Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag låg vi mest vid poolen,men va även nere på stranden nån timme,jättte myys;) snart ska vi få och äta middag på en resturang vid hamnen.
Hoppas ni mår bra
😉

Likes

Comments

Nu drar jag✈️
Nu sitter vi på Arlandas flygplats lite små nervösa allihop. Snart är det dags att flyga. Vi lyfter 06:15,så vi är i god tid ute. Nu ska vi ta lite att äta för vi är lite hungriga!

Likes

Comments

Tjaaaaa
Hur är det med er? Bara bra med mig.
Nu sitter jag,Elin och Evelin runt matbordet och fixat lite tapas. Mycket gott blandat! Nu ska vi sitta här,snacka o äta. Ha en bra kväll älsklingar
😘😘

Likes

Comments

Viskan mys
Nu sitter jag och Evelin på Viskan och fikar lite. Tog varsin bakelse,jätte gott!

Likes

Comments

22:14
Godkväll,hur är det med er?
Just nu sitter jag i bilen påväg hem ifrån Falkenberg. Idag har bara jag och Alice degat i sängen länge länge...vi åt frukost sent o blev då automatiskt sen lunch och middag. Till lunch blev det en pirre o till middag grillat. Jätte gott! Idag får jag inte missa att berätta att Alice flätade mitt hår. Dessa dagar har vart jätte mysiga tycker jag. Allt från att vara med underbara människor till att bara ta det lugnt och kunna slappna av. Här är lite bilder ifrån idag;)
Xoxo

Likes

Comments

Älsklings jeans🙊
Hur mår ni?
Älskar håliga blå jeans,just dessa kommer ifrån zara och kommer tyvärr inte ihåg hur mycket dem ligger på. Tycker man kan ha lite vad som helst till ett par boyfriend jeans,allt från en grå hudie till en vit t-shirt.
Loveeeee;))

Likes

Comments

Regn¿
Godkväll på er,inget stoppade mig och Elin från att springa till Ica i bad-tofflor i ös regnet,hahha!! Hoppas er kväll blir bra

Likes

Comments

Låt aldrig någon stoppa dig!

Jag har länge velat göra ett sådant här inlägg på nån social medie,men vill inte att nån ska känna att jag "härmar" nån eller något fast det gör jag verkligen inte,detta kommer helt från mitt hjärta. Jag själv är en ganska osäker person men visar det nästan aldrig. Jag snackar absolut inte skit om andra? För vill inte att folk ska snacka skit om mig! Snacka skit? Vad är ens det?
Under dem senaste månaderna känns det ändå som att jag har hittat mig själv och verkligen tagit tag i det svåraste. Även fast jag inte är helt uppe ur gropen än. Försöker inte längre ta skit & kommentarer på hur mitt sätt att vara är,och hur "dålig" som person jag är. Att en tjej ska bli kallad hora? Fitta? Eller andra fula saker är helt sjukt enligt mig. Jag har lärt mig mycket på det senaste känns det som. Jag själv som person är en omtänksam tjej som verkligen inte vill någon nått illa,och accepterar alla som just dem är. Så har jag iallafall fått uppfattningen av mig själv. Och dömmer inte nån för ett utseende eller om hon har kort kort! Vi lever på 2000 talet. Stå för vad du gör för fan,och ta på dig dina konsekvenser. Låt ingen stoppa dig.

Du är helt underbar precis som du är.

Likes

Comments

Onsdag,och hur mysig dag? Vaknade ca 11 med mysfrukost ute i solen😝,sedan åkte vi in till stan (helt osminkade & myskläder)!! Började packningen till Alice,hon drar till Grekland imon den lille fisen😒. Sedan gick vi till Sol,hon fixade Alice naglar och Wilma mitt hår,thankyou hny🙏🏼! Ikväll ska vi träffa Calle och Eric👍🏻. Sedan hemfärd med hög musik;))

Likes

Comments