Header

​hej!

jag har ju inte uppdaterat så mycket. Men jag tar en paus från bloggen nu jag kommer nog bara uppdatera när jag har tid,lust,ork.

kram<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​jag kommer bara att uppdatera då och då. Jag har inget mood för att blogga. 

Kram

Likes

Comments

​hej!

Nu är jag och kollar på ishockey för några i min skola är i final. Så hela våran skola är här och hejar. Men förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen. Men jag skall bli bättre. Men på torsdag och fredag har jag studiedag.

Puss&kram

Likes

Comments

hej!

Just nu sitter jag och kollar på ninja Warrior. Och jag har inte gjort så mycket jag har tvättat och bakat. Men jag har varit med en kompis om heter Tessan. Och imon skall jag träna och vara med Tessan. Och förlåt för dålig uppdatering.

Puss&kram

Likes

Comments

hej!

Imorse när jag vaknade så hade jag ont i huvudet. Men när klockan var ca.12:00 så började jag små plocka lite i mitt rum . Men efter ett tag så blev det värre. Men då gick jag jag och tog tempen och då hade jag 37,2grader. Men då gick jag och la mig i sängen och kolla på min Ipad och dator. Men efter ca.1timma så gick jag till affären och köpte godis. Och när jag kom hem gick jag och la mig i sängen igen. Och nu är klockan 17:35 och jag har inte gjort något annat. Men jag skall snart äta middag. Och sen skall jag nog kolla på tv med min familj. Men jag får se om jag bloggar något mer idag.

Likes

Comments