Header

Tre jobbveckor är klara!!!! Första veckan var ett helvete, men när vecka två kom så kändes det lite lättare. Vissa av barnen var iallafall snälla och goa, och arbetskollegorna gjorde dagarna roliga. På sista bilden ser ni när vi är mitt uppe i ett vatten- och grismatskrig den sista dagen, snyft.

Annars då? Som ni kanske märker från alla bilder har jag spenderat hela mitt sommarlov med Gegge, försöker ta vara på tiden så mycket det går innan jag flyttat tillbaka till Stockholm i höst.

För tillfället ligger jag i hans säng och väntar på att han ska gymma klart så vi kan ta oss till Katrineholms golfbana och käka middag. Har inget mer att berätta förutom att om åtta dagar sitter jag och älsklingen på flyget mot ett varmare land. Kram.

Likes

Comments

Sommarlov japp. Har dessvärre blivit usel på att knäppa bilder under lovet. Inte för att jag har haft så mycket att knäppa på. Tanken var att åka upp till Stockholm och mysa där en vecka men efter en dag åkte jag tillbaka till Katrineholm och pussade på Georg haha. Annars har jag haft en mysig midsommar med dystert väder, har slösat min tid i biosalongen halvtittandes en värdelös film, spelat badminton, ätit burger king och duschat alldeles för mycket. Har inte badat än!! Har inte heller tältat, eller haft picknick?! Har dock bokat biljetter till The 1975 i både Oslo och Stockholm, haha. Så i april gäller det! 

Likes

Comments

Likes

Comments


Likes

Comments

Här är bilderna sedan senast. Mycket har hänt och jag skäms över det faktum att jag inte skapat tiden för att dokumentera minnena här på bloggen, som jag tidigare varit så bra på.

För två veckor sedan ringde klockan vid fem på morgonen och jag och favvisen begav oss till tåget för att åka till Göteborg för en mysig hotellweekend. Vi gick på Liseberg, åt ute, åt i sängen, åkte paddan och åt jordgubbar i badkaret (cheeeeesyyyy). Helgen efter det var vi uppe hos mig i Stockholm och spenderade en natt hemma hos Linn med även Adam. Vi spelade spel, badade jacuzzi och myste tillsammans. Andra kvällen kollade vi på basketmatch och somnade i soffan till eurovision. Vaknade av att Georg viskskrek att vi vann, sedan somnade jag om igen. 

Har inte gjort så mycket mer too be honest. Mest gått runt med min skolångest över alla tusen restuppgifter jag har kvar. Har även fått ångestattack under nationella i matte och börja gråta och sedan lämnat salen. Älska life. 

Idag är jag hemma från skolan i hopp om att få lite gjort på mina rester. Kramar. 

Likes

Comments

Liveeeeet leeeeeeeker. Trots en jävla massa skolångest är jag så himla lycklig. Nu går vi in på ännu en Stockholms-pendlar-tröttsomfan-mys-vecka. Det jag ser framemot just nu är att på torsdag stå och gunga med till Veronica Maggio på grönan, att sova på hotell i Göteborg nästa fredag och sommarlov såklart!!! Kram på er.

Likes

Comments

Det är när man är inne i perioder såsom denna som man märker vilka vänner som börjar ta avstånd från en. Vilka som ger upp och vilka som stannar kvar. Intressant faktiskt.

Likes

Comments