Under x antal dagar har jag stått ut med en böld på blygläppen, låter inte så härligt och jag kan fanimej lova att den sajten är hemsk!
Iallafall, jag fick min mor att ringa vc och boka tid till mig då jag inte stod ut med smärtan, fick komma in direkt och blev skickad till näl sjukhus för ev operation.
Så i eftermiddag får vi väl se hur detta slutar, ärligt jag hade önskat att den aldrig dök upp. Jag kan varken ligga eller sitta ordentligt utan att fälla tårar, natten har vart hemsk. Knappt kunna sova utan att känna smärtan, rör jag mig får ja ont. Jag går som om jag skitit ner mig och varje steg får mig att må illa utav smärtan.

De som gör mest ont är väl ändå att sambon är sjukt försiktig utav sig, han försöker så gott han kan att inte komma nära och inte lägga sig så de gör ont för mig. Men ändå kramar han om mig, även om de inte är desamma som vanligt att vi kan skoj "bråka" jag har knappt ork minsta rörelse gör ont, och jag känner inte riktigt för att göra ett skit mer ön att ligga i sängen å glo film eller bara stirra på honom och tänka på vilken fantastisk sambo jag har
❤️

Länge sedan jag faktiskt la ut något, men har inget att skriva om. Jag jobbar, och även sambon och när vi är hemma umgås vi.

Jag älskar honom, så jävla mycket han kommer aldrig förstå hur mycket. Men att vakna upp varje dag bredvid honom är så underbart. Och somna bredvid honom, jag älskar de!
❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 48 Readers

Likes

Comments

Jag har vart tyst väldigt länge från bloggen, just på grund av att jag varken har tid eller något att skriva om.
Men denna gången blir de något annorlunda.

För 1 år sedan bodde jag i Lysekil, där spenderade jag 3 år ca, en vanlig tjej från landet flyttar till en stad. Man hört massa dum om, jag tänkte väl mer att de skulle bli spännande och de var det!
Men tiden gick, och jag hamnade med fel umgänge mitt liv bestod alltså utav alkohol och droger på denna tiden. Jag visste varken a eller o, men jag fastnade för detta umgänge.
Jag trodde ju självklart aldrig att jag skulle börja med sådant förutom alkohol, men jag var för svag just pga mitt mående och hur mitt hem såg ut.

Tiden gick, och min far förstod inte vad som pågick han visste inget. Jag fortsatte med allt, va ute sent på nätterna oavsett om jag hade skolan, jag struntade verkligen i allt under dessa perioder, jag hade varken jobb eller inkomst till något större.

Jag bad om hjälp många gånger pga mitt beroende för detta, ingen lyssna. Jag berätta för min mor hur jag mådde och hur jag upplevde min rädsla för min egna far, men hon trodde stört på honom och ansåg att jag ljög. I 3 år försökte jag visa henne att de jag sa var sanningen!

Jag mådde aldrig bra i Lysekil, jag var rätt sista perioden där jag bodde. Misshandel efter misshandel sedan rån och psykisk ohälsa. Jag hade fått nog, jag isolerade mig mer. Vid detta lagt visste jag att ingen brydde sig om mitt mående, jag flytta till min mamma där jag också isolerade mig. Men hon hade förstått nu att ja talade sanning, jag hade sommar jobb jag tjänade egen inkomst och var överlycklig över detta! Äntligen hade de gått framåt, jag började med att få ordning på mitt liv, men mycket saknades. Tiden gick och jag träffade en underbar kille som idag är min pojkvän och alldeles strax sambo.
Han visade fort att han brydde sig, även om Jag inte riktigt kunde acceptera detta. Jag ansåg väl att de inte kunde stämma att någon faktiskt brydde sig så otroligt mycket!
❤️

Han fick mig att vilja saker i mitt liv, att visa alla som trodde att jag skulle misslyckas att jag faktiskt klarar saker och ting!
Denna gången klarade jag de, jag har ett jobb kommer ha egen inkomst som jag klarar mig på.
Jag har en underbart fin sambo, som finns där när jag behöver honom.

