Idag ska jag börja min resa till ett bättre jag. Här under finns mina 6 st. små mål jag vill uppnå denna vecka. De är enkla och ganska lätta att uppnå, men vi tar små steg i början. Jag lade också en liten belöning som jag får om jag klarar av allt.

-Bädda sängen varje morgon.

-Dricka 1 glass vatten genast på morgonen

-Träna 5-6 gånger

-Äta frukt och sallad varje dag

-Stretcha 4 gånger

-Vara med vänner åtminstone 3 dagar

Belöning köpa ny tröja och byxor jag velat ha.

De här målen är saker jag vill fortsätta med, jag tycker själv de är bra och hälsosamma. Jag kommer ha dem i en to do lista men inte som mål. Eller vissa kanske, som t.ex. träna och äta hälsosamt.


Bild: Heidi Somers

Jag planerar på att också skriva in mina träningspass, jag tränar på gym och gör lite fritt vad jag vill. Just nu tränar jag inget speciellt, ända jag har är att träna upp min kondition men jag tänker inte göra någon större mål för min kondition riktigt ännu. Men tänker ha 3 cardio-dagar och 2-3 vikt-dagar bara för att göra det lite lättare då jag på riktigt har en kondition mål. Kommer först bara göra mig van att träna och göra det till en rutin.

Jag har gått på gym ny i ett år men det har inte blivit något som jag satsat på men nu ska jag göra det! Så min kropp är redan van av att träna men bara 3-4 gånger i veckan och en kort period som t.ex. i 2 veckor har jag tränat 3-4 gånger och sedan tredje veckan inte tränat alls. Det ska vi ändra på.

Likes

Comments

Hej, jag skapade denna blogg för mig själv som en dagbok som jag ska fylla med glädje, positivitet, mål och kärlek osv. Min resa handlar om att bli en alfakvinna, en självständig ung dam som kan klara av allt jag vill med eller utan hjälp. Här tänker jag skriva mina dagliga, månatliga och årliga mål, reflektera och sprida kärlek, kanske bara åt mig själv men gärna också andra.

Välkomna med på min resa!

Likes

Comments