View tracker

Vart ska man börja?
Jag trodde aldrig att jag skulle, hitta en kille som älskade mig så otroligt mycket. Står ut med mig, och mina humörsvängningar, mitt klagande ibland osv.
Men ändå har vi 4 månader tillsammans, för en gång skull känns de ut som om jag har hittat den rätta.
Jag har aldrig haft såhär starka känslor för någon någonsin. Men ända sedan du kom in i mitt liv, så lyser du upp alla mina dagar, ingen är perfekt inte ens jag. Men jag är ärlig, jag säger de jag känner (oftast) och vad jag tycker, jag struntar nog egentligen i vem eller vad vi talar om, jag säger ändå de ja tycker
😂

Ibland undrar jag hur jag faktiskt fick dig att få känslor för mig, jag har aldrig riktigt frågat. Liksom hur eller vad var anledningen?
De bästa är att jag får kalla dig min, min egna prins
😘

Jag vet inte vad jag hade gjort i dagens läge om ja aldrig träffat dig, du fick mig att inse väldigt mycket, du behövde inte säga något men du räddad mig ändå. De fanns hopp om att hitta den killen jag älskade så fruktansvärt mycket. Och jag är otroligt tacksam att de var just dig jag föll pladask för.
Jag kunde lika gärna skriva en jäkla bok om hur mycket han betyder för mig, men innerst tror jag redan att han vet allt detta, vi ses enbart på helgerna men varje gång vi ses är de som första gången vi kysstes, första gången jag sa att jag älskade dig. Den gången jag faktiskt insåg att jag verkligen älskade dig, jag minns den dagen än idag. Och jag kommer aldrig någonsin glömma den dagen. Kanske inte var så värst nykter, men jag minns alltid de som får mig att må bra, och just kyssen å dem orden vill ja absolut inte glömma.
Jag saknar dig dagligen, spelar ingen roll om du är med mig eller inte. Men jag tar vara på den tiden vi har, en dag blir de lättare å avståndet mindre
😅
Men oavsett vad kommer jag alltid älska att ha dig nära mig
❤️

  • 15 readers

Likes

Comments

Detta är något jag inte har kunnat snacka om, något som skadade mig otroligt mycket. Men idag tar jag modet och berättar!

13 dec 2015 började allt, hade vart hos en föredetta vän, vi hade vart på bil träff, men något hick snett den kvällen vi åkte hem till henne. Där jag kände att jag inte orkade stanna, jag ville hem.
Sa de till henne, jag fick höra att jag "lämna henne" osv. Att jag var en dålig vän? Hur jag ville bara hem?
Vi börja bråka i lägenheten, och de gick utför jag stack, med väskan å hade ingen jacka.. må lova de var kallt!
Ringde min far, klockan var runt halv 5 där jag ber han hämta mig, självklart gör han detta. Personerna vi åkte med kom och även hon som jag vart hos var i bilen, hon flög ur bilen och hoppa på mig. Vi slogs, jag försökte komma loss, dem andra? Jo dem försökte få loss henne, vi låg på backen, jag minns hur jag fick sparkar mot mitt huvud, och sista sparken kom och jag svimmade.
Dem som körde hade skrikit på mig, ruskat på mig men dem fick inget svar..
Ambulans tillkallades till plats, därmed dem ringde min far och vi möttes upp i håby..

Väl påväg hem, när ambulanspersonalen hjälpt mig in i pappas bil.. ringer han polisen, gör en anmälan. Och dem ville komma och prata med mig, självklart inga problem. Dem var hemma hos oss 06:30 jag trött och har blod här och var i ansiktet.. den dagen spenderade jag i min säng, dagen efter uppsökte jag läkare för polisen bad mig gå dit, tog med en vän för stöd.
Hon hade min lur och den ringde hon svarade och personen i andra änden förklarar om jag satte min fot i Munkedal så skulle jag råka illa ut. Jag visste inte vem som ringde mig alls?

De fortsatte, dem ringde jag tröttnade och bad dem komma till lysekil, för nu hade jag tröttnat på dessa samtal.

