Finaste finaste ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att jag fyller 18 detta år, att jag får ta körkort om nästan en månad? Hänger inte riktigt med..

Förlåt för supersuper dålig uppdatering, säger iallfall gott nytt i efterhand. Hoppas erat nyår var super och att ni skålade in det nya året med folk ni älskar, det är enligt mig en super start på det nya året.
Detta lov har jag faktiskt hunnit med en del, åkte med familjen först till Göteborg och sedan blev det sälen över nyår. Snart är lovet slut och har faktiskt inte jätte stor ångest för det utan tycker det ska bli skönt - få rutiner & träffa klassen igen!
Bara en termin kvar i 2:an sedan är det sista året för 00:orna , hur sjukt?
KRAM

Likes

Comments

Igår var det jul, god jul i efterhand! Min jul var super super bra, kan inte ha en roligare & bättre släkt. Kom hem runt 10 då satt vi oss alla i familjen och tog ett bubbelbad där efter satt vi oss och åt lite ost och kex, en bra dag ska såklart avslutas på ett bra sätt.
KRAM

Likes

Comments

Vilket betyder uppesittarkväll, hela familjen är samlad- mys!! Imorgon är det jul & jag är så himla taggad, julen är för mig så himla mysig & speciell.
KRAM

Likes

Comments

Så har min dag bestått av hittills, jätte bra skön fredag!!

Likes

Comments

Tackar livet för alla minnen med dig, att du är min bästavän & att oavsett så finns vi alltid där för varandra. Umgicks somsagt med Emma igår, var hur mysigt som helst.
KRAM

Likes

Comments

Fick jullov idag, firade det med en mysig lunch på casanostra med mamma, efter det åkte vi till stan & kollade lite. Där efter bestämde vi oss för att åka hem och kolla en mysig film i min säng - blev såklart en julfilm ;)
Ikväll efter träningen ska jag till Emma vilket ska bli behövligt & mysigt. Känner att dagarna till jul kommer springa förbi, har en del att göra (vilket är kul såklart)!
Hoppas ni fått en bra början på erat jullov (ni som fortfarande går i skolan)!
KRAM

Likes

Comments

Skrev ett inlägg, men la de lika snabbt på av publicerade inlägg , men jag lever! Har de mys med hela familjen atm framför tv:n. Dessa dagar fram till jul kommer gå så himla snabbt! Ha de bra & njut och umgås med folk du älskar.
KRAM

Likes

Comments

Igår var det somsagt 3 advent, herregud så tiden bara rinner iväg. Min 3 advent spenderades på mysigaste sättet, godmiddag med familjen, pyntade garnen med syrrorna och Axel! Jättemyisgt. Efter de kollade vi alla film, mys.
Ha en bra måndag, kämpa alla i skolan vi har princip lov nu ;)

Likes

Comments

De bästa & finaste vi har. Familjen❤️

Likes

Comments