Header

Postad i: OM MIG

Behövd, betydelsefyll, älskad, omtyckt, bidra, utveckla, utvecklas är vad jag vill.

Livet är komplicerat men ändå så jäkla enkelt, tycker själv själv att jag har det otroligt bra om man tänker på vilka förutsättningar jag föddes med som många andra på denna jord inte fick.

Om jag bara vill har egentligen med tusen möjligheter att väljer bland men ändå känner jag mig vilsen. Vet inte riktigt vad jag vill och det är för mig otroligt jobbigt. När jag väl arbetar känner jag att jag birar med något och är av betydelse, men dagar som dessa när jag är ledig är jag vilsen.

Vet inte vad jag borde göra, vill hitta min väg men jäklar va svårt det är. Ska jag satsa på jobb? Börja plugga? Bli bikini proffs kanske? haha Eller vad ska jag göra?

Fick någon som sa till mig igår, BÖRJA BARA BÖRJA. Och ja det är egentligen allt jag borde göra sköka olika jobb och utbildningar börja och om det inte är roligt och känner de känslor jag nämnde i början får jag testa något annat.

Men samtidigt är jag en person som inte vill göra fel, vill inte välja fel, men ibland kanske man måste göra fel för att kunna göra rätt?

Hur tänkte ni kring livet, framtid, karriär? Har ni några tips??

Likes

Comments

Postad i: MAT

Ska nu snart änklingen få åka till gymmet! Är riktigt taggad på att köra slut på benen och rumpan nu!

Till lunch tidigare idag skötte jag mig! Har varit lite slarvig med kosten det senaste.....men nu jäklar!

Blev: 100g stekt kycklingfärs + 120g blomkål + 250g potatis + 60g avokado

Likes

Comments

Postad i: MAT, TIPS

Godmorgon!

Solen skiner och jag har fått fixat en hel del nu på morgonen. Igår var vi på föreningsträff och sedan fick vi kolla på LÄGENHETEN igen! Den är veklingen sååå fin längtar jätte mycket till April då den är klar!

Proteinpulver

Måste ge ett tips för alla er som har svårt för att dricka proteinpulver och tycker det smakar konstigt och äckligt, testa Swedish Supplements Heavenly rich chocolate! Smakar helt seriöst exakt som oboy! Så galet god!

Likes

Comments

Postad i: TIPS, TRÄNING
Mitt axelpass från start till slut

Körde axlar tillsammans med Cajsa idag på gymmet! Passet avslutades med två övningar bröst och lite mage ;)

Alla axelövningar och i vilken ordning vi körde är dokumenterat i bilder som ni ser nedan!

Vi körde 4 x 12 på alla övningar och med drop-set på sista, vilket innebär att man sänker vikterna och fortsätter utföra övningen till man inte ens klarar att ha vikt på.

Posering

Efter träningen övade jag även lite posering medan jag drack min proteindrink. Vill som sagt testa tävla någon vacker dag men när den dagen är kommen är oklart, vill bygga mer muskler innan jag klär av mig och står sminkad på scen i en liten bikini.... XD

Likes

Comments

Postad i: MAT, TIPS
Morgonen

Klockan ringde sju som jag bestämt mig för att den alltid ska göra på vardagar om inte tidigare! Gjorde 20min yoga och satte mig sedan för att börja kolla utbildningar vill få mer kunskap och en högre utbildning men vad jag ska plugga eller om jag borde börja ta kurser vet jag inte........så svårt!

Den perfekta frukosten

La ner lite extra tid på frukosten idag. Började koka upp 2dl gröt tillsammans med vatten på spisen. Vispade under tiden ihop 30g platinumprotein med 3äggvitor och vatten till ett fluff som jag ställde i frysen. Lät gröten svalna och hällde sedan i proteinetfluffet i gröten och sopade med frysta blåbär och päronbitar!

SÅÅÅÅÅ GOTTTTT!!!

Likes

Comments

Postad i: OM MIG, TRÄNING

Glad måndag!!

Ny vecka och som alltid dags att få ordning på livet, denna vecka lite extra då jag var iväg förra.

Tänkte snabbt dra igenom veckans tränings upplägg:

Mån - Rygg/ axlar

Tis - Axlar / bröst

Ons - Ben

Tor - Rygg/ Armar

Fre - Gott å blandat

Sön - VILA

Men som alltid vet man aldrig vad som kan komma att hända i planeringen.....

Hoppas alla har en grymt bra Måndag nu ska jag vidare till MM-sports i KBA för lite jobb!

Likes

Comments

Postad i: MAT, Frågor & Svar

Kommer jag bränna mer fett om jag promenerar/ rör på mig innan frukost?

Svaret är NEJ

Varför? Jo, det alla studier som jag kommit förbi och läst visar på att det inte spelar någon roll om man går innan eller efter man ätit. Studier visar istället på att tjejer bränner mer fett med lite mat i magen innan fysisk aktivitet!

Varför går då så många på promenader innan frukosten!?

Om det första du gör på morgonen är att gå ut och gå har du redan där förbrukat energi/ bränt lite kalorier innan du äns startar dagen. Plus att det blir färre timmar kvar på dygnet du kan äta om du går innan frukost.

Summering: 1. Om du går/ tränar eller rör på dig innan frukost ligger du redan lite minus på kalorikontot och för många är det större chans att den träningen blir av än att de ska vänta med att röra på sig.
2. Det blir färre timmar på dagen du kan äta.

Likes

Comments

Postad i: RESOR

Nu är vi snart hemma!

Min rumpa har domnat bort och vill bara ställa mig upp....haha, ska bli skönt att komma hem igen!

Har haft det riktigt roligt i fjällen är glad att jag tog möjligheten att jobba som skidlärare denna veckan!

Vädret har varit underbart exakt som kollegorna har varit extremt sköna, hjälpsamma och snälla. Vet dock inte om säsong livet är något för mig...eller kanske inte just nu bara. Men man ska aldrig säga aldrig kanske är där och jobbar nästa vinter!

Likes

Comments

Postad i: RESOR

Sista dagen är snart kommen.
Imorgon är det sista dagen som skidlärare....det har varit riktigt roligt och tror det hade varit ännu roligare om man bodde tillsammans med de andra skidlärarna!

Så imon blir det afterski med alla kollegor! Ska bli spännande då alla sagt att det är det roligaste på veckan speciellt denna v7 då det är så många som jobbar.

Uppdateringen har inte varit på topp då jag inte kan komma in på wi-fi:et med datorn....det är irriterat mig enormt men lovar att det blir mer träning och mat tips nästa vecka igen !!

Likes

Comments

Postad i: RESOR

Glad alla hjärtans dag!!

Dag två är nu avklarad, kommer in i rutinerna lite men har mycket kvar att lära. Det är svårt att få dansk barn att åka bra skidor ;)

Över ser ni min dag på snap, tog en morgonpromenad, där efter hade jag två grupp lektioner sedan var jag inne och jobbade på skiddagiset. Hade en liten kille som låg och sov på bröstet hela tiden! Såå söt!

Och nu på kvällen var vi på middag med familjen och myste lite extra, man måste ju fira med personerna man tycker som mest om en dag som denna!

Likes

Comments