Namn: Alexandra s Andersen

Ålder: 19 imorgon 🙏🏻

Längd: 170? Ingen aning kortare än min pojkvän iallafall
🤔


Född: År 1997
🙏🏻

Bor: tanum

Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv:
Bryr mig om andra, glädjespridare, omtänksam

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv:
Blir lätt förbannad, klankar ofta ner på mig själv, 3dje? Ingen aning.

Vad är du rädd för: Trånga utrymmen & spindlar

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: haha min rumpa
😂🙏🏻

Det roligaste jobbet du haft/har: ingen aning

När grät du senast: Lördags?

När skrattade du senast: Idag

Vem åt du mat med sist: Mamma, och hennes sambo

Vem sov hos dig sist: Mitt hjärta
❤️

Vad var du rädd för när du var liten: alla jäkla mobbare
🖕🏻

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: haha, ärligt ingen aning

Värsta smärtan du råkat ut för:
Hmm, farmors bortgång
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv:
Mitt hjärta❤️

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv:
Nu ska vi inte hänga ut någon
Har du någonsin sportat: Ja, bordtennis? Dans, fotboll , ridning
🤔

Någon du ser upp till: ingen
🤔

Vad finns alltid i din handväska: använder aldrig en handväska
😂
Har du varit utomlands någon gång: Jodå

Vilken plats var finast: Mallorca

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: Ja

Druckit: Ha

Har du piercing eller tatuering: Bägge🤔


Finaste komplimang du fått: haha, kommer faktiskt inte på något.

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: ja

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Yes

Har du någonsin fejkat en orgasm: Nope

Hur många sex-partners har du haft: 3
🤔

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Båda är mysiga, men stan

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Hund/katt

McDonalds eller MAX: Donken mannen!

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga

Bil eller buss: Bil

Bild på dig:

  • 1 readers

Likes

Comments

De här är jag!

På bilden är jag kanske runt 5-6 år ingen aning faktiskt!
Jag gick hos en dagmamma, fram tills jag börja 1an drygt.
Min skolgång? De var en hemsk uppväxt, redan från start blev jag mobbad dag in och dag ut, slagen fick öknamn.
Jag var en oskyldig tjej, kom hem ofta gråtandes förtvivlad ja allt man kan tänka sig.
Min mor hade möten med lärarna, rektorn mobbarnas föräldrar fick veta allt. Men ändå, råka jag ut för detta dagligen inget hände jag fick stå ut med att bli vald sist, fick stå ut med att en specifik person ständigt varje dag mobba, slog mig. Jag gjorde inget, jag var rädd som barn. Fick för mig att de var något fel på mig?
I 8 år blev jag totalt mobbad,
Flera gånger om grät jag i skolan 1-6an var en mardröm, jag kände att jag inte orkade med att råka ut för allt jag råka ut för.
Jag trodde de skulle bli bättre när jag kom till 7an ny skola och allt.
Men när jag hade gått 1 vecka ca i 7an säger en klasskamrat " Alex minns du när du blev kallad alebaba?"
Jag sa inget, jag blev tyst kolla på henne med blicken att jag hade fått nog från backa. Jag ville inte va med om detta igen, men även i 7an blev jag mobbad, utav dem i klassen och andra jag var inte lik dem alls. Jag var en ganska blyg tjej, sa helst inget alls om de inte behövdes.
I 8an? Halva 8an skolkade jag, jag orkade inte med all skit jag fick i skolan, jag hade fått nog.
Personen som mobbade mig i 1-6 vad hände med henne?
Hon fortsatte, men en dag fick jag nog på att folk skulle se mig som ett lätt byte, hamna i slagsmål med henne folk stod och kollade på, de hade jag också gjort.. jag förstår varför dem inte tog bort henne, ingen hade vågat tidigare varför skulle dem göra de nu?
Morgonen sluta med att gå hem, ingen utav oss fick va i skolan alls på den dagen.
De fortsatte, allt mer började jag gå emot dem som mobbade mig. Jag ville visa att dem inte kunde fortsätta med sin mobbning, de blev bättre i 9an var de lugnt på såsätt, mobbningen var kvar men inte lika mycket. Sen flytta jag förstås till Lysekil, men bara redan starten på skolan blev jag mobbad igen.
Alltid blev jag utsatt, redan i tidig ålder.
Lysekil? I början trodde jag att de var en bra stad, såg fram emot att bo där. Komma närmare familjen men de dröjde inte länge förens jag fick folk emot mig. Berodde de på att jag var annorlunda? Inte vet jag, jag kunde aldrig fråga.
Mobbning och misshandel var något jag var utsatt för väldigt ofta. Och jag tackar alla idioter att ni skada mig såpass mycket, för ni gjorde mig bara starkare. Idag? Sätt dig på mig, om de får dig att må bättre,mitt självförtroende är inte de bästa men jag vet iallafall att jag är lika mycket värld 🙏🏻
Så fortsätt hata, gör vad du vill. Men jag är nöjd över vem jag är idag! De som inte dödar de stärker!😘
Tillsammans med min "lillasyster"❤️

