Har kört bil, fått hem min tavla jag beställde hem för några dagar sen & tagit selfie ;) nu på kvällen kommer kompisar från Göteborg hit och äter middag!

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tränade i ca 2-3 timmar i morse, kom hem käkade en sinnes lunch och sitter atm i solen. Ska nog gå in och duscha osen byta om till bikini då sport-bh ej ger så fin bränna ;)

Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Gud vad jag saknat allting med att rida, inte bara rida utan själva kontakten med en häst. Vill eller jag ska börja igen så fort tiden finns på plats. Kanske efter gymnasiet - jag längtar. Något jag fortfarande tycker är det roligaste & mysigaste i världen.
Fin fina Hugo!!

Kram

Likes

Comments

Sprang imorse - slutade med kramp. Haha spring inte när de är för varmt O inte ätit frukost slutar som med mig då ;) sitter just nu atm med Olivia & Axel och har precis ätit.

Vi tänkte sola idag men vädret är ju inte på ens bästa sida, blåser O molnigt. Ikväll blir de nog troligtvis att äta ute!!

Kram

Likes

Comments

Grattis till världens bästa lillasyster, ha bästa dagen nu, grattis igen älsk

Kram

Likes

Comments

Farmor, jag, Maja & mina 2 minsta kusiner bestämde oss för att åka till sagostigen idag. Vilket var himla mysigt då det var ett tagsen nu. Sitter nu i bilen på g hemåt, mysig dag!

Kram

Likes

Comments

I fredags träffade jag Emma vilket var ett himla bra tagsen vi sågs. Var himla mysigt, som ni kan se köpte vi med oss plock sallad 👆🏼😍
Vid 2 hämtade Jonas upp mig och vi började direkt med mitt rum, nu står min säng på plats + min garderob , skönt!!!

Lördags 👆🏼 firade min morbror som ska fylla 50!! Trevlig kväll må jag säga!

Idag är det söndag och jag har precis beställt lite saker till mitt nya rum, bland annat denna 👇🏼 jag tänkte ha över sängen som på bilden. Ikväll firar vi lilsis som fyller 14 år på tisdag, wow stor tjej❤

Likes

Comments

Likes

Comments