Dagen började med att jag kom hem vid 05:00 från födelsedags firande på fredagen somnade direkt och sedan vaknade vid 8-9 för att vara på jobbet kl:10 och jobba fram till 18:00 sedan kom jag hem träffade Sophia och vi gick och handlade! Sedan träffade vi två andra kompisar och vi åkte bil i Göteborg och hade sjukt rolig! Sedan åkte vi och hämtade en kompis och då vad redan bilen full så jag fick lägga mig i bakluckan och då åkte vi hem till mig och chillade sedan drog dom för att jag skulle sova för att jag skulle upp och jobba idag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagens fråga: vem är jag?

En svår fråga! Vem är jag? Jag själv skulle säga att jag är en väldigt kaxig tjej men också väldigt blyg! Det beror på situationen. Med alkohol är jag alltid skön Hahahah klart! Nä men jag är en tjej som tar mycket plats och kan verkligen säga vad jag tycker! Det är både positivt och negativt. Jag har en väldigt go humor och har lätt till skratt. Är glad vad alla kan se men bakom stängda dörrar är jag depp och tänker för mycket! Det är väll en liten del av vem jag är!

Likes

Comments

Igår fick det bli lunch med min bästa! Det var så gott! Och vi hade det så mysigt vi satte oss och åt på vapiano här i Göteborg!

Likes

Comments

Dagens fråga: Har du något beroende? Om ja, vadå?

Ja jag har beroende, det har jag och det tror jag alla har. Det finns ju både bra och dåliga, dock har jag av det mest utav de sistnämnda, tyvärr!

Läsk/Coca cola: Jag förstår inte varför men av någon anledning bytte jag ut min energi dricka mot detta. Jag dricker aldrig vatten längre det är bara läsk som gäller dricker inget annat!


Mat: Jag har ett grovt beroende av mat! Jag äter när jag har tråkigt! Jag äter när det är mat på bordet! Jag äter när jag är hungrig! Jag äter fort jag ser något gott! Mitt liv består utav att äta ty!


Närhet/Sällskap: Jag är ingen person som klarar av att vara ensam hur länge som helst, visst är det skönt ibland men oftast vill jag ha någon i min närhet som sällskap.

Har du något beroende eller har haft?

Likes

Comments