  • 4 readers

Likes

Comments

Jag är inte stolt över allt jag har gjort i livet, jag börjar inse mer och mer varför de mesta gick åt helvete under tiden jag Bodde med min far.
Ingen utav oss är en ängel, men att framstå som svarta fåret i den familjen, gör jag än idag.
Men jag är glad över att inte behöva framstå som något värre längre, någon som dem kan sätta sig på, spraka på eller kasta skit på.
3 år? Valde ni att slänga skit på mig, men ni såg aldrig vad som egentligen hände. Ni gick på de ni fick höra, jag kunde aldrig försvara mig själv vilket som är jäkligt tragiskt. Jag kommer nog alltid undra, varför jag blev som mest utsatt i den familjen.
Tex min faster? Hon sa gång på gång "jag finns här"
Värsta lögnen hon kunde dra, varje gång jag behövde snacka, tryckte hon ner mig och försökte få mig att se att allt var mitt fel och jag trodde på de!
Jag försökte göra min far stolt, men hur kunde jag göra de när jag var rädd att va hemma rädd för han som skulle vara min far?

Självklart, han hjälpte mig ibland men de var inte alls ofta, när han fick chansen tryckte han ner mig. När jag nästan va på toppen, hamna jag lika fort på botten igen.

Jag rymde hemifrån, var borta 2 månader först visste ingen vart jag var, tills efter en månad fick dem veta.
De förhållandet jag hade då? Haha, jag trodde jag kunde känna mig trygg men den människan, var bara hemsk.
2 månader tillbringa vi tillsammans? Minns min födelsedag? Knappt, ner drogad på benzo och jag fick min mor att tro att allt var bra.
Tills en dag jag valde att berätta sanningen till bägge mina föräldrar, jag minns den dagen fortfarande. Mitt ex satt och spelade, jag satt i soffan och han fick flipp över att jag sa försent att han skulle svänga han blev aggressiv som vanligt och jag fick nog. Gick ut på balkongen stängde dörren å ringde min mor, mitt upp i allt öppna han dörren för att höra vad ja sa.
Jag kunde inte säga exakt allt jag ville säga, men mamma förstod ändå. Jag ringde min far för att bli hämtad men han kunde inte förens dagen där på.
Mitt ex fattade inget, jag gick in packade mina saker och sa att imorgon åker jag hem ett tag.
Han började bli otrevlig, och dagen kom jag satt ute i 4 timmar träffade en vän, för att jag behövde snacka av mig. Pappa kom och jag tog mina saker och gick.
Mitt ex frågade när jag skulle komma tillbaka, jag svarade inte jag gick bara. Efter ett tag insåg han att de var ett farväl jag hade sagt då, att jag inte skulle komma tillbaka till honom, jag var helt enkelt förstörd utav honom.
Men varför jag inte sa något? Jag stod framför honom och han grät, han sa förlåt flera gånger om för allt han hade gjort, jag förklara att jag inte orkade just nu att jag behövde tid att tänka över allt. Att jag inte ville vara någons slagpåse, eller en person som skulle hämta hans jäkla droger mitt i Gbg när jag knappt hittade där?
Och ville absolut inte bli drogad för den delen heller, tog knappt 2 veckor förens första smset kom att han började inse att jag aldrig skulle komma tillbaka. Jag svarade knappt på smsen, jag ville helt enkelt inte.
Tills en dag, jag valde att berätta varför jag lämna honom.
Pappa fanns där hela tiden, de var en jobbig tid. Jag visste inte om jag gjorde rätt eller fel? Men jag kände att jag inte ville sitta en helg drogad på benzo och inte minnas ett skit, de hände x antal gånger. Och jag undrar än idag vafan som hände dem helgerna.