De fortsatte dag in och dag ut, fick inte sova ifred dem terrade min mobil så sömn var de inte någon talan om, de fortsatte så här i veckor dem kom på dörren dem var rena mardrömmen min far han var lika förbannad över att dem inte lät mig va.

En dag skulle jag träffa en killkompis, denna perioden gick jag inte ut utan något jag kunde försvara mig med, ar kniv pga att dem som var på mig. Mötte upp honom nära min gård, vi snackar och bredvid mig inte långt ifrån att personen som körde bilen körde på mig. Han fråga vem de var, men jag visste inte.. plötsligt stod de 3 bilar och omringade mig alla var fullsatta..
Jag står där helt oförberedd, alla tankar kom upp " vad väntar nu?" "Kommer jag överleva"
Alla tankar snurrade runt i min skalle, 3 pers går emot mig, bakom mig finns buskar. Jag blir Slagen om och om igen, ser min polare han bara står där jag skriker på hjälp, men han bara står och kollar på..
Personen som slår mig matar slag i ansiktet, jag hamnar i buskarna om och om igen. Tillslut kliver min gamla vän ur bilen, dem trycker ner mig på marken där hon sparkar i min mage om och om igen. Jag började få nog, jag orkade inte med ställde mig upp varje gång, dem skrek massa saker. Jag kände ilskan inom mig, och personen som slagit mig går emot mig tar upp en kniv och hotar mig med den. Klockan var runt 02:30 när detta hände 1 timme höll dem på sen stack dem.
Jag gick hem, blodig och helt förstörd..

Men de var inte över, dröjde inte länge innan dem började igen.
Denna gången blev de värre, dem fortsatte komma få mig att gå ut, men den tiden var jag rädd att gå ut. Jag vägrade jag ville bara vara inne, gick jag ut så vare om någon var med mig. Jag fick polare att köra mig till affären pga rädslan jag hade..

Denna gången, var jag med en släkting och vän. Dem började ringa hålla på igen, men denna gången var de mer bilar. En vän ringde och frågade varför de kom 12 bilar som körde runt å skrek.
Paniken kom och polaren gömde mig i hans lägenhet. För att dem inte skulle veta vart jag var, pappa va hemma han hade också fått besök där han blev hotad..
Jag kände att de fick räcka, jag ville inte va med längre. Bad dem låta mig va, men nej de kunde dem tydligen inte.
Vid något tillfälle fick farsan träffat dem och pratat, han ville få mig dit så vi kunde reda ut allt. Men vägrade.

Blev hotad utanför min lägenhet, där pappa inte syns alls och hörde allt. Därmed jag skulle lämna Lysekil osv, jag blev otrevlig, och förklara läget för personen.
Bara en vecka senare, ringer någon jag möter upp denna personen. Jag var så rädd, visste inte vem de var men samtidigt var han till hjälp. Väl i bilen kör vi iväg, han frågar vad som hänt. Mitt uppe i allt, känner jag igen hans röst och ber han stanna, han vägrade så jag hota med att hoppa ur, vi körde till en skola i Lysekil, jag flyger ur bilen men vad jag inte bar beredd på var att dem som misshandlat var där, dem flög ur bilen och börja misshandla mig återigen, men personen som jag åkte med gick emellan, sa att de räckte. Satte oss i bilen, påväg t en gammal vän anledningen minns jag inte. Han hota mig när vi var framme, ringde polisen lite i smyg därmed dem hörde allt som sades och jag skrek x antal gånger. Polisen tillkallades, jag ville inte mer jag ville inte ens leva..

