Hur snygga var inte vi? Halloweenfest igår på Publik, mycket lyckad kväll - mycket tack vare Matildas sminkning!
Ikväll blir det stand-up med Al Pitcher. Pappas påhitt men jag klagar inte. Ska bli skönt att komma ut ur huset idag också.
Höstlovet är snart slut och allt plugg jag sa att jag skulle göra är fortfarande orört... ”tar det imorgon
Puss och kram!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilder från middagen igår på Pinchos med Ebba, Alva och Julia. Supertrevligt att få vara med dem lite extra igår och inte bara i skolan! Idag var det orientering i Stockholm, gick bra men usch vad kallt. Fick en dock att springa lite fortare. Har nu landat i soffan och tänker inte resa mig förutom när jag ska till sängen! Puss och kram!

Likes

Comments

En kanelbulle 3 sockerbitar. Känns som fler än tre min mage just nu...

Finns det något bättre än kanelbullar? Ja, det gör det. Men inte på kanelbullens egna dag! Jag och Julia körde förbi ICA på väg till mitt jobb, mycket värt det och väldigt gott, även fast de inte är hemmagjorda!

Likes

Comments

En spontan photoshot mitt i Erikslund med pappa som fotograf är aldrig fel! Eller?? Att ta med er från bilderna ovan; glasögonen! Ja, dem är fejk. Jag har (tyvärr) fortfarande perfekt syn. Men jag har haft dess godingar i 12 timmar än så länge och är besatt! Kommer bli en vana att ha dem på nästippen.
Överlevde måndagen bra trots ett prov i Nk som jag tror gick helt ok.
Nu har jag landat i soffan framför gårdagens Formel 1, ett sant guilty pleasure.
Puss och kram!

Likes

Comments

Ska försöka igen, försöka hitta glädjen i att skriva och fotografera utan att behöva känna press till att det ska vara på toppnivå hela tiden. Wish me luck, så hörs vi av snart igen! 

Likes

Comments

Hur gott ser inte detta ut? Och hur gott var det inte? Har fem tjejer som kan intyga om att det var supergott! Finns få saker som är så gott och uppskattat som ett buffébord med bara massa gott. Har du ont om idéer till nästa middag är detta bland det bästa man kan göra!
Puss och kram

Likes

Comments

Hemma från New York och väskan är nu tom. Bästa köpen kan summeras med ett ord: Lush! Eftersom jakten efter kläder gick åt skogen gick jag till Lush för att må lite bättre, och oj va bra man kommer må nu!

Likes

Comments

Helikopter + New York! Kan det bli bättre? Och jag fick sitta fram desutom. Snacka om nöjd tjej här!

Likes

Comments