I början gick de bra att bo hemma, vi höll sams men de dröjde inte länge förens bråken eskalerade igen, jag började få nog orkade inte ha de så.
Min far träffade en och strax därpå flyttade hon in. I början accepterade jag henne helt enkelt inte, tyckte hon verkade helt fullkomligt slängd, sa samma sak hela tiden..
Sen börja jag acceptera henne, trodde att jag kunde lita på henne. Berätta saker för henne, kunde ta hem en vän som jag visste att farsan avskydde. Satt på rummet och tjackade?
Höll väl på såhär i ett par veckor, satt uppe flera dygn, och kom ut och hon såg vad vi tagit men sa aldrig något.
Jag visste att hon var alkoholist, men brydde mig knappt.
Jag och polarn åkte till Värmland helt jäkla spontant, var borta ca 2 veckor? Vafan gjorde vi ens i Värmland av alla jävla ställen?
😂
Vi kom hem och fortsatte med de vi gjorde innan vi drog. Festade hårt en vecka, och sluta med sjukhuset för henne. Där började vi bryta kontakten kort efter jag började få nog, återvände hem och allt blev lugnt i ett par dagar och Helvetet bröt loss igen.
Såhär hade jag de, jag fick nog bad om hjälp på socialen men dem kunde inget göra.
Tills farsans sambo la sig i och jag fick en soclägenhet samma dag, bodde där ca 2 månader tillsammans med min syssling.
Även där hände sjuka saker, början på slutet utav månaden blev jag grovt misshandlad utav en bekant, polarna stod å kollade på tills dem valde att få bort personen som matade slag i mitt ansikte, den dagen hade jag fått nog.
Bara 3 dagar efter hade jag möte med soc, sa upp lägenheten och bar hem alla mina saker ringde syssligen, bad henne hämta sina saker då jag sagt upp lägenheten.
Samma dag hamnade vi i ett bråk och vi bägge valde att säga upp kontakten, de är nog de bästa jag gjorde på länge.
Pappa fanns där återigen, och jag tror jag bodde hemma ca någon månad tills dagen min mor ansåg att jag inte hade de bra hemma hos min far.
Numera bor jag hemma hos morsan,
Visst jag trivs här, men jag vill absolut flytta. Flytta,skaffa mig ett jobb that's it, men de kommer den dagen också. Men tills dess får ja la bo här
😂
Vad jag vill fram till, är att de fanns så många gånger jag ville ge upp mitt liv för att jag inte orkade med allt var gick igenom men jag fortsatte kämpa.
De som inte dödar de stärker och de är precis vad de har gjort
🙏🏻

  • 14 readers

Likes

Comments

Jag har under väldigt lång tid stött bort dem jag älskar, mina syskon? Deras barn?
Min näst äldsta syster hade jag väldigt bra kontakt med förr, även hennes son som idag fyller 10 år helt otroligt 😱
Hade även kontakt med min andra syster, hon fanns alltid där stötta mig, även om jag hade gjort fel. Men hon ville bara mitt bästa? Hon fick en sjukt fin dotter, som jag älskade och även älskar över hela mitt hjärta idag.
Men något hände?
Jag tappade kontakten med bägge, jag sket väl egentligen i allt. Brydde mig inte , jag vet inte men något hände med mig.
Jag förstår idag varför mina ena syster sa upp kontakten med mig helt, hon ville inte att sitt barn skulle ha en moster som var "missbrukare" jag förstår henne verkligen, men jag fick aldrig chansen att förklara.
Jag fick inte ens försvara mig själv, hon ville inte lyssna.
Vi bröt kontakten och då hade jag enbart kontakt med min näst äldste syster.
Tiden gick, och jag började glömma bort min andra syster.