Och denna gången är jag stolt över honom, när ja träffade honom ville han hoppa av skolan, de ville han länge men jag var fort där och sa nej och varför han ej fick! Enbart för att jag brydde mig om honom. Han är ändå min prins och allt där emellan. Så idag får de vara hans dag, han tar ändå studenten. Och jag är nog den stoltaste flickvännen. Och de vet han förmodligen inte, men han vet att jag är riktigt glad för han skull!
❤️

Kommer ta bilder, och kommer absolut slänga upp de på bloggen någon dag!


Men ser man efter har jag förändrats på 1 år, och jag har ett underbart liv. Och lämnat de förflutna, just på grund av att jag skall bygga nya minnen tillsammans med min finaste kille!
❤️

  • 84 Readers

Likes

Comments

För en vecka ca fick jag jobb! Så nu går allt framåt, igår kväll ringde en från jobbet min kille sökt, jag ville bara skrika utav glädje men istället blev jag överlycklig och kunde inte sluta kyssa honom. Han fick jobbet, jag är så glad! Vilket betyder att vi snart blir sambos😍
Sen måste jag även tillägga, var på rättegång förra månaden, skrivit lite om vad de var för rättegång. Var alltså rånet jag blev utsatt för 2015 i jan.
Dem dömdes, och jag är sjukt överlycklig över att jag vann!

Sen någon jag är riktigt glad över!
För fösta gången idag, har jag både åkt och kört Ford mustang! De har alltid vart min dröm, och mamma gjorde de till en uppfyllelse! Vilket jag är fruktansvärt glad över, de är bara en bil. Men ändå har jag alltid velat köra en sådan, så idag tog vi tag i det och jag fick övningsköra med den godingen!
😍😍

Sen har de inte hänt så värst mycket, jag jobbar killen går i skolan och jag väntar på att han skall ta studenten så jag kan ta med honom hem!
Vilket jag längtar efter.
❤️

  • 119 Readers

Likes

Comments

De år hemskt att dagen snart är kommen..
2 dagar kvar till helvetet, 2 dagar kvar tills jag skall träffa människorna som skadade mig i 2 månader..
ärligt, så är jag både glad och rädd för denna dagen. De ska bli tufft att se dem igen, men samtidigt en lättnad över att se dem sitta där i rättssalen, jag hoppas på en bra dom. Så man slipper överklagande osv.
Detta har tagit på mina krafter sjukt mycket, haft både ångest och rädsla inför allt.
Hur kommer de känns att se dem igen?
Hur kommer jag bete mig? Alltså kommer jag vara kall eller kommer rädslan ta över? Så många frågor jag inte ens kan svar på.
De är gott att ha med mig både min mor och min pojkvän till detta, jag kan ärligt inte stå själv där.
Benen känns som spagetti, rädslan och all hat jag har för dessa människor.
Men efter den dagen ska jag få glömma, jag skall ta mig förbi allt de onda och glömma sakta men säkert, för de dem gjorde är oacceptabelt. Jag vill bara få chansen att glömma allt.
Hoppas att den dagen blir någorlunda bra och jag kan ta in allt och glömma de mesta över allt dem gjorde mot mig. Denna gången ska dem inte få mig falla! Denna gången är de jag som skall vinna fighten, och visa att jag inte är så svag som den trodde!
😎

  • 157 Readers

Likes

Comments

De gör ont varje gång, avskyr tanken att ens låta dig gå på tåget och åka.. önskar att du bodde närmare så jag slapp se dig gå på tåget, medan jag känner hur tårarna är påväg.
I början var de inte såhär, men dem senaste månaderna, märker jag att de gör ondare att lämna dig. Jag blir helt tom, och ugglar hemma och väntar på att få se dig igen, tiden känns oändligt lång och dagarna tickar enbart i sekunder eller att tiden har stannat helt.