De blev helt plötsligt lugnt ett tag, fram tills den 4 jan.
Skulle träffa en polare, vi skulle mötas vid dagiset, en bit bort ser jag 3 pers sitta på ett berg. Jag skriver till polaren och frågar vart han är, "snart där fick jag till svar" i samma veva han skrev de gick dessa personer emot mig, jag började springa för jag såg vilka de var..
Sprang till ett hus, där jag trodde att jag kunde klättra över staketet men nej de var ett jävla garage i vägen, gömmer mig bakom bilen. Personerna vägrar att gå in på gården, dem hotar med ett och annat och jag kliver fram. Dem rotar igenom min jacka, tar mina cigg? Och min mobil, dem ville ha pengar jag fick mobilen och skulle ringa pappa han svarade inte.. jag sa att de fanns hemma att dem skulle följa med, dem tog min mobil och stod vid porten jag sprang in där pappa fick panik och jag berätta vad som hänt. Han sprang ut, med basebollträt och fick hjälp utav andra jag ringde polisen och 2 bilar åkte ut. Pappa hitta dem inte, och kom tillbaka där han fick fortsätta prata med polisen medan jag ringde upp polarens morsa för att höra vafan han greja med. Allt kändes så planerat..
Strax efter kommer polisen, dem berättar att dem fick syn på en bil som såg misstänksam ut, och körde efter. Bilen slängde ut något, och polisen fick stop på dem. Min mobil slängde dem alltså ut, dem berätta att jag inte skulle få tillbaka den förens ja vart på förhör. Jag var tvungen att beskriva den, och berätta vad koden var, så dem kunde förstå att de var min.

Personerna som råna mig? Jo 2 utav dem blev häktade, den andra? Hen släpptes pga att han/hon var minderårig.
Förhör inledes och mycket lades ner förutom misshandeln dem gjorde på mig och rånet. 1 år tog de dem, dem berätta att detta var ett stort arbete dem gjort, och bad om ursäkt för tiden.
Så i veckan blir de sista förhöret, sen väntas rättegång.

Jag är så jävla rädd, över att stöta på dem människorna som fick mig att inte vilja leva. Som fick mig att ta kniven och skära upp mina armar.. de gick så långt, och rädslan? Jo den finns kvar än idag, jag visar de inte. Men den finns där, det dem gjorde? Är fortfarande min mardröm, att bara tänka på de får mig att fälla tårar, jag mår inte bra utav de som hände. Men jag vet att dem inte kan skada mig mer, men att ständigt känna rädsla över att åka till Uddevalla? De har gått ett år, och jag är fortfarande rädd. Jag önskar att allt bara går fort, att rättegången snart är bestämd och den är över. Så jag kan lägga detta bakom mig, som jag gör med allt annat som får mig att må dåligt.

Jag är inte personen som klarar av att prata om detta jag skriver, och detta är min räddning även om jag sitter här och väntar på att jag ska bryta ihop..

  • 19 readers

Likes

Comments

Vad är de som är fel?
Varför kan jag inte bara få slippa denna jävla känsla, utav stor saknad efter min far..?
Saknaden efter allt, att vakna upp gråtfärdig har jag tröttnat på att senare på kvällen få dessa känslor, som får mig att vilja åka långt bort och bara få lov att va.
Just de önskar jag mig, att få komma bort ifrån allt ett tag, få andas ut. Men ändå sitter jag kvar här hemma, gör samma sak dag in och dag ut.

Smärtan tar kål på mig dagligen, ända gången jag aldrig tänker på de är dem helgerna jag kan träffa den personen som betyder allt för mig, ända gången jag kan glömma de som en gång hände. Men så fort jag är själv, spelas alla minnen upp, och jag hamnar i något jag inte vill va i. Jag vill glömma, inte känna den smärtan han utsatte mig för.. jag önskade att han kunde se idag, hur jag egentligen hade de under dem 2 åren med min far. Men han är för trångsynt eller för stolt att se de. Ärligt jag vet inte, men dem gångerna man har försökt berätta så har han vänt på de och fått mig känna en skuld över att de var mitt fel.

Jag hoppas att jag ärligt kommer ifrån detta, för detta är inget jag vill känna nå mer..

