Igår va vi på Hanauma bay. Det är typ ett naturreservat, fast man får hänga på den stranden. Innan man fick gå ner så var man tvungen att kolla på en 10min lång film där dom berättade om dens historia samt varför man inte fick mata fiskarna osv!

Finaste stranden jag någonsin sett. Dit ska jag gå igen
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gick i skolan 8:30-11:20 idag. Nu sitter på stranden nu och käkar lunch, skitvarmt idag! Sinnes. efter stranden ska vi fixa Idas ipad och handla lite nödvändigheter sen kör Pam hem oss :)) vi hörs!
Likes

Comments

Hej

Ja, är ju lite dålig på att komma igång. ska verkligen försöka. Tänkte berätta om min nyår som inte riktigt blev som planerat då Ida blev sjuk och jag fick besked om att jag behövde ha flyttat ut ur mitt dåvarande hus innan 1jan.

Egentligen hade jag och Ida tänkt dra ner till stranden och käka pizza och dricka öl, sedan kolla på fyrverkerierna vid tolvslaget. Tyvärr blev det ju så. Ida åkte till sjukhuset och jag satt hemma och visste inte riktigt vad jag skulle göra alls. Tillslut, ca 19 på kvällen bestämde vi oss för att jag faktiskt skulle flytta in i Idas hus, sagt och gjort. kl 20:30 stog jag där med mina sönderslitna väskor.

På kvällen åkte vi runt i Pam och Pumas bil och gick till en karneval som var jättemysig, en strand och tillsist upp på ett berg där vi såg hela staden ovanifrån. Dock är raketer typ olagligt här så det var inte jättemycket sånt tyvärr, men lite fick vi allt se!


Två raketer ovanför honolulu

Likes

Comments

Har inte blivit någon uppdatering pga var så stressigt innan flytten hit till Hawaii. Nu har jag bott här en vecka och har mest försökt komma till rätta. Spenderat varje dag på stranden med Ida. Det är verkligen jättefint här? Älskar Hawaii. 25 grader och sol varje dag.

Vi hörs!


Likes

Comments


Hade svårt att somna igår så bestämde mig för att ta en sovmorgon, vaknade runt tolv och drog sedan för att köpa frukost.
Om ett tag ska jag bege mig till gymmet och senare ska jag nog börja se över vilka kläder som ska med till Hawaii och vilka som ska slängas.
Puss på er


Likes

Comments

Heej.

Efter all tvek så blev det en blogg ändå. Vill så gärna ha något mer än bilder i mitt iPhoto att se tillbaka på, med text oså. Detta blir nog bra. Just nu bor jag ju i LA men kommer att flytta till Hawaii på söndag, ska bli jättespännande.

Fårse om detta kommer hålla, får försöka!


Jag till vänster och fina vänner på väg till fest på UCLA lite runda under fötterna :))

Likes

Comments