Hej, jag tävlade i helgen men världens bästa ponny❤️

Lördag dressyr:
LB:1 kändes jätte bra han var pigg och framåt, vi red ihop 69.467% och en tredjeplacering💛

LA:1 kändes han lite trött men jätte fin och avslappnad, vi red ihop 66.974% och en andra placering💙

Söndag hoppning:
LC(90cm) han var super pigg, resultatet blev nolla i grunden och ett stopp i omhoppningen pga att jag glömde bort vägen och då blev det att jag hade för dålig fart men det slutade med en fjärdeplacering❤️

LB(100cm) han var lite trött och jag hade sämsta tempot och han kan inte hoppa om inte grundgaloppen är bra så vi blev uteslutna men jag tar på mig det helt själv, jag måste våga rida på😔❤️

Han kändes jätte bra genom helgen och jag här super nöjd med min grymma ponny❤️😘🏆🐴

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Tyvärr så har jag haft fullt upp så jag har inte hunnit skriva något här men nu är jag tillbaka.

Igår så var jag och Fire iväg på hopptävling.

Framhoppningen till LC (90 cm) var jätte jobbig, han ville absolut inte hoppa och han var super pigg...

När jag väl kom in på banan så hoppade han super fint men han var super pigg.

Resultatet i LC blev ett pet på sista hindret men känslan var super.

Framhoppningen till LB (100 cm) var jätte bra och han hoppade super fint.

Men det regnade samtidigt som min start och tävlingen var på gräs så det blev jätte halt...

Det började med att han stannade på första hindret och sedan så stannade han på andra hindret så då utgick jag, för att det var våran LB debut och jag vill att förutsättningarna ska vara bättre, jag är super nöjd med honom:)

Likes

Comments

Hej😊 idag var jag på Pay and jump med Fire, han var super pigg!!!!
Första rundan så tog han över kontrollen och allt blev bara fel... Blev att jag styrde undan honom en gång och sedan fick vi ett pet.
Bytte bett till andra rundan och då gick det mycket bättre❤️❤️ vi nollade och förmodligen med snabbaste tiden😂❤️ båda rundorna var 90cm❤️❤️
Har inte nollat 90cm på jätte länge så det behövdes verkligen❤️❤️ älskar honom😘😘🐴

Likes

Comments

Hej, idag så tävlade jag och Fire i Båstad.Gick tyvärr inte jätte bra men vi tar nya tag, vi får hem och träna på allt och hoppas att vi kan göra bättre ifrån oss på nästa tävling❤️❤️ Älskar honom ändå❤️🐴 (Gammal bild❤️)

Likes

Comments

Idag är det exakt 1 år sedan jag fick Fire❤️❤️ mycket har hänt på ett år, han har fått mer muskler, jag har lärt mig hur jag ska rida honom mm. 15/6-15 var bästa dagen i mitt liv, min största dröm gick i uppfyllelse❤️❤️ detta kan jag bara tacka mina underbara föräldrar för, som stöttar, betalar träningar och utrustning mm. ❤️Kan du tänka dig att en häst kan göra så att du kämpar på med skolan igen och få upp alla betygen❤️❤️ det kan jag för det är det som har hänt mig❤️ jag kan förstå att dom som inte håller på med hästar kanske inte förstår känslan när en häst kommer galopperandes och gnäggandes i hagen så fort den ser än, men det är en helt underbar känsla❤️❤️även fast hoppningen inte funkar för tillfället så är han en rosettplockare i dressyren❤️❤️ tack världens bästa häst för att du finns här för mig och tagit bort alla tomrum efter Jacko och gjort saknaden mindre❤️❤️❤️ tack Partille ridklubb för att jag fick köpa denna underbara häst utav er❤️❤️

Likes

Comments

Grym dressyrträning idag inför fredagens dressyrtävling. Han var super fin, vi red igenom LA:1 som är det programmet jag ska rida på fredag.
Vi hade en bra och intensiv dressyrträning som gav mycket och nu vet jag hur jag ska rida på fredag i Båstad.

Likes

Comments

Hej!
Jag börjad rida när jag var ungefär 4år och jag har älskat hästar sedan dess. Jag började tävla på riktigt för första gången när jag var 11 eller 12år på en medryttarponny Jacko som jag red då. Så jag har inte tävlat så länge.
Fire som min ponny kallas är min första ponny och jag har haft honom sedan 15 juni 2015. Planen när jag köpte honom var att tävla upp honom i hoppningen och få några riktigt roliga år tillsammans. Men sedan upptäckte vi att han var så grymt fin inom dressyren så nu för några månader sedan så började vi tävla i det också, det har gått fort fram och vi är redan uppe i LA:1.

Så nu ska vi ut och njuta av tävlingssäsongen 2016 och att fortsätta kämpa mot våra mål.

Likes

Comments