Header

Postad i: OM MIG

5 SAKER JAG SER FRAM EMOT:

Skidor / fira jul i Trysil - är så taggad på att få åka skidor snart igen! Viktor ska också med och fira jul i fjällen vilket kommer bli så mysigt. Längtar jätte mycket att få komma ut i backan.

Lägenheten - även om det inte är min lägenhet utan Viktors är jag jätte tagg på att "vi" kommer ha som vårt egna ställe! Flytten dit blir i mars/ april!

Fitness tävling - har nu blivit så inspirerad av alla fitness tävlingar att jag är mer taggad en någonsin att jobba på min fysik, posering och allt där till för att nå mitt mål som är att tävla i bikini fitness!

Jobb - har fått fler tider på MM-sports vilket jag tycker är så galet roligt! Ser så mycket fram emot att jobba när jag vet att jag ska dit och få prata kost, träning och hjälpa andra nå sina mål!

Framtiden - det är nu livet börjar då man väljer att jobba, plugga eller resa. Så är riktigt taggad och nyfiken på vart livet kommer ta mig och hur allt kommer gå.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon alla som sover hela förmiddagen som mig!

Men det har nu gått över styr gick upp klockan sex i början av veckan för att nu somna tolv / ett och vakna vid nio / tio istället vilket jag INTE tycker om!! Gillar att vara igång tidigt på dagen och hinna med en massa innan solen går ner. Så det får helt enkelt bli ändring på detta!

Frukost efter promenad blev som vanligt havregrynsgröt! tycker själv att det låter helt mongo att äta exat samma mat varje dag men har inte det minsta svårt för det, utan tycker bara det är gott.

GRÖT UTGÅNGSLÄGE: 60g havregryn + 30g protein + 1 ägg + 50g banan

Sedan som ni ser på bilden kan jag dekorera lite olika men i grunden är det samma, BÄST frukosten!!

Likes

Comments

Postad i: OM MIG

Dagen på MM-sports va är kanon allt gick super och dagen går som alltid jätte snabbt när man är där. Efter jobbet gick jag till min frisörkompis som ska göra sitt slutprov på mig. Så idag fixade hon till min hårfärg så att den blev mer jämn och övade styling på att locka håret, ser nu ut som en prinsessa...eller ja jag känner mig som en iallafall 😄👑

Efter jag fixat med håret cyklade jag till gymmet där jag mötte upp en kollega för lite genomgång av olika övningar på gymmet. Allt vi gjorde står på listan under 😜 Hon var så galet grym och gav inte upp utan kämpade in i det sista! Blev riktigt imponerad och så glad! Fasiken va roligt det är att hjälpa andra!

Hoppas ni haft en lika bra torsdag som mig!!

Likes

Comments

Postad i: OM MIG, MAT

Hösten är verkligen en helt sjukt fin årstid! Alla löv är i princip helt orangea nu. Dagen startas men promenad och frukost. Skulle dock behöva införa mer yoga och stretching vilket jag gjorde mycket förr, körde yoga nästan varje dag i ett år....😳 har blivit så stel och osmidig nu men kanske drar igång det till vintern då det blir så allt att man inte vill gå ut😅

Nu ska jag cykla vidare till MM-Sports i Kungsbacka och jobba öppningen! Är taggad då det känns som evigheter sedan jag var i den butiken, så om ni har vägarna förbi kom in och säg hej! 😜👊🏽

Likes

Comments

Postad i: TIPS

Hola! Kom hem från jobbet för ca en timme sedan där min kollega visade mig dessa piller. Tillskottet heter breastfast, och ska göra att körtlarna i brösten växer? Tycker detta lät extremt konstigt! Har någon annan hört talas om detta?

För hur ska ett tillskott som är helt naturligt och utan negativa biverkningar stimulera att just körtlarna i brösten växer...!?!? Blev nyfiken på allt man hittar på nu för tiden. Ska läsa på mer om detta innan jag uttalar mig helt men låter jäkligt skumt!

Vad tror och tycker ni??

(Tycker bara denna bilen är rolig 😂)

Likes

Comments

Postad i: OM MIG, MAT, TRÄNING

Har precis kommit till jobbet! Åkte extra tidigt för blir så stressad när jag kör....känns som jag konstant ska köra fel och får då total panik, stabil förare.

Imorche stod ett benpass på schemat vi 6:45 och där efter en jätte gröt på:
60g havregryn + 60g protein pulver + 1 ägg + banan + pumpa frön

Riktigt gott och smidigt att laga! Nu är det jobb mellan 10:30 till 18:00 så ganska kort dag men då hinner jag förhoppningsvis göra ett roligare inlägg här senare ;)

Likes

Comments

Postad i: INSPO

Måndagen är över och efter gym, 10 timmars jobb och tankat + pumpat bildäcken är jag nu hemma igen! Helt slut men känns riktigt bra att ha jobbat. Håller på att leta vidare efter en fast anställning börjar bli lite jobbigt att ena veckan ha jobb för att nästa vecka inte jobba. 

Hade så tråkiga bilder från idag så blir lite bilder och citat ;) Hoppas alla haft en grymt bra måndag och stannar motiverade i mörkret!

Likes

Comments

Postad i: OM MIG

Kanske inte riktigt gympa men gym iallafall. Körde ett tidigt pass idag då jag jobbar mellan 10-20. Ett bra pass men lite segt att när man kommer till gymmet är det svart och när man lämnar gymmet är det fortfarande svart....lite sjukt.

Frukosten är nere och ska ringa några samtal innan jag beger mig vidare mot en lång arbetsdag 💪🏽

Likes

Comments