Tjena första inlägget på länge har typ inte haft tid o så men ska försöka starta igen men tänkte starta med ett inlägg om gött häng i en sjöbod med Go kompis och flickvännen så klart får la se hur kvällen fortsätter in i natten hoppas ni också får en Go kväll!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag och skola segt som vanligt men bara att köra på har inte bloggat på ett tag har inte haft tid men ska försöka sätta igång igen min helg har varit bra har varit i Ljungby med tjejen och bara tagit det lungt bara typ o så men skriver mer ikväll ha de gött!!!

Likes

Comments

Idag har inte hänt så mycket mer än vaknade gick till skolan och slutade sedan kl 12 o missade bussen hem sen blev det åka in te stan för och träffa tjejen och åka hem till henne för att packa och sen åka till Ljungby där hennes pappa bor för att vara där i helgen så kommer jag hem på söndag och sen skola på måndag igen segt men bara att köra hårt fram till sommarlovet dit längtar man inte lite men tiden går ju fort iallafall för mig går den väldigt fort. Men iallafall Ha en go helg!!

Likes

Comments

Idag har varit en dag som har gått fort jag har fått mycket gjort i skolan jag har haft sexualkunskap hahaha och jag har spelat biljard på rasten och sen cyklat hem så ikväll så tänkte jag faktiskt gå ner till havet och fiska havsöring och sen chilla för imorgon bär det av till Ljungby med flickvännen över helgen nytt inlägg kommer senare eller imorgon hade gött och fortsätt läs bloggen!!

Likes

Comments

Godmorgon! Att påbörja en ny dag är alltid gött men nu ska jag käka frukost och tapp mig och sen bär det av till skolan ha en go dag!

Likes

Comments

Heter Alfred är 14 år fyller 15 i december är bosatt på hönö en av de tio öarna i Göteborgs norra skärgård och går i skola på Öckerö Bratteberg heter den jag har en underbar flickvän som heter Amandah och jag jag har en hund som heter Amigo rasen är en Dansk-Svensk gårdshund jag bor på hönö tillsammans med min morsa Britt-Marie och min farsa Tomas på fritiden är jag med min tjej och kompisar fiskar ibland och sysslar med allt möjligt är det nått mer ni undrar fråga mig isånnfall det var det lilla om mig ha det fint!!

Likes

Comments

Tjenare vet inte riktigt hur jag ska börja men första inlägget nu iallafall känns bra hoppas jag fortsätter blogga man kan ju aldrig veta men nytt inlägg kommer imorgon ha det gött!!

Likes

Comments