  • 64 readers

Likes

Comments

Under 3 dagar hade jag en fruktansvärd smärta på högra sidan, dessa 3 dagar tjatade min kille på mig att jag skulle kolla upp de och att de kunde va blindtarmen.
I går, sluta de med att vi åkte till akuten. Vilket jag absolut inte ville alls, väl där så får jag berätta lite personen försvinner och en annan kommer in. Dem tar blodprover osv. Fick ett rum, där dem fortsatte ta prover, under dessa timmar på akuten fick jag höra att de var blindtarmen, njuren, urininflamation och diabetes..
Jag var ganska förvirrad, men sen skulle jag till röntgen och kolla magen. Fick svar på de var, och dem ville lägga in mig men jag vägrade till min kille kom tillbaka. Hade la knappast någon talan på så sätt där😂
Kommer upp på avdelningen och dem förklarar att jag ska dela rum med en gammal tant. Och att min kille inte kunde va där alls, men de kunde han efter jag fick smått damp då jag hatar sjukhus 😑
Dem gav mig antibiotika och eftersom de gick direkt till blodet och den droppa alldeles för snabbt och jag kände bara hur illamående jag blev. Hon fick stoppa den och komma tillbaka, så hon körde den saktare.
Fick även en på morgonen, halv sov till och från hela tiden. Läkaren kommer in och berättar att jag får åka hem, att jag enbart ska ta tabbleterna för detta. Men att började jag få ondare på sidan eller feber så skulle jag återkomma 🤔
Jag önskade inte precis att hamna där, men eftersom min njure hade en information så var de lika bra.. ibland kan de vara otroligt bra att ha en kille som e lite mer envis än andra, men trots de han visade iallafall att han bryr sig❤️

  • 83 readers

Likes

Comments

Ja, de blev en väldigt speciell kväll/natt för oss.
Tanken var att åka och besöka en vän i Dingle, men efter 30 min hos henne fick de bli näl sjukhus istället för oss.
Påvägen dit, körde vi vilse polarn som körde ville tydligen till Ljungskile. Så fick vända och vi kom fram tillslut.
De gick bea på sjukhuset, inte så att dem precis förstod ett smak utav vad vi 3 sa.. men blev hem skickad.
Ni tänkte vi 3 vännerna att vi äntligen skulle få komma hem, men så var inte fallet. Vi körde och körde, tillslut fråga jag bägge vännerna om dem visste vart vi var.
Ingen visste.. hon som körde började bli smått orolig, jag förstod henne för på vägmärket stod de Karlstad,Mellerud å Åmål..
vi hamnade i brålanda åkte runt där för att hitta vägen tillbaka till men de tog ett tag, tillslut hitta vi en skyllt som visade åt vilket håll Uddevalla låg, åkte ditåt och ju mer vi åkte insåg vi återigen att vi svängde för tidigt
😂
Tillslut hitta vi till Uddevalla vi var helt överlyckliga.
Lämnade av ena vännen i Dingle runt 02:00
Medan jag å den andre var hemma runt 3..
De var en härlig och spännande kväll må jag säga!
Juste på sjukhuset bad hon som körde att den andre skulle backa ut från parkeringen, vi kämpa först med att få upp bilen 2 gånger drog bil larmet på.. sen när de var klart och vi satte oss i bilen, så visste vi inte hur man la i backen. Som tur var, snacka jag med killen så han gav några förslag.. vi satt där å ryckte upp växelspaken när den enbart skulle tryckas ner. Ganska skrattretande
😂😂
Men vi kom hem, och idag blir de en redig slappar dag!
👌

  • 97 readers

Likes

Comments

Första gången jag såg dig, så började jag undra vafan du var för en filur. Störande var något du var, och ditt ord "walla" som du sa mesta dels utav bil turen tillbaka till Göteborg..😂
Jag trodde absolut inte att jag skulle falla för dig, men bara under första kvällen var du något jag alltid önskat hos en kille.
Jag bad dig att inte lämna mig, var ute på en jäkla ö och visste knappt vart fan jag var
😂
Du höll mig sällskap hela den helgen.
Tog inte lång tid, innan jag insåg att jag faktiskt hade fått känslor för dig, jag som hade bestämt mig för att va singel att inte släppa in en kille i mitt liv igen pga rädsla utav att va med om något upprepande i mina tidigare förhållande.
Nu 2 månader ihop, har jag enbart känt trygghet och en kärlek jag aldrig trodde att någon någonsin kunde gett mig.
Du har gett mig dem 2 bästa månaderna jag vart med om, och fler ska de absolut bli.
Jag behövde inte kriga för dig, men hade de behövts jade jag absolut gjort de.
Jag var såld på dig ganska fort, men tvivel fanns ibörjan om de ens kunde bli vi
🤔
Jag hade tur, att jag fick kalla dig min.
Lyckligare än såhär kan jag absolut inte bli!
Du gör mina dager, till något så mycket bättre.
😘

