Världens bästa pappa, familjen är de viktigaste !!! Ha en super dag pappa vi firar dig när du kommer hem från kina. I love you/ Alice

KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mysig helg beskriver min helg väldigt bra, började helgen med att sova hos J fredag - lördag. På lördagen hämtade syrrorna mig och vi åkte och kollade Guifs damer, därefter gick jag Emma & Towe och fikade en mys fika på mocca - väldigt mysigt , satt där i x antal timmar. Efter de drog vi tillbaka till hallen då GP hade match som tyvärr blev förlust. Nu - söndag sitter jag i bussen till Vadstena för match - KUL!!!! Hoppas ni med haft en bra helg & njuter sista timmarna innan de är måndag igen...

KRAM

Likes

Comments

Ja SANT. Mitt liv just nu... har en mini paus men sätter snart igång med matten igen... *suck* , prov på onsdag så därefter kan man nog andas ut igen.

Ska till stallet strax, sedan till gymmet för att rejält tränings pass - behöver & så skönt. Sedan höjdpunkten i all stress, träffa min kärlek ❤️

Likes

Comments

Tryggast i din famn, Förevigt ❤️

Likes

Comments

Hej kära ni, om det ens finns någon kvar som läser. Mina dagar bara rullar förbi hinner kanppt blinka innan det känns som det är en ny vecka. Känns som jag fick höstlov igår , imorgon är det slut.. jaja ny skolvecka men snart är det jul, så mysigt! Lääängtar, hihi.
Ligger atm och kollar på en film, mysigaste.
KRAM

Likes

Comments

Snart är det lov vilket ska bli super skönt, få sova ut och bara vara. BEHÖVS!!.. ska väl gör de ena och de andra på lovet. Men tillbaka till livet atm så rullar det på, pluggar och tränar , de är väl ungefär vad jag gör på dagarna.
Min helg däremot var mysig, super skön. Ha en fortsatt bra kväll.

KRAM

Duktiga lilsis o jag gymma i helgen 🙏🏼

Likes

Comments

Hello, Alice har vakant igen;) ber om ursäkt för dålig uppdatering till & från. Har mycket i livet och mycket har hänt. Har tagit två hål till i örat - spontant. Har färgat håret osv.. hoppas allting är super med er!!

KRAM

Likes

Comments

Likes

Comments

Tror på dig, du kommer tillbaka starkare än någonsin, guld är denna människa

🙏🏼❤️

Likes

Comments

Regnig måndag & de gillar vi inte ;) skolan va lugn idag rätt skönt. Sitter med farfar och spelar Uno atm. Har inte jätte mycket mer o säga förutom att ikväll är de Guif match och imorgon är jag ledig, skönt!!
Seee you

Selfie sen lördag när vi firade fin-fina Ida, grattis igen! 👇🏼 fina tjejerna

Likes

Comments