Header

Idag är ingen vanlig dag, idag är det min "lilla" storebrors födelsedag. Har två så den yngsta haha :)

Vi har precis kommit hem från att ha vart på Bistro Bon och ätit middag så är proppmätt!

Nu väntar sängen

Kramis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördags var vi på efterlängtade Håkan på slottsruinen i Borgholm. Och hur bra var det inte! Hade inte så höga förväntningar men det blev sååå bra.
Är inte direkt fan men alltid lyssnat på Håkan hemma och sett en konsert när jag var liten på samma ställe så det var kul. Dansade även massor med våra päron!

Nu är vi tillbaka i Stockholm för en veckas jobb sen semester igen.

Kramis

Likes

Comments

Vi är för tillfället påväg till Öland med Hampus familj. På onsdag kommer mina föräldrar för mys och på lördag är det dags för Håkan på slottsruinen. Nästa vecka jobbar jag igen för att sen åka tillbaka till Öland och sedan vidare till Skåne. Det blir lite samma.. men Öland är myyysigt.

Kramis

Likes

Comments

Ligger nu i sängen och är helt slut.. imorgon är det fredag och 1 veckas semester. :)

Mötte upp Hampus efter jobbet för att gå hem och laga mat och sen dess har jag bara fixat och donat. Duschat och gjort mig lite fräsch.

Imorgon blir det först jobb som sagt och sen skall jag fira en kompis som fyller 20, ska bli himla kul! xD

Riktigt tråkigt inlägg men då vet ni vad som hänt sen sist lixom. Sov gott!
Kramis

Likes

Comments

Heeej,
Nu är jag tillbaka IGEN, men här för att stanna. Som jag alltid säger i och för sig. Men jag är taggad och why not då.. Gör detta för mig och så är det ett plus i kanten om någon vill kika in eller så. Detta är kul och jag är mer taggad än någonsin.
Kramis sålänge

Likes

Comments

Alltså denna tjej och detta album, sooo good!

Likes

Comments

Sorry.. har haft en rätt så bajsig period den senaste tiden, haha. Jag har inte varit motiverad till något. Men jag tycker det är kul att skriva här oavsett om det är någon som läser eller inte. Men jag ska se detta som en avkoppling, att få skriva av mig lite istället för något jag måste och att jag faktiskt inte behöver bilder varje gång. Haha jag verkligen hatar att både ta och vara med på bild = jag är sämst på båda haha. Men vill kunna vara med och kunna ta bra bilder så det är väl bara att köra och försöka bli bekväm framför kameran. Tycker verkligen att det är sååå jobbigt.

Menmen tillbaka till det viktiga. Eller viktiga och viktiga.. jag ska ner till tvättstugan nu, första gången jag tvättar själv i en tvättstuga. Jag har lite fobi för tvättstugor. Vet inte varför men tycker det är lite läskigt. Men att tvätta är inte så jobbigt så hoppas det går fort och att jag inte behöver vara där så länge haha.

Sen kommer Hampus hem och vi ska äta någon middag. Alltid samma jobbiga beslut om vad man ska äta till middag. Det är det absolut jobbigaste med att ha flyttat hemifrån, att man måste hitta på VAD man ska äta varje dag. Sååå dålig fantasi.

Nu måste jag springa ner till tvättstugan! Wish Me luck.
Kramis

Likes

Comments

Sitter just nu hos min älskade frisör och blir fin i håret. Tänkte gå all blonde igen, det är så jag trivs bäst. Älskar att gå till frisören, för älskar förändringar och att få fint och fräscht hår. Jag går hos mina bästa på Noir Sthlm.

Bild på hur mitt hår vart nu typ så kommer det resultatbild sen när det är klart.
Kramis

Likes

Comments

Är alltså pinterestberonde, allt ifrån inredning till hårinspo till klädinspo.. Jaa allt typ. Speciellt nu när vi flyttar och man vill ha lite inspiration till allt typ.

Ska btw till lägenheten idag och börja fixa iordning lite. Packa upp lite kläder osv. Får se om jag kan börja bygga möbler också, det skulle ju vara rätt nice. Men torka av kaklet i köket och garderoberna står som prio idag så får vi se. Lutar åt att vi sover där imorgon! Yäy!
Kramis

Likes

Comments