Header

Alltså denna tjej och detta album, sooo good!

Likes

Comments

Sorry.. har haft en rätt så bajsig period den senaste tiden, haha. Jag har inte varit motiverad till något. Men jag tycker det är kul att skriva här oavsett om det är någon som läser eller inte. Men jag ska se detta som en avkoppling, att få skriva av mig lite istället för något jag måste och att jag faktiskt inte behöver bilder varje gång. Haha jag verkligen hatar att både ta och vara med på bild = jag är sämst på båda haha. Men vill kunna vara med och kunna ta bra bilder så det är väl bara att köra och försöka bli bekväm framför kameran. Tycker verkligen att det är sååå jobbigt.

Menmen tillbaka till det viktiga. Eller viktiga och viktiga.. jag ska ner till tvättstugan nu, första gången jag tvättar själv i en tvättstuga. Jag har lite fobi för tvättstugor. Vet inte varför men tycker det är lite läskigt. Men att tvätta är inte så jobbigt så hoppas det går fort och att jag inte behöver vara där så länge haha.

Sen kommer Hampus hem och vi ska äta någon middag. Alltid samma jobbiga beslut om vad man ska äta till middag. Det är det absolut jobbigaste med att ha flyttat hemifrån, att man måste hitta på VAD man ska äta varje dag. Sååå dålig fantasi.

Nu måste jag springa ner till tvättstugan! Wish Me luck.
Kramis

Likes

Comments

Sitter just nu hos min älskade frisör och blir fin i håret. Tänkte gå all blonde igen, det är så jag trivs bäst. Älskar att gå till frisören, för älskar förändringar och att få fint och fräscht hår. Jag går hos mina bästa på Noir Sthlm.

Bild på hur mitt hår vart nu typ så kommer det resultatbild sen när det är klart.
Kramis

Likes

Comments

Är alltså pinterestberonde, allt ifrån inredning till hårinspo till klädinspo.. Jaa allt typ. Speciellt nu när vi flyttar och man vill ha lite inspiration till allt typ.

Ska btw till lägenheten idag och börja fixa iordning lite. Packa upp lite kläder osv. Får se om jag kan börja bygga möbler också, det skulle ju vara rätt nice. Men torka av kaklet i köket och garderoberna står som prio idag så får vi se. Lutar åt att vi sover där imorgon! Yäy!
Kramis

Likes

Comments

Helloj,
Någon dag denna veckan är det dax för flytt.. vi skulle flyttat igår men efter lite strul bestämde vi oss för att bo hemma några dagar till. Allt är flyttat till lägenheten men det var sängen som orsakade problem. Haha men så fort vi löst det så kan vi flytta in. Detta betyder nystart och att Alice ska börja blogga igen mer regelbundet. Hehe. Så håll utkik, bilder på lägenheten kommer komma, inredning osv.

Det ska bli sååå kul.
Kramis

Likes

Comments

The bitch is back. Skämtåsido..
Nej men nu är det ju så här att det är nytt år, nya grejer som händer, ny feeling och lite mer inspo. Så jag tänkte komma igång med detta igen, för det är ju ganska trevligt.

Kommer berätta lite om vad som hänt sen sist (booring som fasiken) men men. Och det är så att jag och Hampus kommer att flytta hemifrån. In till stan, vilket jag kan skriva lite mer om senare.

Som sagt så är jag mer taggad än någonsin och har lite mer inspiration. Kommer ha lite inredning att blogga om osv. Så detta blir kul. Kul om ni kikar in någon gång ibland!

Puss

Likes

Comments

Det är sjukt hur fort det går och speciellt när man jobbar varje dag. Det är alltså snart jul och ett nytt år börjar. Jag fyller 20 ganska snart osv.

Jag är dock lite småstressad då de flesta julklapparna ska inhandlas och man inte vet exakt vad man ska köpa till alla. Det blir en del julklappar som ska köpas i alla fall. Har lite klart, det viktigaste. Jag vill typ fixa allt så att det är klart. Ska sätta mig ner och skriva en lista på vad man ska köpa och till vem så blir det lite mer struktur på det hela. Jag vet inte riktigt hur vår jul kommer att se ut då jag och Hampus vill fira tillsammans och hur vi ska lägga upp dagen. Vi får seee!

Lite update i alla fall!

Kramis

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästa pappas födelsedag!


Likes

Comments

​Igår var jag äntligen och träffade mina två tjejkompisar som jag skulle träffat den veckan det var snökaos och vi fick ställa in. Men igår träffades vi äntligen. Vi var och åt på Créme som ligger på Nybrogatan. Superbra ställe!

Idag ska jag träffa lite andra kompisar och ha "thanksgivingmys". Min älskade bästis är amerikan och såklart ska vi ha "thanksgivingmys" då. Vi ska äta middag och bara mysa. Får se hur sent det blir...

Bjuder på lite matbilder från igår!

Kramis

Likes

Comments