, (december är ändå gosigt!), januari, februari. Zzzz.

Trots allt har jag ändå finfina minnen från sommaren att plocka fram en novembermorgon. Har även blivit med segelbåt, min lilla pärla <3

Men alltså, hur fin är inte min båt? Fun fact about it: har döpt den till Abuelo, spanska ordet för Farfar. <3 // Även en sneakpeak på mitt nästa köp! Är kär!!! Imorgon åker jag och Lisen ner till Gbg för en weekend, hoppas och tror att dom följer med hem

Likes

Comments

Tankar

"Some days I feel everything at once. Other days I feel nothing at all.
I don't know what's worse. Drowning beneath the waves, or dying from thirst."

Likes

Comments

Mixed

OJJJJ HÖRRNI.... Vilken sommar jag har haft. Tror inte jag med ord kan skriva hur mycket jag hunnit med, slänger istället in lite (läs: mycket) bilder från sommarens alla festligheter, segelveckor, häng på Sorella, gosstunder och resor..

Åhh, ni ser ju! DRÖMMIGT är bara förnamnet. Sen får man ju ej glömma att mellan alla dessa bilder och drömhäng spenderas en jävla massa tid slitandes på jobbet eller i sängen DÖUTTRÅKAD. Resten av tiden innan la escuela väntar födelsedgspartaj för lilla miiiiiig, älskade Kakans födelsedag och en trip till Götelaboooorg med Lisen. Måste även införskaffa lite nya prylar till hösten. Tror på ett par nya Stan Smith, en o annan goströja och lite nytt smink.

Likes

Comments

Mat, Tips

..är bra för magen! Höhö SAJK, i whish tho :-P Farran bjöd på lunch idag och det slutade med en halloumiburgare på Burger Love som vattnade i munnen.Likes

Comments

Resor

Hemkommen från Kroatien och mår som fisken i vattnet. Det var en underbaaaar vecka, kändes ledsammare än vad jag trodde när bussen rullade därifrån för sista gången i min karriär som handbollspelare. :-(

Resten av veckan väntas ett jobbpass, lite fix och min fina Farfars begravning. På söndag väntar Cala Bonaaaa, Mallorcaaaa!! Kan inte med ord beskriva hur fint det sitter, behöver en vecka med 100% chillax och har dessutom aldrig varit på Mallorca.

Likes

Comments

Tankar

Mitt hjärta är krossat i tusen bitar och jag känner en saknad jag aldrig känt förr. Min älskade farfar.

Har haft några väldigt tunga dagar, men även
väldigt, väldigt fina dagar med min släkt och några vänner. Man påminns ännu en gång vilka vänner som står en lite extra nära hjärtat, och vilka man ska ge lite extra kärlek tillbaka. I det onda finns minst så mycket gott, fint.

HALLÅ idag åker vi till Kroatien, tjoho!!!! Fan så lägligt det kommer, ska träna, chilla, sola, äta och hänga till fullo. Gött!!!!

Likes

Comments

Mixed

Som rubriken lyder har det vankats jobb under helgen. Klagar faktiskt inte särskilt mycket alls, kul att se när timmarna börjar trilla ner i fickan, så att säga... Emellan jobb har jag hunnit med lite spontan-häng med högstadiesquadet (SVÅRARE än vad man tror att få ihop alla), kramat om min bror Arvid som kom hem från två landskampssegrar och en bio på det med Tuva och Jakob! Ikväll står övningskörning på schemat och ska även kika på lite flygreeeeesor, tänk om man kunde försöka skrapa ihop till sin första egna resa redan i sommar? GOALS

Likes

Comments

Listor

Datum: 9 juni

Veckodag: Fredag

Kom ihåg att: Alla kommer inte gilla dig och det är okej

Såhär tar jag ansvar för mitt eget liv: "Life is not measured by the breaths we take, but the moments that take our breath away.."

Något oansvarigt jag har gjort: Jag? Oansvarig? Skulle aldrig inträffa...... Sajk

Vad är ansvar: Se till att man lever sitt liv så bra och fulländat som möjligt!


Likes

Comments

Mixed

Long time no see. Hörrni, skolan är fan inte en dans på rosor. Minns hur taggad jag var i början av ettan, ville typ inte hänga ute på fredagkvällar pga ville göra skolarbete. Inte normalt. Hursomhelst, senaste tiden har varit ca det jobbigaste i mitt liv skolmässigt. Fy vad jag har slitit!!!!! Men men, sommarlov nu och jag MÅR efter välförtjänta betyg, fina studentfiranden och en del festligheter. Senast igår hos Ludvig som styrde en fet, massor som man kände och alla va liiite för glada för lov!!!

Har även hunnit med en hel del jobb och handboll. Bland annat Järnvägen Cup på hemmaplan där vi kom trea!!! Hur stört är inte det? Kul var det iallafall vill jag lova.

Nu ska jag chillaxa och hänga runt ääääända fram tills augusti. Eller hallå vem försöker jag lura, kommer chilllaxa augusti-maj då jag inser att jag behöver göra ett ryck i skolan, ansvarsfulla jag. Kanske tillochmed kan börja kika in här lite mer flitigt. Kul att titta tillbaka på.


Gahhhh ni e så fantastiskt fina, underbara och bäst. Glädjetårar forsade.

Likes

Comments