View tracker

Så nu sitter jag här och funderar kring vad det är jag vill förmedla med den här bloggen, vad det är man ska skriva, vill man vara privat här när alla kan läsa det. Hmm...mycket funderingar fram och tillbaka men jag anser att alla har rätt till sin egen åsikt vilket gör att folk kommer att tycka att det jag skriver är bra, eller så kommer dem tycker att de är mindre bra. Men i slutändan så är det ändå vad man själv tycker som räknas. Känns de här bra? Om svart är ja så kör på! Och de gäller mer eller mindre allt i livet inga drömmar är förstora så länge man har viljan och motivationen att förverkliga dem.

PS: var den du är för du är bra precis som du är!

-A

  • 8 readers

Likes

Comments

Hej igen bloggen det var ett tag sedan nu som jag skrev ett inlägg om att "börja blogga" men det gick ju sådär med det. Men jag ska försöka en gång till en sista gång hade jag tänkt. Tror ni de kommer gå bra? Haha ja vi får väl hoppas de 😋

PS: var den du är för du är bra precis som du är!

-A

  • 11 readers

Likes

Comments

Jag hade tänkt att börja blogga, bara för några år sedan tyckte jag att det var löjligt att sitta å skriva om sitt liv på internet. Men nu på senare tid så har jag börjat tycka att det är väldigt intressant.

vad ska man då blogga om?

jag hade tänkt att blogga om det som händer i mitt liv och även andra saker som jag tycker är viktiga att ta upp här. jag kommer att ta upp mina åsikter om saker och ting och det betyder inte att alla behöver tycka som jag utan tvärt om alla får ha sina egna åsikter om saker.

ps: var den du är för du är bra precis som du är!

-A

Likes

Comments