Mamma har under många tillfälligheter bett mig ta kontakt med henne, att säga förlåt? Förlåt för vad? Att jag aldrig fick chansen att försvara mig den gången hon skickade värsta romanen till mig? Hon gick på alla lögner som förmodligen kom från min far? Men hon ville inte höra min åsikt alls?

Alltså den här systern vill mamma att jag tar kontakt med? Visst jag förstår mamma, hon vill att ja har kontakt med mina syskon. Men förlåt mamma jag kan inte, inte just nu och inte idag.

Jag mötte min syster hos mamma i början jag flytta t morsan, bara att träffa henne var som om jag inte visste vem hon var. Jag ville inte säga förlåt, sa knappt något till henne överhuvudtaget.

Pratade med min syster son för ca 30 min sedan, eftersom han fyllde år å ville gratta honom. Efter ett mysigt samtal läggs de på, berätta för morsan och hon sa något i stil " glöm inte att du har en till syster"
Ända jag svarade "nämn inte det igen" och gick iväg.

Hon måste förstå, jag är inte redo att ta kontakt med henne, jag vet inte ens vad jag ska berätta?

Kan inte dra hela historien om varför allt hände, jag klarar inte det igen.
Att bara tänka på varför jag hamnade bland drogerna är tacken jag kan ge till min far som förstörde mycket för mig.
Hade jag aldrig råkat ut för så mycket ont utav honom hade jag aldrig fått tanken på att testa droger, och sedan använda de ofta. Jag hade gjort något vettigt, hade förmodligen inte sagt upp kontakten med min syster.

Men idag, vet jag att jag absolut inte är redo att säga "förlåt" förlåt för att hon fick veta de på bakhåll, förlåt för att jag misslyckade med att vara en förebild för hennes dotter. Ja allt jag kan tänka mig, men ingen är perfekt, alla gör misstag men tur att man oftast lär sig på sina misstag.

Men en dag, och när det blir vet jag tyvärr inte. Men jag kommer få modet till att kontakta henne, men i dagens läge vill jag ha de så som de är.

  • 39 readers

Likes

Comments

Jag vill bara springa iväg, iväg från allt.
Smärtan tar kål på mig, leendet är förstås för en gång skull äkta, men att känna saknad utav allt.
Både till min far å bestemor (farmor)
När hon fanns i livet, hon var personen som höll familjen ihop, idag har vi splittrats.
Jag inser sakta men säkert att jag varken har kontakt med någon från pappas sida i dagens läge. Varför?
Varför, splittrades vi? Kunde vi inte ha den kontakten vi hade när bestemor fanns?
3 år, har vi gått skilda vägar, kastat skit på varandra, många ifrån min fars sida? Jag skäms att bära deras efternamn, dem har bokstavligen smutskastat vår familj. Inte bara med små saker, men dem valde att få mig att vända mig emot dem?

Jag har sagt de förr och säger de igen, den familjen behandlar andra som smuts, ärlighet vet jag ärligt inte om dem vet vad ordet betyder.
Sitter och snackar skit om familjen, de är tragiskt hur långt ni sjunkit på så många år.
Ärlighet har aldrig funnits i den familjen, manipulerar dem svaga, lever på lögner och sprider falska rykten?

