​Förlåt för att jag inte har lagt ut någonting på väldigt, väldigt länge! Men jag har helt enkelt haft idétorka och har fortfarande! Ska försöka komma igång med bloggen igen så fort jag vet vad jag skall skriva om! Lovar! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som ni vid det här laget har förstått så är jag en tjej som är mycket intresserad av böcker och filmer, och självklart innefattar det den stora klassikerserien: Harry Potter.

Jag såg den första Harry Potter filmen när jag var fyra år gammal, men fastnade inte i dess magiska värld fören jag var 13 år gammal. Jag hade så klart haft någorlunda koll på vad det hela handlade om fram tills dess, men det var inte fören då som jag verkligen satte mig in i och lade ner mig i att förstå allting. Den julen fick jag alla Harry Potter filmerna i julklapp, och efter det var jag fast. Numera har jag en fast rutin på att kolla igenom alla filmerna två gånger om året.

Men en lite mer oroande faktor är att jag inte fören förra sommaren, alltså sommaren 2014 läste den första Harry Potter boken. ( no hate. )

I nuläget är jag på den fjärde boken, och älskar den och kan inte lägga ner den, trots att jag vet vad som kommer hända.

FÖR ATT:

Man vet inte alls vad som kommer hända, för det är så mycket i boken som har blivit uteslutet i filmen, och nu kanske många av er tänker:'' Men no shit, det är väl ett känt faktum? Det är ju så i alla böcker.'' Eller liknande, Och ja, jag vet att det är så,

MEN

Oftast brukar ju filmskaparna bara utesluta saker som inte har någon egentlig inverkan på tittarens tankar om filmen, ( dock stör sig de flesta på detta, speciellt jag då jag tycker att små detaljer gör hela storyn levande. ) Men så är inte fallet när det kommer till Harry Potter.

De har tagit bort, för mig, väldigt stora detaljer. Som till exempel att Filch är en Ynk, de har inte ens med Poltergeisten Peeves, eller hur Weasley's Wizarding Wheezes startade. 

Det är en sådan enorm skillnad när man väl börjar tänka efter, Men filmerna är trots detta väldigt bra gjorda i jämförelse med hur andra filmer baserade på en bok kan vara, älskar filmerna och älskar böckerna. 

Hoppas att ni som läst böckerna känner igen era tankar i detta inlägg, och att ni inte hatar mig allt för mycket för att jag inte läst alla böckerna skrivna av denna fantastiskt smarta och klyfta kvinna ännu. 

Puss. 


Likes

Comments

En bra film att se på nu på alla hjärtans dag är Blended. En romantisk komedi med Adam Sandler och Drew Barrymore i huvudrollerna. Filmen börjar då Drew och Adams karaktärer träffas på en blind date där allt som möjligen kan gå fel, går fel.
Några veckor går efter deras blind date och man lär känna de båda karaktärernas familjer och förhållanden, när Laurens ( Drew) bästa kompis berättar för Lauren att hon i sista stund vägrat åka med på resan till Afrika som hennes kille hade beställt, för att han han hade planerat att hon skulle få träffa hans fem barn på resan. Lauren ber då sin vännina om att få hennes plats på resan så att hon kan få åka med sina söner, men killen som Laurens vännina skulle åka med, visar sig vara Jims ( Adam) chef och att han har frågat honom om hans plats på resan så kan åka med sina tre döttrar.

Filmen är fantastiskt rolig, kärleksfull och perfekt att se tillsammans med din älskling.
Ett starkt tips!

Likes

Comments

Jag måste bara få tipsa om Fallen Ängel av Becca Fitzpatrick!
På engelska heter boken hush, hush och är första delen av fyra.
Boken har allt! spänning, romantik, och det typiska high school temat.
Boken handlar om en tjej som heter Nora som bor i en liten stad i USA. Hon lever ett relativt normalt liv, fram tills det att hon träffar Patch, en en snygg mystisk kille som med sina korpsvarta ögon tycks läsa av och förstå Nora bättre än någon annan, bara några dagar efter Patch och Noras första möte börjar hennes lic förändras på ett sätt hon aldrig skulle kunna ha trott.Jag har läst första boken på engelska och slukade den på två-tre dagar sammanlagt. För när man inte hade boken under näsan kunde man inte annat än att tänka på boken konstant hela tiden, tills man fann sig själv sitta där i ett hörn med boken i ansiktet och sidorna snabbt bläddrande under sig.Rekommenderar denna bok skarpt för alla er fantasy älskare, men också för er som gillar typiska tonårsböcker är den här boken något att tänka på!bilden nedan är hämtad från: www.bokus.comLikes

Comments

Igår kväll väntade jag på min syster som skulle komma och hämta mig, när jag fick syn på den fantastiskt vackra himlen som var!

Detta blev bara ett litet snabbt inlägg för att komma igång, men mer blir det! Hörs sen! puss!

Likes

Comments