Nu sitter jag på tåget mot Göteborg och min hemska praktikplats! Jag har aldrig ogillat en plats så här mycket! Skitjobbigt är det jag har social fobi och jag vet att det ända jag kommer göra idag är att möta människor. Det är redan jobbigt med att åka buss och tåg men det är precis så jag klarar det, men det är jobbigt.


Har alltid hatat att åka buss och möta människor men aldrig tänkt på att jag skulle ha social fobi men sedan för ett tag sedan så läste jag om det och allt stämde in på mig!

Jag har haft 16 praktik tillfällen men jag har bara varit där 3 gånger idag blir det 4. Det är för att det är skit jobbigt att åka ditt jag vill ju ditt för att jag ska klara av min kurs men min kropp och huvud säger nej, och det är skit jobbigt att jag inte klarar av det heller.

Vad kan man göra åt social fobi? Jag vet inte vadå finns det medicin eller vad kan man göra? Vart ska man vända sig? Jag vet inte!

Likes

Comments

Idag fick det bli lunch på tåget mot mamma!

Likes

Comments

Nu sitter jag på ESPRESSO HOUSE men underbaraste Sophia och Malinfinns så mycket att prata om inte träffats på länge så dom timmarna framåt blir det girls talking 💋

Likes

Comments

Befinner mig just nu inne på NK i Göteborg och tänkte se om jag kan hitta en par snygga byxor tänkte mig typ svarta med hål i nu när våren börjar komma! Kanske kan bli lite smink också! En sak jag vet att jag ska ha är cetaphil cleanser tog det sista förut. Kanske blir ett inlägg senare vad jag köpt!

Likes

Comments

Beskrivning om produkten: Vattenfast ögonbrynsfärg perfekt för att skulptera och definiera ögonbryn som inte bleknar. Den kladdfria formulan glider på huden och fäster på håret.

En måste-ha för fet hud och i fuktigt klimat. Kan även användas som eyeliner.

Min åsikt: Jag älskar denna produkt! Förstår inte hur jag kan ha levt utan den! Den är så lätt att applicera och den har verkligen räddat mina ögonbryn. Tycker att alla ska ha den! Jag själv har inte testat att använda den som eyeliner men tror inte att det skulle sitta fel den är ju väldigt lätt att arbeta med ska nog testa någon dag!

Likes

Comments

Idag blev det ett gött mag pass!😊

Likes

Comments

Fast jag inte ville gå till gymmet men jag vet att jag måste så va min säng så varm och skön! Men pappa erbjöd sig att köra mig och då slutade jag med att jag sitter på cykeln och försöker dämpa min träningsvärk i låren det gör så ont! Men ändå stolt har gjort det jag skulle blev ett armar axlar och rygg pass! Nu leker jag bara lite och bränner kalorier har ändå inget att göra!

Likes

Comments

Idag har jag varit på gymmet i 2 timmar och då blev det ett ben pass så skönt att träna <3

Likes

Comments