Hej!

Idag har varit en lång dag, vaknade vid 8 tiden och stack till skolan vid 9. Dagen startade med en föreläsning av Angelica Bengtsson som är en känd friidrottare hon snackade en hel del om att prestera och om nervositet, hur hon hanterar den osv. som hon därefter kopplade ihop med musiken, rädslan att stå på scenen och rädslan att man inte ska prestera så bra som man egentligen vill. Var jätte intressant att lyssna på.

Skoldagen fortsatte med vanliga lektioner, bland annat ensamble där vi idag fick nya grupper och låtar. Denna period är det temat: Phil Collins , ska bli super kul för han är sån sjukt duktig musiker och han har skrivit en massa bra låtar.

Efter skolan hade vi sång examination med denna gång temat soul/funk det var super roligt och alla var hur duktiga som helst. Jag lägger in ett litet klipp från mitt framträdande nedför!
När alla sjungit klart gick jag hem och jag och Jesper beställde hem pizza för var så sjukt trött idag så orkade verkligen inte laga mat,så nu har vi ätit och resten av kvällen ska vi bara ta det lungt och mysa.
Kramiss

Likes

Comments

Hej allihopa!

Igår kväll fick jag ett ryck och bestämde mig för att börja blogga. Delvis för att kunna se tillbaka på saker jag varit med om och ha en plats där jag kan dela med mig av mina tankar och funderingar. Är väldigt ny på det här så det kan blir lite hur som helst men jag tycker det ska bli jätte kul och hoppas ni tycker samma sak.

Likes

Comments