  • 102 readers

Likes

Comments

Att ens födelsedag startar att en utav dem mest saknade systern skriver grattis till mig värmde hela mitt hjärta. 19 år sedan jag fick komma till denna jord,
19 år sedan mina föräldrar var rädda att förlora mig, men tack till läkarna som räddade livet på mig!❤️

  • 118 readers

Likes

Comments

Namn: Alexandra s Andersen

Ålder: 19 imorgon 🙏🏻

Längd: 170? Ingen aning kortare än min pojkvän iallafall
🤔


Född: År 1997
🙏🏻

Bor: tanum

Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv:
Bryr mig om andra, glädjespridare, omtänksam

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv:
Blir lätt förbannad, klankar ofta ner på mig själv, 3dje? Ingen aning.

Vad är du rädd för: Trånga utrymmen & spindlar

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: haha min rumpa
😂🙏🏻

Det roligaste jobbet du haft/har: ingen aning

När grät du senast: Lördags?

När skrattade du senast: Idag

Vem åt du mat med sist: Mamma, och hennes sambo

Vem sov hos dig sist: Mitt hjärta
❤️

Vad var du rädd för när du var liten: alla jäkla mobbare
🖕🏻

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: haha, ärligt ingen aning

Värsta smärtan du råkat ut för:
Hmm, farmors bortgång
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv:
Mitt hjärta❤️

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv:
Nu ska vi inte hänga ut någon
Har du någonsin sportat: Ja, bordtennis? Dans, fotboll , ridning
🤔

Någon du ser upp till: ingen
🤔

Vad finns alltid i din handväska: använder aldrig en handväska
😂
Har du varit utomlands någon gång: Jodå

Vilken plats var finast: Mallorca

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Ja

Druckit: Ha

Har du piercing eller tatuering: Bägge🤔


Finaste komplimang du fått: haha, kommer faktiskt inte på något.

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: ja

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Yes

Har du någonsin fejkat en orgasm: Nope

Hur många sex-partners har du haft: 3
🤔

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Båda är mysiga, men stan

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Hund/katt

McDonalds eller MAX: Donken mannen!

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga

Bil eller buss: Bil

Bild på dig:

  • 119 readers

Likes

Comments

De här är jag!

