Ska försöka igen, försöka hitta glädjen i att skriva och fotografera utan att behöva känna press till att det ska vara på toppnivå hela tiden. Wish me luck, så hörs vi av snart igen! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur gott ser inte detta ut? Och hur gott var det inte? Har fem tjejer som kan intyga om att det var supergott! Finns få saker som är så gott och uppskattat som ett buffébord med bara massa gott. Har du ont om idéer till nästa middag är detta bland det bästa man kan göra!
Puss och kram

Likes

Comments

Hemma från New York och väskan är nu tom. Bästa köpen kan summeras med ett ord: Lush! Eftersom jakten efter kläder gick åt skogen gick jag till Lush för att må lite bättre, och oj va bra man kommer må nu!

Likes

Comments

Helikopter + New York! Kan det bli bättre? Och jag fick sitta fram desutom. Snacka om nöjd tjej här!

Likes

Comments

Igår var det min dag och shopping stod på schemat! Fick med mig trosor från VS till syslingen och det var det i klädväg. Kan erkänna att jag är besviken men har ändå köpt några saker som muntrar upp.
Eftersom shoppingen blev som den blev så blev höjdpunkterna på dagen maten! Suprise suprise... Frukost på Bluestone Lane på 55 Greenwich Ave, godaste bananbrödet och avokadomackan var to die for! Lunch efter den "misslyckade" shoppingen blev på Jack's Wife Freda på 224 Lafayette St. Som vi även köpte en kokbok ifrån med recept från menyn! Middag på The Standard Grill på 848 Washington St med dem godaste pommesen vi ätit.
Det var min dag det. Idag är det Pontus dag så vi får se vad den innefattar!
xoxo

Likes

Comments

Klockan är halv sju i NY och vi ligger och drar oss i sängen! Bilderna som följer är från gårdagen eller mitt i natten för er i Sverige. Kortfattat kan man säga att vi smugglade in mig och min lillebror på en rooftopbar med utsikt mot Empire som vi sen åkte upp i! Nu bilder! Puss och kram

Likes

Comments