30 mars 2016 ble en spennende dag med mange opplevelser og store kontraster. Dagen startet med et besøk på Fortuna Resort i Dermitas/Alanya. Dette er et fantastisk anlegg, tilrettelagt for rullestolbrukere både utendørs og innendørs.


.


HASANS FAMILIE

Så gikk ferden videre opp i fjellene bak Oba/Alanya. I et naturskjønt område med mandeltrær i full blomstring ligger den lille landsbyen Badem Agac Köy. Her besøkte vi en hyggelig og gjestfri familie på 5. Familien har en handikappet sønn på 16 år. Han gikk ikke på skole eller hadde andre tilbud. I tillegg hadde denne familen tatt til seg en gutt, Hasan. Han hadde vært veldig syk da han ble født. Moren forlot ham. I dag er Hasan 7 år og han har det bra.

Som man kan se fra bildene under er huset til Hasans familien i utrolig dårlig forfatning. Når du bor 900 moh, blir det kaldt om vinteren. Vi vil nå hjelpe denne familien. Vi vil utbedre huset og forhåpentligvis bidra til at familien får et litt bedre liv.Barn og voksne jeg møter på slike reiser har jeg med meg lenge. De har lite, men deler det de har og vi blir alltid bedt inn på en kopp te. Vi kan ikke hjelpe alle, men vi kan bidra til at noen barn og deres familier kan få en litt bedre hverdag. 

💗

Jeg håper du vil følge min blogg videre. Ønkes det mer informasjon om jobben min kan dere besøke vår hjemmeside her ➡ building our future


Likes

Comments