Jag förstår faktiskt inte hur ni kan leva med er själva, hur ni orkar att trycka ner varandra.
Jag hade hyfsad bra kontakt med min faster, vad hände? Du visade förstås hur äckligt falsk du var, farfar? Dig kunde jag besöka ofta, men efter ett tag ville du inte veta av mig? Min far? Haha, han är inte ens värd att nämna.
Oftast ska en familj hålla ihop, men ni inser inte hur ni själva sjunker fortare. Ni får fortsätta leva på era lögner, skitsnack osv. Men jag bär inte ert efternamn, jag vill verkligen inte förknippas till er
✋🏻

  • 43 readers

Likes

Comments

Som rubriken lyder "blä"
Var hon läkaren tidigare idag, gick bra han sa att jag skulle få pencelin men jag var snabb med att säga att de ger du mig inte. Han började grubbla på varför, tills mamma förklarar att jag inte tålde de alls. Så blev antibiotika i 10 dagar..
När vi var på Apoteket så fanns enbart 30 milligram och jag skulle ha 40. Så personen vi pratar med skulle ringa läkarn på måndag så dem kan skicka ett nytt recept på 30miligram
😂

Så blir en nykter helg, men någon gång måste va den första.. Blev hemma i helgen, och de var nog lika bra
😂
För den smärtan jag har, ärligt jag önskar att man bara kunde plocka bort den så den var väck, för jag orkar inte ha så ont
😂

Imorgon ska jag med på kräftskiva, får väl se hur de blir men de blir säkert trevligt
👌🏻 hemma själv just nu, morsan å Bengt är hos andra så här sitter man och glor i väggen typ. Enormt uttråkad och har ingen jäkla aning om vad fan jag ska hitta på.
Om man ändå, hade vänner här som förr, men så ligger de ju självklart inte till
😅 får nörda ännu mer film! 😏

  • 66 readers

Likes

Comments

Jag vet inte, men att känna att man är mer ledig än vad man jobbar börjar få mig att tappa intresset helt på jobbet.
Gott att bo ca 3-5 min beroende på hur snabbt du går haha, men att känna att man mest bara sitter av tiden på jobbet, så är de knappast värt de.
Att man kanske har 2 saker att göra under en tid på dagen, haha jag är personen som älskar när de är rörelse att de händer något. Blir de dött för ofta, tappar jag lätt intresset.

Och Arbetsförmedligen? Verkar bara vara en hög inkompetenta idioter, ärligt men trögare människor känner jag just nu att man nästan får ta och leta efter.

Jag klurar varje jäkla dag på hur jag ska göra. När jag inte längre känner någon lust att ens gå till jobbet, för att de knappt finns något att göra? Känns ut som om jag mest sitter ute å tar mina raster och väntar på att något ska hända.
Jag måste fundera, antingen fortsätter jag sitta av min tid på jobbet som en säck potatis.. Eller så får jag försöka få igång de här med Arbetsförmedligen så de händer något.
🤔 för detta? De är absolut inte kul.. Och jag vill så gärna jobba , och absolut inte bara sitta av dagen. Jag måste tänka..

  • 78 readers

Likes

Comments

Ibland undrar jag varför allt händer?
De sägs att allt händer utav en anledning, jag träffade en riktigt fin kille genom att jag valde att berätta sanningen om en gemensam vän?
Än idag undrar jag om jag gjorde rätt, rätt genom att visa hans tjej meddelandet han skrev till mig.
Men ska jag vara ärlig, så kändes de bra.

Som sagt allt händer utav en anledning, jag hatar personen så grovt vet faktiskt inte vad jag hade gjort om jag stötte på honom igen eller om han tog kontakten. Jag har ingen aning alls, förmodligen skulle jag vilja ha en förklaring till varför han beter sig som en stor skitstövel. Men de lär jag aldrig få veta. Så förtränger de och lever vidare.

Jag kan sitta ofta, bara dagdrömma tänka på saker jag upplevt och sätt mycket jag vill ha svar på varför mitt liv har sett ut som de gjort. Varför just jag blev utsatt för så mycket. Alla dessa tankar som ständigt snurrar runt i mitt huvud.

