Sitter i bilen och ska åka iväg till Huddinge för att spela jsm. Vi får hoppas på det bästa, två matcher idag & två imorgon - super kul!! Ha en super fin dag.

KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter atm och firar min kusse Anton som fyllt 19 år i veckan, grattis grattis igen!

Livet rullar, jag chillarrr😉

Likes

Comments

Likes

Comments

Halloj, sitter just nu i bilen påvägen hem från Gbg, haft en mysig och trevlig helg med familjen. Kollat handboll, shoppat , ätit gott & gått på Liseberg = bra helg.

Likes

Comments

Började fredagen med en hotellfrukost med Emma, där efter blev det en promenad. Sitter just nu och väntar på att vi ska åka till Göteborg, vi hörs

KRAM

Likes

Comments

Känner på mig detta , Fyfan va denna säsong kommer bli bra. SYRRAN vi är i samma lag, nu kör vi!!!

Likes

Comments

Min rubrik kan nog inte vara mer tydlig. Heyyy föresten ;) idag var skolan ändå helt ok, de flöt på. Efter skolan har jag väl typ endast pluggat och tagit en lite tupplur , Opsi.. inget ovanligt i mitt liv att jag sover, tror jag sover mer än vad jag är vaken. Nej men iallfall på kvällen nu har familjen kollat film druckit te och en god bulle till. Super mys, de behövs.

Ska försöka sova igen så min irriterande förkylning försvinner ..:(

KRAM

Likes

Comments

Ser ni rubriken ??? Hur sjukt hur fort tiden bara flyger förbi. Bara en månad nu tills vi vart tillsammans i 1 år & 6 månader. Tack Jonas, för du är du.
Iallfall vaknade vi upp vid 10, käkade frulle och kollade film, där efter tog vi en mysig promenad och sedan gick vi vidare till Wäsby magasin då mamma bjöd oss på lunch där, tack mamma!!. Vi kollade runt där lite på kläder och efter de köpte vi oss också en varsin glass innan vi cyklade hem igen. Efter det när vi kom hem tog jag en dusch o sen blev de ännu mer film tittande. Ligger atm med Jonas i famnen och kollar en spännande action film medans vi väntar på att kvällsmaten är klar & där efter åker Jonas hem :/.. nej men vi smittar varandra med samma irriterande förkylning så de är bäst så, får hoppas man blir snabbt frisk & han med såklart så man kan ses igen ;)

KRAM

Likes

Comments

Hejsan, vi vakande upp runt 10 och sedan gick vi upp och fixade frulle. Därefter åkte vi till stiga sports arena för att hämta biljetter till dagens handbolls match. Vid 16:00 började matchen efter det åkte vi hit där de bjöds på grillat till mat, super gott!!! Nu ligger vi i sängen och ska väl försöka sova. En mysig och välbehövlig dag! Dock börjar man bli sjuk IGEN.. orkar inte går på alvedon och nässprej, så imorgon blir de bara ligga inne O vila.

Godnatt , KRAM

hej gullunge☝🏼😍

Likes

Comments

Hej hej & hej på er!! Idag har väl vart en dag med blandade känslor i. Inte känt i igen mig alls, har tänkt mycket, vilket kan vara både bra & dåligt.. jag vet inte jag har väl inte fått fram så mycket utan de. LÄNGTAR efter helg , är ledig så ska bara ta de lugnt , vill just nu atm iväg på en sista minuten bara åka iväg.. I Need. Nej men jag är väl halvt typ sårad känner jag mig, nej kanske besviken.. jag vet inte. Men imorgon är en bättre dag, imorgon ska jag vara glad. Usch sprider dålig energi nu ju, så inte jag. En dålig dag bara, de är okej.

Sitter och myser med familjen och kollar idol. Ha en fin kväll!!
KRAM

Likes

Comments