Bara för att jag är sjuk inte kan andas har ont i min hals betyder inte det att jag inte ska sitta ut i solen när det är så vit och behöver färg! Kanske inte det smartaste men vad gör man inte för lite sol!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Grymt bra tränings pass idag blev det ben kommer ha jävligt mycket tränings värk imon då jag inte tränat på en månad typ

Likes

Comments

Idag efter jobbet blev det lite tid med mamma lite shopping ett par byxor och ett par fransar nej ändå! Och vi avslutade med mat på hamnpaviljongen!

Likes

Comments

Länge sedan!
Hej alla! Sorry för att det inte kommit upp något på länge men har inte gjort särskilt mycket är i Varberg och har varit här det senaste och bara jobbat mina dagar består av gå upp jobba komma hem äta sova och så har det varit alla dagar. Men ska bli skön jag åker hem på tisdag till Göteborg för att gå i kyrkan på kvällen sedan är jag ledig på onsdagen får se vad som händer! Gymmet är en självklar grej nu när jag kommer hem! Men på torsdag börjar jag jobba igen fast på hotellet så det är bättre, finns lite mer saker att göra i Göteborg plus det är Gothia vecka nu! Har längtat hem så mycket och längtat till gymmet måste träna har blivit så tjock och ont i kroppen! Men nu ska jag sova ska upp tidigt och jobba näst sista dagen!

Likes

Comments

Denna sminkningen kommer ut på youtube i en get ready with me (grwm) inom kort.

Min kanal: Alice Andersson

Likes

Comments