Header

Det här var dagens "hård" ridtur idag med en väldigt väldigt pigg Dam 😆

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den här lördag ska jag inte klaga över fast jag inte ha gjort så mycket idag. Jag har varit och ridit min kompis's häst, Mynta. Vi var ute och red tsm med Tor och Karro på ängen några varv i den härliga solen. Vi har bara haft tråkigt väder här uppe så de är typ en stor grej att de är soligt och varmt 😉 Jag har även hämtat hästens saker ifrån betet och fixat i stallet så jag slapp göra de imorgon.

Nu sitter jag ute på balkongen med mamma och Tobbe. Vi lyssna på musik och dricker lite alkohol. Har nyss ätit grillat och de var mysigt att äta middag med bror också eftersom de händer inte så mycket (kanske för att jag aldrig hinner hem då jag åker till stallet direkt efter jobbet) så de var trevligt ☺


Likes

Comments

Tjabba Tjena Hallå!!

I'm back, again! Har saknat att skrivit lite och tänkte börja med att blogga igen. Nu ska jag verkligen hålla igång med det här fast jag har fullt upp och de. Nu var de att bra tag sen jag skrev här och mycket har väl hänt sen sist tror jag, minns inte när sista inlägget var men minns att det var en fredag iaf😉 Typ de ändå jag har gjort om dagarna är att jobba och varit i stallet. Det är samma visa hela hela tiden😝 Nu har jag iaf börjat igång med ett inlägg!

Likes

Comments

Då var det fredag och en arbetsdag igen. Sitter och äter frulle nu och måste snart dra iväg och jobba lite. Kan berätta lite senare eller ikväll om vad jag jobbar med :)

Ha en bra fredag alla!

Likes

Comments

Vilken lugn dag det har varit på jobbet idag tycker jag men det var lite kaos tycker jag ändå ;) Efter jobbet, åkte hem och käkade. La mig på soffan i en halvtimme och somnade. Men sen var det bara på med ridkläderna och sen åka på klubben och rida lektion.

Shit vilken hopplektion det var nu ikväll :P

Nu ligger man äntligen i sängen. 05:40 ringer klockan imorgon så dags att sova.

Godnatt!

Likes

Comments

Shit vilken dag det var igår alltså. Jobbade sju till fyra. Hem och åt lite och sen åka till Angelika för vi skulle ta bort dubbarna på bilen. Vi höll på ett bra tag med det och vilket jävla slit det var så fy faaan säger jag bara! :P Haha

Likes

Comments

I'm back again!

​Nu var det ett bra tag sen jag gjorde ett inlägg nu men nu ska det bli ändringar på det. Alex is back!!

Jag kommer eller ska försöka att göra inlägg under dagarna när jag har tid men det kommer inte att vara inlägg hela tiden men ska försöka med det ;) 

 

Likes

Comments

Om jag inte har eller skrivit något här så kan ni följa mig på Instagram istället där jag är mycket mer. Alexstraand så följ!!

Likes

Comments

Sitter nu på UM och ska prata med en som Heter Helene. Hoppas allt känns bra efter vi har pratat. Jag va nervös men nu är det över :) Undra vad hon kommer att fråga om ;) Hahah

Likes

Comments

Ikväll longerade jag pojken. Det gick bra men han ville inte jobba utan det var mest bus och sånt ;) Men efter det gick det bättre :) Hans öga såg bättre ut som tur var!

Likes

Comments