På bilden är jag kanske runt 5-6 år ingen aning faktiskt!
Jag gick hos en dagmamma, fram tills jag börja 1an drygt.
Min skolgång? De var en hemsk uppväxt, redan från start blev jag mobbad dag in och dag ut, slagen fick öknamn.
Jag var en oskyldig tjej, kom hem ofta gråtandes förtvivlad ja allt man kan tänka sig.
Min mor hade möten med lärarna, rektorn mobbarnas föräldrar fick veta allt. Men ändå, råka jag ut för detta dagligen inget hände jag fick stå ut med att bli vald sist, fick stå ut med att en specifik person ständigt varje dag mobba, slog mig. Jag gjorde inget, jag var rädd som barn. Fick för mig att de var något fel på mig?
I 8 år blev jag totalt mobbad,
Flera gånger om grät jag i skolan 1-6an var en mardröm, jag kände att jag inte orkade med att råka ut för allt jag råka ut för.
Jag trodde de skulle bli bättre när jag kom till 7an ny skola och allt.
Men när jag hade gått 1 vecka ca i 7an säger en klasskamrat " Alex minns du när du blev kallad alebaba?"
Jag sa inget, jag blev tyst kolla på henne med blicken att jag hade fått nog från backa. Jag ville inte va med om detta igen, men även i 7an blev jag mobbad, utav dem i klassen och andra jag var inte lik dem alls. Jag var en ganska blyg tjej, sa helst inget alls om de inte behövdes.
I 8an? Halva 8an skolkade jag, jag orkade inte med all skit jag fick i skolan, jag hade fått nog.
Personen som mobbade mig i 1-6 vad hände med henne?
Hon fortsatte, men en dag fick jag nog på att folk skulle se mig som ett lätt byte, hamna i slagsmål med henne folk stod och kollade på, de hade jag också gjort.. jag förstår varför dem inte tog bort henne, ingen hade vågat tidigare varför skulle dem göra de nu?
Morgonen sluta med att gå hem, ingen utav oss fick va i skolan alls på den dagen.
De fortsatte, allt mer började jag gå emot dem som mobbade mig. Jag ville visa att dem inte kunde fortsätta med sin mobbning, de blev bättre i 9an var de lugnt på såsätt, mobbningen var kvar men inte lika mycket. Sen flytta jag förstås till Lysekil, men bara redan starten på skolan blev jag mobbad igen.
Alltid blev jag utsatt, redan i tidig ålder.
Lysekil? I början trodde jag att de var en bra stad, såg fram emot att bo där. Komma närmare familjen men de dröjde inte länge förens jag fick folk emot mig. Berodde de på att jag var annorlunda? Inte vet jag, jag kunde aldrig fråga.
Mobbning och misshandel var något jag var utsatt för väldigt ofta. Och jag tackar alla idioter att ni skada mig såpass mycket, för ni gjorde mig bara starkare. Idag? Sätt dig på mig, om de får dig att må bättre,mitt självförtroende är inte de bästa men jag vet iallafall att jag är lika mycket värld 🙏🏻
Så fortsätt hata, gör vad du vill. Men jag är nöjd över vem jag är idag! De som inte dödar de stärker!😘
Tillsammans med min "lillasyster"❤️

  • 122 readers

Likes

Comments

Jag är inte stolt över allt jag har gjort i livet, jag börjar inse mer och mer varför de mesta gick åt helvete under tiden jag Bodde med min far.
Ingen utav oss är en ängel, men att framstå som svarta fåret i den familjen, gör jag än idag.
Men jag är glad över att inte behöva framstå som något värre längre, någon som dem kan sätta sig på, spraka på eller kasta skit på.
3 år? Valde ni att slänga skit på mig, men ni såg aldrig vad som egentligen hände. Ni gick på de ni fick höra, jag kunde aldrig försvara mig själv vilket som är jäkligt tragiskt. Jag kommer nog alltid undra, varför jag blev som mest utsatt i den familjen.
Tex min faster? Hon sa gång på gång "jag finns här"
Värsta lögnen hon kunde dra, varje gång jag behövde snacka, tryckte hon ner mig och försökte få mig att se att allt var mitt fel och jag trodde på de!
Jag försökte göra min far stolt, men hur kunde jag göra de när jag var rädd att va hemma rädd för han som skulle vara min far?

Självklart, han hjälpte mig ibland men de var inte alls ofta, när han fick chansen tryckte han ner mig. När jag nästan va på toppen, hamna jag lika fort på botten igen.