Finns så mycket jag inte kan förlåta, glömma känns ut som om ja fortfarande lever kvar i de förflutna.
Jag har fortfarande rädslor att historien ska upprepa sig, de kanske den gör? Vem vet? De är bara att vänta och se vad som händer.

Just nu får jag bara fortsätta leva vidare, försöka kämpa mig upp på toppen igen. Jag är inte nära men inte heller långt bort, jag vet att jag kommer klara de här.
💁

Ibland undrar jag också om min far saknar mig, om han ens tänker på mig eller bara vill glömma mig.
Att han verkligen önskade att jag inte fanns?
Hört de så många gånger ifrån honom, så kanske de var bäst de som hände. Jag trodde att jag kände min far, men skulle jag en dag stöta på honom, hade jag bara sätt en främling. Jag vet inte längre vem han är, och det sårar mig enormt mycket. Oavsett om jag hatar honom, allt ont jag skrikit på honom. Så fanns han där när allt var som värst. Bara att se tillbaka till den dagen jag blev rånad, han gick ut med baseboll trät, han ville få fast dem. Han fick hjälp, utav några andra. Men bara ett tag senare greps idioterna utav polisen.
Pappa har funnits där när jag har vart rädd, när jag inte har orkat mer. Men ändå hade han mage till att skada mig, han visste hur jag mådde han visste en del men ändå högg han mig i ryggen gång på gång.
Så de som hände var nog bäst.
Att lämna Lysekil bakom mig, lämna mitt gamla liv där är nog de bästa som hänt mig. Jag var ett vrak där, en tjej utan framtid. Struntade i allt, ville bara göra de som jag gjorde.
Min bästa vän var drogen, allt annat runt mig var bara en början på en mardröms film.
Men jag lärde mig även mycket där, jag visste vilka jag kunde lita på men aldrig till 100%
Inte ens familjen kunde jag lita på, jag visste aldrig vem som sa sanningen. Jag bara levde, sket i allt annat jag körde mitt race. Men jag får inte glömma bort alla människor jag blev vän med, sa upp kontakten med och bråkade med. En sak vet jag och jag lär aldrig återvända till Lysekil, mitt mående kommer aldrig klara av de. Och att stöta på fel människor där kommer jag absolut inte orka.

Men här jag bor nu tillsammans med mamma, Bengt och hans son. Jag kunde ärligt inte önska mig något bättre. Jag får chansen att komma närmare mamma, närmare dem andra. Jag kan känna att jag lever för en gång skull.
Sen finns de mycket som jag måste jobba på, både på gott och ont, men tillsammans är man starkare och jag tror på detta. Även om jag absolut inte vill bo hemma för alltid
😂 men att bo med mamma igen efter så många år ifrån henne, så känns detta bra. Jag kan äntligen börja jobba på att kunna känna mig trygg, men de som är de viktigaste och jag måste verkligen jobba på det, de är att tala om hur jag mår, eller iallafall kunna tala om de som skadar mig. Skrivandet räddar mig, jag kan skriva de jag vart med om. Jag är själv, endast mina tankar skrivs ut fortare än vad jag hinner knappa in bokstäverna.
Men de gör mig inget, för jag känner att jag lever, och jag har överlevt allt som en gång skadade mig så otroligt mycket. Jag kommer fortsätta kriga, kriga för de jag tror på. Och de gör jag, jag krigar varje dag och denna gången låter jag ingen människa få trycka ner mig på botten.

