Header

Postad i: OM MIG

Och så var dagen över......tiden går snabbt när man har roligt. Efter frukost åkte vi till mio köpte en klocka och bytte kuddfodral ska ta bild på det med :) Efter blev det hem lunch och sedan åkte vi iväg till plantagen handlade utemöbler vi orkade bara montera soffan då det tog extremt mycket längre tid än vad man kan tro...haha.

Köpte också en kruka och blomma! Kändes jätte vuxet att åka till plantagen och kolla blommor. Städade iordning hemma innan mamma och Alma kom och fikade.

Riktigt bra dag, vilade från gymmet då min kropp och huvud var i behov av en dag ifrån vikterna men imorgon innan jobbet blir det ben!!! TAGGA!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: MAT, OM MIG

Söndag på en torsdag!! Så jäkla härligt! Var helt förvirrad när jag vaknade och visste inte om jag hade försovit mig eller om det var söndag. Sov ut riktigt länge idag vilket var extremt behövligt kände mig som en zombie igår då jag var extremt slutkörd.

Ganska sjukt men detta var första dagen jag och Viktor åt frukost tillsammans i lägenheten.....jätte mysigt! Trivs så galet bra här tillsammans med honom <3

Idag ska vi åka och kolla på inredning till lägenheten handla mat och så kommer min mamma och syster för att fika på vår terass kommer bli en grymt bra dag!


Likes

Comments

Skulle träffa Malin för kvällspromenad och så möter vi Louise som jag inte sätt på vad som känns som hundra år. Står och babblar jätte länge och sedan hänger hon också på! Så jäkla roligt. Blev en jätte mysig och lång promenad. Nu ska jag sova då jag börjar 06:00 imon💪🏽

Likes

Comments

Postad i: OM MIG

Var på blogg frukost idag! Hur bra start på dagen? Det var jätte roligt att träffa andra som också bloggar och vill nå ut med olika budskap.

Ska skriva massa mer om detta senare då jag börjar jobbet nu snart. Hoppas alla har en grymt bra måndag!

Likes

Comments

Hellooo!

Hoppas alla mår underbart och har njutit av det fina vädret. Själv har jag för det mesta varit inne.....har jobbat riktigt mycket denna i veckan så valde att sova ganska mycket i Kungsbacka för att ha nära till ICA och gymmet.

Fredagen efter jobbet åkte jag och Jasmine till Tove ute i Onsla och firade en killkompis till henne som fyllde tjugo och bara dansade och hade roligt. Lördagen jobbade jag hela dagen och på kvällen blev det gym, film och glass mys med Viktor som kom till Kungsbacka.

Idag har vi handlat mat, haft Viktors familj över för fika då han fyllde år förra veckan vilket var mysigt. Åkte sedan till IKEA och shoppade småsaker till lägenheten. Nu ska jag se till att göra klart mina matlådor så att jag har något att äta på jobbet imorgon...hahaLikes

Comments

Postad i: OM MIG, TIPS, TRÄNING

Fick till ett kanon bra benpass nu på förmiddagen! Har fått en riktig favorit övning för baksida lår som ni kan se sista övningen i DETTA blogginlägget! Helt sjuk kontakt får jag.

Ätit frukost i solen och nu ska jag till ICA och spendera hela dagen inne......slutar vid åtta och sedan ska jag vidare till Onsala och träffa lite kompisar vilket ska bli riktigt roligt speciellt om väder håller i sig!

Hoppas ni får sola och vara ute massa idag!!

Likes

Comments

Postad i: OM MIG
Frukost 
Lunch
Promenad 

Och dagen börjar komma mot sitt slut, kom precis in från en kvällspromenad med Viktor. Skippade gymmet, planerade in en vilodag och åkte till Mölndal. Behövligt då jag behöver hämta mer matlådor från frysen och nya kläder.

Det är mys att bo tillsammans men ibland är det lite stressigt och påfrestande när bägge har mycket att stå i och inte alltid jätte praktiskt för mig att sova här i Mölndal alla dagar eftersom jag som vissa dagar börjar jag på jobbet 06:00, och sedan tränar jag även i Kungsbacka. Men är nog också bara en vanesak att komma in i.

Nu ska vi sätta oss i soffan äta casein och till 99,9% se på hockey...haha

Likes

Comments

Fick till ett riktigt bra pass! Axlarna och brösten är nu mosade 💪🏽 och påfyllda med energi🍴

Passet bestod av:
Rodd som uppvärmning
Omvända pec-deck
Hantelpressar
Hantelflys
Drag i cabel-cross med brett handtag
Axelpressar i maskin
Sidolyft i cabel-cross
Bröst:
Hantelpressar
Sittande flyes i cabel

Imorgon är det ICA igen och grillen. Tungt arbete står på agendan 💦

Likes

Comments

Postad i: MAT, OM MIG, TIPS, TRÄNING

Dagens lunch på ICA blev: Sötpotatis 250g, kyckling 120g (innan tillagning), massa tomato & basil sauce från slender chef som lätt är min nya favorit!! Tycker den var riktigt bra! Till det rödkål + zuchinni.

Jobbade 06:00-15:15 efter en natt med en hund som inte mådde speciellt bra! Men nu är allt bra och jag ska ladda upp inför ett gympass innehållande mage, axlar och bröst så nu kör vi!

Likes

Comments

Postad i: TIPS, TRÄNING
Liggande triceps på bänk i kabel 

Denna var riktigt jäkla grymt! Inte kört den innan men kommer vara det ända jag gör nu för triceps

Min dag i ett ord KAOS!!

Idag sattes jag på prov av livet så mycket stress och magont när ingen gick näs väg men det släpper vi nu och går vidare, allt kan inte alltid gå smidigt och enkelt.

På gymmet körde jag iallafall en ny triceps övning som var helt galet bra! Blev helt kär! Om ni inte testat denna övning är det ett MÅSTE!!

Likes

Comments