​Ny vecka, men kort vecka! Chefen bestämde att stänga restaurangen torsdag-söndag, så vi kör sista ikväll. Lika bra känner jag för det är inte mycket folk i staden, igår hade vi knappt 20mat så. Jag tog på mig extra jobb måndag (städade baren och lite sånt) och förhoppningsvis imorgon, måste dock prata med Molly innan eftersom det är hennes skift jag vill ha :) 

Kom precis hem från första skiftet och snart åker jag andra skiftet, känns skönt att jobba dubbelt en sån här dag då alla andra jobbar halv dag 👍

Ja men vad hönder helgen då, ledig och allt? Det vet jag inte än, håller förslagen öppna! Blir nog en hel del häng hos Monimorsan då PiteUffe kommer på besök :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Wooop woooop! Vart vaken sådär 32 timmar så nu börjar det kännas!

Men vilken natt, jobbade baren med Moa och Towe, vilken pinglor! 💋 Liveband på övervåningen, sjukt grymma, dem total ägde scenen! Dock så hade vi inga diskare inne på varken neder eller ovanvåningen så det var lite att göra när vi hade stängt. Alla bord var fulla med flaskor och glas samt baren såg ut som ett bombslag! Efter hårt slit i båda barerna och garderob så fick vi åka hem strax efter 05, hann iaf säga hej till vackra frukost Helena :)

Kom hem, bytte kläder, stack till Vitage och hälsade på familjen Uvén. Kom tillbaka vid tolv och körde kafferepet runt, först Jennie, sen Monimorsan!

Nu ska jag dö lite i sängen, börjar kännas nu!


Likes

Comments

Efter igår så känner jag att allt är möjligt! Gick sjukt bra ändå att jobba, ont hade jag men körde ändå på i sex timmar :) Fyllde på barerna till ikväll och hade Fabrice som hjälpte mig att lyfta så en chill dag! Bandet Grummis (jag tror dem hette så) körde på inne på mommas från 21.00, lite irländskt.

Idag taggar vi valborg! Grabbarna har dammat till gränsen med skotrarna i morse så har stället för mig själv :) Drog en frukost med Monimorsan på Oscar (industri) och handlade lite smått.

Grabbarna kom tillbaka från gränsen och jag fick godis! :) Nu måste jag börja fixa mig för ska köra dem till grillningen och sen blir det nog jobbet :)

Likes

Comments

​Haltar Alex här! Idag är första dagen då jag kan gå utan kryckorna, haltar gör jag men behöver inget stöd. Insett efter den här smällen att nu blir det att börja ta dagliga promenader. Jag har ju en här i huset som är expert på det så ska nog haka på där!

Tänkte börja jobba imorgon, iaf försöka om jag får det godkänt av chefen. Tanken är att jag ska jobba 11 timmar men det känner jag nu att det kommer jag inte klara. Så hade vart perfekt med 4 timmar, beroende helt på hur det går. Det är dessutom valborgsfredag så antar att det blir full restaurang!

Nu blir det lite älgkött med kokt potatis och en bra flm!

Likes

Comments

​Nu ska ni få höra! Inte nog att jag vart sjuk från jobbet en vecka så ska man nu vara borta igen för att knät åkt ur led! April kan man radera från kalendern!

Jag och Towe jobbade baren i lördags, slutade vid 04, taggade som fan för vi skulle åka till Skellefteå och kolla hockey, delfinal 5:7! Stack hem, bytte bil och slängde in väskan. Vid 05 så plockade jag upp Towe igen för att börja bege oss söderut men först tankning. Svängde in på Qstar, parkerade bilen, betalade och så skulle jag tanka och drog världens vurpa som slutade med att knät åkte ur led! Towe fick fortsätta tanka och jag satte mig i bilen. Vi började köra söderut med vände i Svappis då jag hade så jävla ont och knappt kunde köra! Men Towe mådde inte heller så bra så vi tror att det var någon som försökte säga att vi inte skulle åka! Vi avbokade hotell och sålde biljetterna. Kröp ner i sängen strax innan sju på morgonen. Där har jag legat, klivit upp endast för att besöka toa. Min bästa vän just nu är kryckan!

Det var tur att vi inte åkte för Frölunda vann i Skellefteå och därmed så vann dem smguld! Det hade inte jag viljat se iaf!

Idag dock så har jag böjat gå runt lite och kunde ta mig ner på nedervåningen men det går inte fort! Svullnaden har gått ner litegrann men ont gör det och kan inte stödja benet ännnu.

Så nu förstår ni att jag HATAR april!

Lite mat på detta och sen upp och vila knät igen! :)

Likes

Comments

Vilken helg! Jobbade fredagen men var hemma vid 01.15 för det var mest matgäster.

Lördagen började vid 15.00 med hockeymys! Det är ju finalmatcherna mellan Skellefteå och Frölunda som drog igång! Dock förlorade vi med 4-3 men lika kul hade vi ändå :) Efter matchen drog jag och Jennie till henne och gjorde oss redo för kvällen. Startade med middag på Eden med Molly, Li, Melli, Jennie och Johanna sen vidare till solsidan och träffade Lise och gänget. Kvällen avslutades på royal men vart ett tidigt avslut för Jennie och mig som var nyktra :) Men det var ett coverband ABBA som rockade scenen, grymt bra var dem!

Likes

Comments

Slängde mig precis i sängen efter denna dag. Fått börja jobba idag, lycka! Startade med en mycket lugn torsdag, ca 20mat. Imorgon är det fredag, alltså ca 90mat och full rulle!! Känns skönt att vara på banan igen fast det blev kort vecka eftersom jag är ledig lördag/söndag/måndag :) Men på lördag blir det middag på Eden med brudarna😀
Slutade 22.00 ikväll men fastnade med Jennie och Tommy vid biljarden och det slutade med att det blev match och Tommy förlorade 👊👊

Likes

Comments

Vilken rysare det blev med en förlängning och Jimmie Ericsson som drog på sig 2*2 min utvisning knappt två minuter in!! Men nu kör vi och på lördag börjar finalen mot Frölunda som slog ut Luleå :)
Slog på stort idag i köket, lagade kasslergratäng med jordgubbar till efterrätt. Imorgon får jag ju komma tillbaka till jobbet, ska bli riktigt skönt och jag börjar må bättre nu så jag känner mig väldigt motiverad att jobba. Nu ska jag krypa tills kojs så jag tar en..

Likes

Comments

Helgen är över men inte min förkylning! Så efter att nu har haft den i nästan fyra veckor blev jag less och ringde doktorn...förhoppningsvis så kan dem se varför jag inte blir friskare. Detta med att ligga hemma i soffan är ju inte riktigt min stil, är alldeles för social :)
Men det är ju ett väntade på sjukhus! Hade tid 13.20 men det var ju iofs en dubbelbokning så att jag skulle få en tid idag så jag får väll sitta här fint och vänta :) Vad gör man inte för att bli frisk?

Likes

Comments

Vilken match!!!! Låg under med två mål och sen jävlart spurtade dem! Ja, jag är tokig i hockey, speciellt Skellefteå AIK ♥💛 Har som en del av hjärtat där kan man säga :) Nu står det 3-2 i matcher mot Växjö och 2 matcher kvar innan finalen! Blir förhoppningsvis att åka på en av hemmamatcherna iaf ♡

Likes

Comments