Header

Ett par av mina snyggisar ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter på jobbet och drömmer mig bort till värmen...
På Mallis i somras med världens bästa ♥

Likes

Comments

När man läser en blogg kanske man vill veta vem man läser om.. Så det ska jag berätta lite kort..

Jag är en nitton (snart tjugoårig) tjej som nyss gick ut gymnasiet och som nu jobbar som ekonomiassistent. På gymnasiet läste jag ekonomi då jag inte riktigt visste vad jag ville bli, vilket jag fortfarande inte vet. Därför har jag inte hoppat på någon högskola eller liknande på en gång. Jag har däremot alltid haft en dröm om att bli Barnmorska, men det finns mycket om och men med det också.

I och med det så har jag ett kanske lite konstigt intresse, jag ääääälskar bebisar och allt som har med sånt att göra. Man kanske kan förstår att min pojkvän tycker jag är något knäpp när jag sitter och kollar barnvagnar och barnkläder när jag inte har något att göra.. Så vem vet, det kanske kommer dyka upp lite sånt här på bloggen också.

Jag bor just nu tillsammans med mina föräldrar, vår lilla hund och min pojkvän. Eller vi sover alltid hemma hos mig därav säger vi att vi bor här. Men vi är även hos honom också ibland. Min pojkvän heter Hampus och även han bloggar här på Nouw, om ni är intresserade så kika in HÄR på hans blogg också.

Vi båda är väldigt intresserade av kläder och mode så det är väl det mesta som kommer att komma upp här. Det och min/vår vardag.

Det var väl lite om mig, kan berätta mer senare!

Kramis

Likes

Comments

Hallå! 

Detta ska verkligen bli superkul tycker jag. Har funderat på att börja blogga rätt länge nu men det blir aldrig av så nu tog jag tag i saken och faktiskt gör det. Här kommer man att få följa mitt liv på lite olika sätt, kommer väl mest handla om min vardag såsom jobb, mode, pojkvän och intressen såklart. Sen får man se vad både jag och andra tycker om detta. Hoppas någon tycker om det i alla fall. 

Kramis 

Alice

Likes

Comments