Heeejsan, tisdag idag. Vakande upp runt 07:15 fixade mig och tog bussen till skolan. Påväg till skolan fick jag jätte ont i magen från ingenstans , tänkte att de skulle släppa. Satt med på första lektionen och försökte kämpa emot men bestämde mig och för att åka hem istället. När jag kom hem somnade jag i 1-2 timmar vakande och magontet var borta. Tog ca 15 min så hade jag ont igen. Vilade lite och de försvann. Nu är de borta - skönt. Har pluggat en hel sida matte , applåder till mig!!!! Haha nä men ska väl vila lite till nu så jag kan gå till skolan imorgon!!

Bra text de där👆🏼

Likes

Comments

Måndagen är avklarad och den var inte jätte jobbig alls. Känns som alla rutiner kommit tillbaka sen jullovet , faktiskt skönt. Har inte gjort något alls efter skolan förutom att jag tog mig ett varmt skönt bad för jag frös lite. Läst igenom gammal inlägg som hamnat på utkast istället för på bloggen. Wow ... blir ledsen när jag läser dem. Har verkligen skrivit ner händelser och tankar. Som en dagbok ungefär. Men snart har jag träning och ska stoppa i mig lite mat nu innan jag åker iväg. Kram

Minns de som en bra sommardag, saknar!

Likes

Comments

Januari: 2016 firades in med fina kompisar , mycket fester på gick, även handbollen skulle man fokusera på.
Det var sista året i grundskolan man gick, det var mycket med nationella och runt om. Var även brun hårig denna tid, heheh(??)
En helt okej månad tror jag minns det som.

Februari: handbollssäsongen var i gång i fullfart, vi hade sportlov och jag åkte utomlands med min farmor & farfar + mina två syskon. Skolan pågick som vanligt med nationella och man fick även reda på om man kommit in på sitt gymnasie val eller ej. En lättnad. Gick på mello finalen med släkten!
Denna månad var också bra från och till.

Mars: en tråkig månad enligt mig, humöret gick sådär och man gick väl endast och väntade på att det skulle bli sommarlov. Sökte sommarjobb till parken zoo. Hängde med fin fina vänner, spelade handboll och gick i skolan, ungefär så. Gamla dåliga vanor kom tillbaka som gjorde att min hälsa inte riktigt var helt på topp.. tur att man har vänner som alltid finns & stöttar ,guld.

April: började lite smått hitta tillbaka till mig själv, gick från och till. Var på RIKS 1. ( handbollen) umgicks mycket med mamma och syrran fyllde, minns det som en bra månad!!

Maj: denna månad var stressig minns nästan inget positivt men den. Alla inlämningar skulle in det var ungefär en månad kvar av grundskolan för min del. Jag började smått sommarjobba , fick alltså jobbet på parken zoo. Ibörjan var de jobbigt att jobba, lite av en klump i magen. Nej de va jobbigt. Det var ju även Valborg här det får vi inte missa. Min Valborg va på bästa sätt med mina fina tjejer från laget, guld är dem. När de är tungt är de alltid redan en hand på axeln och någon som kramar om en. Vi hade cup och det fick hyfsat. Maj var en ovanligt varm månad , de var ett +!!! Min pojkvän fyllde även hela 18 år.

Juni: VI FICK SOMMARLOV O JAG KLARADE GRUNDSKOLAN!!!!! Gud så bra man mådde där ettag, sommarjobbet rullade på och man levde livet, min sommar började super med en fin middag dagen innan skolavslutningen sedan var det fest hos en klass kompis på skolavslutningen!! Här mådde man himla bra vet jag. Juni ägde!!!! Åkte även till Barcelona med min fina mormor.

Juli: åkte på Partille och sommarjobbade , åkte ut med båten fina sommarkvällar, umgicks med sånna man bara inte kan få nog av. Man började få solblekt hår och bli solbränd vem klagar? Syrran spelade Åhus och de är årets höjdpunkt att bara hänga runt där!!!
Denna månad kan man bara inte må dåligt. Festade, spelade hanbdoll och umgicks med livets människor & sommarjobbade ,Love!!! Blev otroligt sårad & förstörd denna månad, ett starkt minne som sitter i. Tyvärr ...!

Augusti : var på Petter och levde enbart bara Life , denna månad var bra minns bara det. Skolan började, jag började gymnasiet ???.... festade , gick på konsert , jobbade , hade avslutnings middag och livet va bra

September: var en lugn månad med mycket nytt omkring mig, ny klass nytt liv skulle börja. Vi var på cup, åkte en svin rolig liten moppe och mådde hyfsat. Även hängde jag mkt med syrran , livets<3

Oktober : hade massor med plugg , skulle ha höstlov och åka utomlands. Stressen var inte att leka med. Handbollen rullade på, dock segt men få matcher denna säsong ... man mådde sådär denna månad , från och till ska jag säga. Inte lätt att bli sårad av samma misstag fler än just 1 gång .. jobbade även under halloween på parken zoo. Festade och var ute och åt med vänner & mamma!

November: minns inte så mycket av november men uppfattar det som en månad då men går och längtar efter jullovet, man festar med roligt folk och spelar handboll och går i skolan. Ungefär det??? Mådde nog hyfsat till & från.

December: livets månad, gick på Kent, fick lov. Firad jul & nyår med fint folk. De va allt ..

Let's go 2017!!!!

Likes

Comments

Sitter just nu och käkar min sena "lunch" med ett white collar avsnitt på tv:en.
Ber om ursäkt för att inläggen kommer då & då, men dem blir mer spontana och nu på lovet blir det att man lägger sig sent och vaknar sent så gör man inte jätte mycket, inte så mycket att skriva om då heller. Mysigaste att snön kommit, ska ut och ta en promenad med mamma och pappa senare ikväll. Ha en fin torsdags eftermiddag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej, igår så var jag och Jonas samt med familj upp Stockholm ( Barkarby) fick med mig en Odd molly kofta hem som jag kollat på länge. Fanns ändå mycket men såklart är sin storlek alltid slut bara alltid dem största storlekarna kvar eller dem allra allra minsta. Iallafall så när vi kom hem så hämtade mamma och pappa mig, vi åkte och handlade och lagade mat tillsammans. Knappt vart hemma själv eller oavsett hemma så det var skönt att bara komma hem till familjen och landa lite. Vi åt ost och kex och kollade en film, runt halv 1 la jag mig.

Likes

Comments