Idaho har jag arbetat med temat mitt favourite djur. Jag kunde inte fortsätta med det jag gjorde förra gången för att den person jag arbetade med är tyvärr sjuk. Jag försökte skulptera en pingvin av lera men näbben åkte av så jag fick göra en snabbt innan jag tog bilden. Nästa vecka ska jag finslipa den så att den ser mer verklig ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag gjort färdigt min akvarell målning. Jag är nöjd med resultatet men jag råkade ta fel färg på himlen. Jag löste det genom att blanda det med andra färger och ta mera vatten. Nu har jag börjat med nästa uppgift och jag valde att arbeta med en kompis. Vi har valt flera olika teman bl.a. favorit film och favorit högtid.

Likes

Comments

Idag har jag fortsatt med temat min favoritplats. Jag har mött ett problem och det var att färgerna som jag behövde inte fanns. Så jag fick blanda till de förser jag behövde ex sanden. Nästa vecka ska jag måla himmel på min målning.

Likes

Comments

Idag har jag fortsatt med temat min favorit plats. Jag har fortsatt med teknik akvarell. Nästa lektion ska jag fortsätta med att färglägga himlen och stranden sen är jag klar.

Likes

Comments

Idag har jag förberett mig för nästa bildlektion genom att skissat och kollat upp bilder på nätet för att få idéer. Jag har fortsatt med temat favoritplats.

Likes

Comments

Idag har jag övat att måla med akvarell. Jag har lärt mig att ha mycket vatten nästa gång jag målar med akvarell. 

Likes

Comments

Jag heter Alfred och går på Kapareskolan i klass 9F. Jag har skapat min blogg för att kunna reflektera över mina bildarbeten.

Likes

Comments