Det här inlägget är för Lana som har påpekat att det var ett tag sen jag bloggade.
Outfiten är från i onsdags när jag, Pontus, mamma, mormor och kusinerna var i Stockholm på Phantomen på Operan. Får ge Evelina fotocred och mormor cred för att vi kom iväg eftersom det var av henne alla kusinerna fick biljetter till teatern.
Men hörni, fredag idag! Och det bästa är att det inte finns några måsten under helgen förutom på söndag. Ska bli så skönt att bara ta det lungt en helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Underhållning på tåget

Är på tåget hem mot Västerås nu med Maja och Emma-Karin. Vi lämnade studentlägenheterna redan tio över sju imorse för att ta tåget vi nu sitter på. Jenny och Magda om ni läser detta, vi kom på!
Var jätteroligt att få vara i Linköping och trots att det blev mindre än två dygn kändes det mycket längre, troligen för att vi var uppe väldigt sent...

Likes

Comments

Borta bra men hemma bäst, så känns det i alla fall när man sitter i soffan på Bandygatan och kollar på skidor. Har varit väldigt skönt att slippa Sverige och skolstress några dar.
Imorgon bär det av igen. Tar tåget med två av tjejerna för att träffa resten i Linkan! DET om något ska bli kul men inte att packa om väskan...

Likes

Comments

Kvällens middag blev på en resturang vars namn är lite oklart men jag tror det är det som står högst upp på skylten på första bilden. Resturangen med kypare som sjöng och tapas i så höga mängder att vi alla rullade hem efteråt. Totalt 28 olika saker tryckte vi i oss och oj oj oj vad gott det var!
Imorgon blir det Malaga och sen grill i penthouset på kvällen! Adios så länge!

Likes

Comments

Wifit i huset funkar men varmvattnet tog precis slut... Suck. Nu ska vi i alla fall iväg på resturang och sen blir det nog en tidig kväll eftersom 10 av 14 varit och åkt skidor idag. Adios och hoppas wifit funkar imorgon också

Likes

Comments

WIFI!!! Sitter just nu på en bar nere vid stranden i Nerja bara några minuter från lägenheten och här finns det wifi. Alla ungdomars räddning skriver jag samtidigt som både mamma och papp tar fram sina telefoner...
Vi har det fantastiskt trots att det inte är det där toppen vädret vi hoppats på men eftersom det är över 15 grader varmt överlever vi!
Nu ska vi kolla klart på fotbollen och sen hitta någonstans att äta ikväll! Vi hörs när jag hittar wifi igen

Likes

Comments

Ikväll blev det mello-mys i Eskilstuna med kusinerna. Super mysigt och skönt att bara få vara i en annan soffan än den hemma i Västerås!
Imorgon blir det plugg och sen är det bara en vecka kvar i skolan innan det blir lov och Spanien! Ska bli så skönt att slippa Sverige och kalla grader. Kommer mer blogginlägg då! Tills dess säger jag puss och kram

Likes

Comments

Livets pizza för oss med magar som inte tycker om allt det där flottet på pizzan man beställer från runt hörnet. Botten är på Leksand knäckebröd och tomatsåsen ersattes med salsa. Inspirerat av knäckepizzan vi åt på O-ringen i Sälen förra sommarn.
Jag har helt enkelt haft craving på pizza i flera veckor (sen i onsdags) och detta fungerade toppen som tillfredställare för cravingen! Nu blir det häng i soffan för att pizzan ska få lägga sig lite i magen och imorgon blir det skola och sen plugg i mängder. Ekonomi prov nästa vecka så det är lika bra att börja nu!
Puss och kram så hörs vi snart

Likes

Comments

Idag är kan jag gå och lägga mig stolt för jag tog mig runt 5 km på första gången på ett halvår! Yay me! Blev två varv ute på tvåohalvan på Björnön med Korpen. Nu väntas middag och sen bio. Ska se Passengers med far och bror. Och imorgon följer en halvstudiedag för oss Rudbeckianer vilket kommer bli så skönt, bara en lektion för mig med andra ord.
Nu blir det mat i Nordströms huset, vi hörs!

Likes

Comments

Ojdå, två laxinlägg på rad. Men det är inte laxen jag hyllar det är det som är under, stekt sallad! Blir oerhört gott och mycket roligare än att bara äta en vanlig sallad, rekomenderas starkt!
Nu ska jag lägga mig i soffan, njuta av att det är helg och kolla på Snowden! Puss och kram

Likes

Comments