Jag vet att du snart väldigt snart har lov, och de känns otroligt gott. Men så fort vi lämnar varandra, vet jag att jag återgår till de vanliga, ångesten och alla tankar. Jag fick en attack inatt, men mest för rädsla över mina egna drömmar, även om jag vet att dem inte stämmer måste jag ändå höra från dig att du aldrig lämnar mig
😅
Man vet inte vad som händer i framtiden, men idag vet jag att jag vill uppleva alla mina äventyr med dig.
För 7 månader sedan idag, blev de vi och jag ångrar inte en minut över att jag bad dig säga att du älskade mig. Jag ville enbart höra på ditt tonläge om de stämde eller inte, osäkerhet fanns redan vid första gången, men idag är den borta.
Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig, kan inte ens föreställa de, jag vet hur mitt liv såg ut innan jag träffade dig, och hur de såg ut efter jag insåg att jag hade känslor för dig.
❤️
Jag är inte perfekt, men i mina ögon är du det.
Varje dag får du mig att känna mig speciell, att se dig priotera mig framför annat, känns också bra även om jag kanske tar all din tid i världen
❤️
När man vet att du närmar dig och man får fjärilar i magen, som första gången? Jag älskar den känslan, och känner den varje gång jag vet att du sitter på tåget påväg hit ner
❤️
Jag är helt säker på att jag hittat min själsfrände, för jag har aldrig haft såhär starka känslor någonsin! Just därför vill jag ha ett liv med dig, en familj och även massa äventyr tillsammans med enbart dig, eftersom du är min värld, min prins och även min skatt
😍 jag älskar dig❤️

  • 180 Readers

Likes

Comments

Har du noen sinne følt deg helt alene som nå?
Har du noen sinne følt at det ikke kunne gå din vei?

Har du sett deg selv i speilet?
Se deg selv i speilet.
Å se på refleksjonen av et menneske som seirer.
Jeg satte meg ned med blokka
Mi i fanget mitt på natte tid,
Og skrev ned noen linjer om
At dagen er litt vanskelig nå.

For tiden har passert raskere,
og fortere.
Jeg trasker gjennom portene til alt jeg kasta bort fra meg.

Alt jeg ikke tenkte på, alt jeg la til side, all den driten jeg fikk lide gjennom lengre tider. Minner river i meg nå!

Bitene fra puslespillet rives opp, og tiden sier stopp!
Ingen finner bitene. Ingen finner sine egne feil.
Men alt det alle andre sittet med så hva er'e vi driver med?

Lar oss bare rive med, vi synker ned i håpe om tilgivelse, brefielse.
Men tier ved det syndige.

Linjene tar from å jeg føler
At å løpe om kapp Med tid er som å sløse bort å prøve hardt.

Så jeg tar løpefart og løper til jeg treffer veggen, og føler att jeg ikke kunne løpt no lenger, enn hit.

Ref
Har du noen sinne følt at det ikke kunne gå din vei?
Har du dett deg selv i speilet? Se deg selv i speilet.
Å se op refleksjonen av et menneske som seirer.


Har du noen sinne følt det at ingen andre Ser din vei?
Bare se deg selv i speilet, så ser du en som seirer, en som klarer alt det der som ingen andre greier!

Har sitti her å tenkt op det litt lenger, tenkt på at snart så Jar det rent over mitt beger. Brent opp og slitt,
Ligger spent her og titter opp i taket mitt, farefritt i tanker som forandrer ting.

Jeg skulle hvertfall ønske at jeg klarte å takle dritt.
Komme opp Med en bra taktikk, og rydde opp i vaset mitt!
Jeg raver vildt og jakter på no jeg selv ikke veit hva er? Kanskje er det ingenting , men kanskje er det alt jeg er!

Ser inn speilbildet, jeg ser meg selv igjen.
Ser meg selv som en av dem,
Som faktiske kunne se seg frem.