  • 87 readers

Likes

Comments

I helgen, har man återigen vart hos killen.
Vi har väl inte gjort så speciellt mycket, i fredags laddade han ner Pokémon go på min lur.. Haha, jag hade de innan men tog ju bort de utav en anledning
😂
Men värt de, sen kollade vi film, men jag somnade i omgångar och gav upp med film tittandet
🤔

Lördagen var han och spelade paintball, spenderade dagen med hans systrar, och sedan åkte vi tills hans far. Blev lite öldrickande där med.
Sedan kom dem la dit runt 8 tror jag, va där en stund till och sedan skulle vi röra oss mot ön.
Blev lite drickande hos hans syster, och sedan skulle vi dra oss hemåt.
Haha, mitt upp i allt hittar han ett cykel lås, men han lyckades knäcka nyckeln i låset
😂😂
Idag? Har vi kollat film, vart å käkat pizza igen haha. Sedan åkte vi till Göteborg och även där spelade vi Pokémon haha mitt liv är över..
Så nu e man hemma, och ska la krypa ner i sängen och glo någon film
😏

  • 85 readers

Likes

Comments

Jag kan inte precis önska mig något bättre nu, bara på kort tid har mycket förändrats, flytten, jobbet och har även lyckats hitta en riktigt fin kille.
Jag har alltid haft oturen att hitta idioter till killar, men nu känns de faktiskt ut som om de är min tur att kunna vara lycklig
😅 jag har letat länge efter en kille som honom, han får mig att skratta, han får mig att le varje gång. Spelar ingen roll om vi är med varandra eller inte. Bara att se hans namn dyka upp på displayen får mig att le som en idiot😳
Bara de att vakna upp bredvid honom, när jag själv känner att jag ser ut som en drogad tvättbjörn, som ser ut som ett monster haha! Ja men ni fattar
😂 bättre förklaring kunde jag ärligt inte ge!

Första gången vi träffades var genom en gemmensamvän, och i mitt fall före detta vän.
Dem kom och hämtade mig, minns i bilen hur jag satt där och funderade på om människan aldrig kunde vara tyst?! Han kacklade på värre än ett hönshus, men ändå fick han mig att skratta lite smått, han sa flera gånger om "walla" slutade med att jag sa något i stilen om han sa de igen skulle jag slå honom
😂

Jag trodde ärligt inte att jag skulle falla för honom såpass snabbt, men de gjorde jag verkligen..
När helgen var över och jag skulle hem, var de något inom mig som absolut inte ville hem, jag ville stanna.

Jag minns även på tåget hem satt jag och snackade med min lilla syster, vi pratade om de som hänt och allt annat. Hon frågade flera gånger om, om jag kände mig trygg i hans sällskap, svaret var alltid ja.

De är också något som är ovant för mig, jag har aldrig känt mg trygg med någon utav dem jag har vart i ett förhållande med. Men han lovade mig att han inte skulle lämna mig den helgen, och han höll sitt löfte.
Bara de får mig att känna mig ännu mer trygg med honom.

Komiska över de hela är hur en person i helgen, när vi åkte bil började ställa frågor om oss.
Från ingenstans efter allt vi sagt säger han " ja men då är ni tillsammans" något i den stilen. Jag satt helt knäppt tyst, svara bara "jaha?"
Senare på kvällen, fortsatte de men när vi sitter ute själva, förklarade jag att jag inte kunde gå in i ett förhållande om jag inte hade hört orden. Bara för att vara säker , på att han verkligen ville ha mig. Han frågade vilka och jag sa dem, i den stunden trodde jag att han skulle vara tyst, inte säga något? Men de gjorde han. Och ja jag älskar honom sjukt mycket..
❤️

Jag är inte bra på känslor antingen känner jag inget alls eller för mycket, och i detta fallet är de otroligt mycket.

Jag önskar att jag kunde vakna/somna bredvid honom varje dag, höra hans skumma idéer eller bara konstiga kommentarer som kommer väldigt ofta.
Min tappade (slängda) kille, jag går inte en sekund utan att skratta. Och för första gången är de ett äkta skratt, leendet är inte fejkat! Jag kan faktiskt le, jag mår bra och jag är lycklig.
Speciellt saknar jag hans röst, höra han säga "walla"
Jag börjar vänja mig, tycker de bara är gulligt slutar ändå med att jag kittlar honom!
😂

Jag kunde faktiskt inte önska mig en bättre kille än vad jag redan har!
❤️

  • 94 readers

Likes

Comments