Detta väder, vad ska man säga?
Har haft en hel dag i solen men matteboken. Har nationella på onsdag och är så nervös då matte är mitt sämsta ämne. Har pluggat väldigt mycket men ni vet den där känslan av att man trots allt slit är tillbaka på ruta ett.
Planerna för kvällen är att åka på sista träningen innan cupen som jag ska på i helgen med bästa laget och så ska iväg på nån fiesta.

Kramar Alice

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Onsdag och långhelg, vad mer ska man säga...

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag. Har varit mycket att tänka på nu den senaste månaden.

Kramar Alice

Likes

Comments

Igår var jag på stan med några kompisar hela dagen så jag kände mig hyfsar klar med shopping på ett tag. Kan visa vad jag köpte imorgon. Idag har jag iallafall tränat, något som jag gjort varje dag den här veckan faktiskt. Jag har även färgat håret blondare och varit på teater med mamma. En väldigt lugn dag för att vara mig haha men känner att jag behöver ta det lite lugnt innan skolan drar igång igen...

P.S bilden är på en del av min balklänning som kom hem idag

Kramar Alice

Likes

Comments

Japp, har klippt ca 2 dm av mitt hår. Känns väldigt ovant men behövde verkligen en förändring.

Kramar Alice

Likes

Comments

Har inte kunnat önska mer av det här lovet. Har shoppat, tränat och myst med kompisar och familj.

Kramar Alice

Likes

Comments

Min påskhelg firades med familj och släkt hos min farmor och farfar. Det var första gången jag firade någon form av tradition med pappas sida av släkten då alla förutom min farbror bor utomlands majoriteten av året. Min farmor och farfar har hela mitt liv bott på en vingård i Spanien och min faster med familj flyttade när jag var 8-9 till Panama men bor nu i Uganda. Jag träffar mina kusiner på pappas sida ca 1 gång om året och farmor och farfar så ofta som möjligt. Det är tråkigt att de bor så långt bort men jag har ju fördelen att kunna åka till Spanien och hälsa på haha.
Nu var vi iallafall i deras hus här i Sverige som ligger i Getå (nära Norrköping). Vi frossade i påskmat,godis och nöjt av solen.

Kram Alice

Likes

Comments

Vill aldrig åka tillbaka till Stockholm, njuter varje sekund

/ Alice

Likes

Comments

Världens godaste, nyttigaste och fräschaste mellis från veckan. Den här veckan har bara bestått av plugg och träning. Till min stora lycka är jag klar med alla inlämningar/läxor för nu så kan ta ett riktigt lov. Jag åker tillsammans med min bästa vän och hennes familj till Sälen på söndag, taggad till 1000!!!

/Alice

Likes

Comments