Jag rymde hemifrån, var borta 2 månader först visste ingen vart jag var, tills efter en månad fick dem veta.
De förhållandet jag hade då? Haha, jag trodde jag kunde känna mig trygg men den människan, var bara hemsk.
2 månader tillbringa vi tillsammans? Minns min födelsedag? Knappt, ner drogad på benzo och jag fick min mor att tro att allt var bra.
Tills en dag jag valde att berätta sanningen till bägge mina föräldrar, jag minns den dagen fortfarande. Mitt ex satt och spelade, jag satt i soffan och han fick flipp över att jag sa försent att han skulle svänga han blev aggressiv som vanligt och jag fick nog. Gick ut på balkongen stängde dörren å ringde min mor, mitt upp i allt öppna han dörren för att höra vad ja sa.
Jag kunde inte säga exakt allt jag ville säga, men mamma förstod ändå. Jag ringde min far för att bli hämtad men han kunde inte förens dagen där på.
Mitt ex fattade inget, jag gick in packade mina saker och sa att imorgon åker jag hem ett tag.
Han började bli otrevlig, och dagen kom jag satt ute i 4 timmar träffade en vän, för att jag behövde snacka av mig. Pappa kom och jag tog mina saker och gick.
Mitt ex frågade när jag skulle komma tillbaka, jag svarade inte jag gick bara. Efter ett tag insåg han att de var ett farväl jag hade sagt då, att jag inte skulle komma tillbaka till honom, jag var helt enkelt förstörd utav honom.
Men varför jag inte sa något? Jag stod framför honom och han grät, han sa förlåt flera gånger om för allt han hade gjort, jag förklara att jag inte orkade just nu att jag behövde tid att tänka över allt. Att jag inte ville vara någons slagpåse, eller en person som skulle hämta hans jäkla droger mitt i Gbg när jag knappt hittade där?
Och ville absolut inte bli drogad för den delen heller, tog knappt 2 veckor förens första smset kom att han började inse att jag aldrig skulle komma tillbaka. Jag svarade knappt på smsen, jag ville helt enkelt inte.
Tills en dag, jag valde att berätta varför jag lämna honom.
Pappa fanns där hela tiden, de var en jobbig tid. Jag visste inte om jag gjorde rätt eller fel? Men jag kände att jag inte ville sitta en helg drogad på benzo och inte minnas ett skit, de hände x antal gånger. Och jag undrar än idag vafan som hände dem helgerna.
I början gick de bra att bo hemma, vi höll sams men de dröjde inte länge förens bråken eskalerade igen, jag började få nog orkade inte ha de så.
Min far träffade en och strax därpå flyttade hon in. I början accepterade jag henne helt enkelt inte, tyckte hon verkade helt fullkomligt slängd, sa samma sak hela tiden..
Sen börja jag acceptera henne, trodde att jag kunde lita på henne. Berätta saker för henne, kunde ta hem en vän som jag visste att farsan avskydde. Satt på rummet och tjackade?
Höll väl på såhär i ett par veckor, satt uppe flera dygn, och kom ut och hon såg vad vi tagit men sa aldrig något.
Jag visste att hon var alkoholist, men brydde mig knappt.
Jag och polarn åkte till Värmland helt jäkla spontant, var borta ca 2 veckor? Vafan gjorde vi ens i Värmland av alla jävla ställen?
😂
Vi kom hem och fortsatte med de vi gjorde innan vi drog. Festade hårt en vecka, och sluta med sjukhuset för henne. Där började vi bryta kontakten kort efter jag började få nog, återvände hem och allt blev lugnt i ett par dagar och Helvetet bröt loss igen.
Såhär hade jag de, jag fick nog bad om hjälp på socialen men dem kunde inget göra.
Tills farsans sambo la sig i och jag fick en soclägenhet samma dag, bodde där ca 2 månader tillsammans med min syssling.
Även där hände sjuka saker, början på slutet utav månaden blev jag grovt misshandlad utav en bekant, polarna stod å kollade på tills dem valde att få bort personen som matade slag i mitt ansikte, den dagen hade jag fått nog.
Bara 3 dagar efter hade jag möte med soc, sa upp lägenheten och bar hem alla mina saker ringde syssligen, bad henne hämta sina saker då jag sagt upp lägenheten.
Samma dag hamnade vi i ett bråk och vi bägge valde att säga upp kontakten, de är nog de bästa jag gjorde på länge.
Pappa fanns där återigen, och jag tror jag bodde hemma ca någon månad tills dagen min mor ansåg att jag inte hade de bra hemma hos min far.
Numera bor jag hemma hos morsan,
Visst jag trivs här, men jag vill absolut flytta. Flytta,skaffa mig ett jobb that's it, men de kommer den dagen också. Men tills dess får ja la bo här
😂
Vad jag vill fram till, är att de fanns så många gånger jag ville ge upp mitt liv för att jag inte orkade med allt var gick igenom men jag fortsatte kämpa.
De som inte dödar de stärker och de är precis vad de har gjort
🙏🏻

  • 132 readers

Likes

Comments