Hejhallå!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev, förlåt. Men jag har faktiskt inte legat på latsidan för de. Gjorde min första träning med friidrotten denna vecka. Kändes skit kul, jag var såååååå nervös att jag verkligen inge presterade något bra. Jag fattar inte vad som hände för mig, allt bara tog tvärstopp. Usch och fy! Men på't igen bara och köra som f*n!

Just nu har jag motivation till tusen. Skulle kunna motivera vem som helst till att börja träna. Det är superroligt och se resultat också, inte för att det har gått så lång tid men jag ser skillnad. Vissa av mina jeans sitter som klister efter mina ben.. Måste snart köpa nya. Men de gör inget så länge musklerna blir större och inget annat! Nu ska jag krypa ner i soffan för ännu ett pass imorgon!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!

Efter en mycket händelserik helg hemma i mitt Sundsvall är jag nu tillbaka i Stockholm. Måste verkligen få tacka alla som bidrog på sina sätt. Bästa!

Sitter nu på tåget hem från gymmet. Helt slutkörd. Men jag har mål och dit ska jag. Vem vill inte vara fit lixom?

Är de någon av er kära läsare som också satt upp träningsmål? Skriv gärna till mig om de! Älskar att se folk ta sina mål! Vi kan peppa varandra! 🌟💪🏽

Likes

Comments

Hello!

Oj, vad många som hittade hit direkt när jag la upp första inlägget! Vad roligt!!!!

Jobbade idag precis som vanligt, sedan en mycket HÅRD träning med Maggan igen. Får se vad det blir för träning imorgon, men nu ligger jag och ser på PLL. Ska sova strax!

Natti!

Likes

Comments

Godkväll!

För de som missat. Jag har flyttat tillbaka till Sverige, slagit ner mitt liv i Stockholm!!

Jag har som mål att komma igång med bloggen och det kommer bli mycket för mig själv då jag har satt upp ett mål, ett mål om att äntligen komma igång med träningen igen! Så här kommer det bli mycket mat och träningsbilder.

Idag införskaffade jag mig gymkort. Kör på friskis, otrolig nära jobbet och väldigt bra och praktiskt gym! Körde ben och rumpa idag med Maggan, kommer vara död imorgon. Men ska försöka sova nu då jag fått huvudvärk och vill försöka springa imorgon innan jobbet!

Nu har ni fått en liten uppdatering om vad som händer, så häng gärna med mig på min resa genom kommentarer osv!

Godnatt!

Likes

Comments

Hallåj!

Dagen har gått mycket upp och ner. Har jobbat som vanligt chillade vid poolen på siestan. Det är såååå skönt med poolhäng asso!

Men på eftermiddagspasset mådde jag riktigt dåligt så jag gick faktiskt hem ifrån jobbet. Men gick hem och tog det lugnt, sedan kokade J pasta åt mig så jag mår betydligt bättre nu! Superskönt, blir jobb imorgon!

Likes

Comments

Halloj.

Ja, som sagt så kunde jag inte somna om när jag vaknade så gick ju ut och tränade med M. Blev ganska bra precis en timma som vi höll igång! Suuperskönt och vädret var med oss också!

Sitter just nu på jobbet, laddar inför kvällspasset. Har sovit hela siestan och det var fantastiskt skönt med tanke på den lilla sömn som jag fick inatt!

Likes

Comments

Halloj!

Klockan är ca kvart i sju, jag har precis klätt på mig redo för en morgon runda! Vad de har att bjuda på får vi se!

Gårdagen spenderades som sagt i sängen på siestan men på kvällen kom jag och J på att det är domino's tisdag, innebär 2 för 1. Så på kvällen blev det vin och pizza!

Nu ska jag fixa klart mig innan jag ska gå ut och möta M!

På återseende!

Likes

Comments

Godnatt eller vad man ska kalla det.

Jag ligger just nu i sängen, har sovit ungefär fem minuter. Vaknade av en skum mardröm som jag inte kunde somna om efter. Jag ska upp om ca. 1,5 timma och äta frukost för att ge mig ut på en morgonrunda med Moa.

Förlåt att jag inte har bloggat idag. Jag sov jättedåligt igår, dålig sömn plus att jag har haft ihållande huvudvärk hela dagen. Sov bort hela siestan medans de andra var vid poolen och njöt av livet.

Det är så mycket som händer just nu, inte med mig. Men mycket runt omkring, som får mig att tänka och inte må sådär jättebra, eftersom man ser hur alla andra mår av saker som händer med dem. Man måste vara rädd om varandra och faktiskt ta vara på den tid man får tillsammans. Mycket kan förändras på några sekunder.
Man vill ju inte att man ska behöva ångra något med en person när det är försent och man inte kan ändra på det. Jag menar ibland måste man vara egoistisk och tänka på vad som kan vara bäst för en själv. Jag tänker på en speciell vän till mig när jag skriver detta och du min vän, det kan bara bli bättre. Du är stark! 


Nu ska jag lägga mig och lyssna på musik och försöka somna om!

Likes

Comments

Godkväll!

Jag är precis hem kommen ifrån en PW med Moa! Skönt att vara ute och gå. Ska vara riktigt tråkig och säga godnatt redan nu, har fruktansvärd huvudvärk!

Likes

Comments

Härliga siesta!


Ligger i detta nu på solstolen. Njuter av värmen och de faktum att livet inte är så dumt! Hoppas ni snart kan njuta av detta i Sverige också!

Likes

Comments