Och högt upp på ögongodis-listan!

 Såg precis Tomas Sabo armbandet på tv, tänk er det med personlig gravering - äkta och materiell kärlek när de är som bäst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


1 banan

1 näve frysta hallon

1 pytteskvätt mjölk

Lite psylliumfrön för extra mättnadskänsla


Voilá!

Likes

Comments

Praktik och inspelning av Hälsa mera podden. Idag kör vi önskepodd om hälsan som helhet, drömdagar i relation till verkliga dagar, tips för att få ihop träning & vardag, sömnbrist, löparmage, mental nedskräpning och ägg som det perfekta mellanmålet. Det är ju trots allt påsk🐤 Visste ni till exempel att ett kokt ägg håller en hel vecka i kylen? Fler tips på praktisk mellis och massa annat hör ni i podden. Häng med och hälsa mera© med oss!

www.halsamera.se/podden

(Dagens avsnitt släpps måndag)


Likes

Comments

Kickade mig själv i baken idag! Var nämligen ute på min första lilla löprunda på egen hand ikväll, shit va jobbigt, MEN så skönt efteråt! Kom hem, fick i mig lite ny energi (läs en halv cantaloupe), kände mig gladare och piggare och tänkte att det är väl lika bra jag fortsätter i den här nytänkande andan... så jag startade en blogg. Ja, det sägs ju att glada människor är mer produktiva, och ikväll kunde det inte vara mer sanning. Kanske lite fel tidpunkt bara. Har svårt att släppa något ofärdigt, vilket kan ställa till lite problem om sömnen får säga sitt. Kul tycker jag i alla fall! 

Vi hörs! Tummis.

Likes

Comments