Ser du mer igjen er jeg en av dem, en av del, en av ti, en av de som klarer det å ta seg til.
Så, legger meg ned på, lukker øya mine gradvis, tar til med det jeg hat lært iløpa av dagen.

Blått legger hjertet mitt, del to er planen min, smiler litt, sovner og kan føle meg bra igjen, så.

Har du noen sinne følt at
Det ikke få din vei?
Har du sett deg selv i speilet?
Se deg selv i speilet.
Å se på refleksjonen av et menneske som seirer.

Har du noen sinne følt det at Ingen andre ser din vei?
Bare se deg selv i speilet, så ser du en som seirer,
En som klaret alt det der som ingen andre greier.
Har du noen sinne følt deg helt alene som nå..?

  • 181 Readers

Likes

Comments

Jag tänker tillbaka varje dag på hur jag och min pojkvän träffades
Minns när jag klev ut genom min dörr, och fick se honom mitt hjärta slog en volt, redan då var de något jag kände.
Tiden i bilen tillbaka till Gbg var speciell han kunde inte vara tyst, efter att jag svarat smått irriterat på ett sätt blev han tyst och sen kunde vi snacka normalt.
Smyg titta då och då, ihopp om att han inte märkte något, men misstänker att han såg ändå
😅
Jag minns att jag var smått nervös när jag var nära honom, kul att jag aldrig sagt de till honom någonsin. Men jag var nervös, letade hela tiden efter något att säga, men ibland satt jag tyst och bara tittade på honom, tog reda på om han var kittlig, sikken tur jag hade haha! Han var ju de med, på kvällen bad jag honom att inte lämna mig, klart jag inte ville bli lämnad jag var på en ö jag aldrig någonsin vart på. Men han höll sitt ord, och var hos mig hela kvällen samt den helgen. Blev inte lämnad, och de var en lättnad.
Jag vet att han är mitt allt, jag vill aldrig någonsin förlora honom att ens tänka den tanken går helt enkelt inte. Då han förändrat min syn på både livet och världen, jag ser de på ett sätt jag aldrig någonsin sätt de på.

Varje dag ser jag folk förlova sig hit och dit, och de är också min dröm. Men de är bara frågan om man törs ställa frågan, och hoppas på att han verkligen svarar ja. Men de får dröja ett tag, innan modet kommer till rätta
😂
Vissa ser de bara som en vanlig ring. Ja de är en ring, men de är mer än så för mig. Jag vill visa världen att någon verkligen vann mitt hjärta, utan att behöva kämpa en minut för att ens få mig. Han fick mig pladask, jag väntade bara på att få honom att säga att han älskade mig. De fick jag också, jag älskar honom något otroligt mycket, och de går inte att beskriva med ord ens.
Jag tänker ofta på första dagen, och första gången vi kysstes
❤️ och även när han sa att han älskade mig.
De får mig varm i hela kroppen,
Jag var rädd i början att de inte skulle funka, men vad fel jag hade. Snart spenderar vi 7 månader ihop och fler ska de bli!
Jag undrar än idag, hur de såg ut när han skulle visa mig första kvällen hur man klättra upp på en lyktstolpe, men jag minns de inte.. måste sätt förbannat roligt ut, en full Alexandra kämpar med att klättra.. haha
Jag minns hur jag försökte få hans uppmärksamhet, att få ner honom i en buske jag lyckades men med de skulle han också dra med mig..
😂

Att jag fick vakna upp dagen efter med honom, var underbart
❤️
Jag vet idag vem jag vill leva med, vakna upp bredvid varje morgon och somna bredvid varje kväll. Att få skapa många minnen ihop och alltid ha honom, han är den rätte
❤️ han jag har sökt efter hela mitt liv!
Han gör mig till den lyckligaste på denna jord, och han är personen jag älskar utav hela mitt hjärta!
Jag hatar att visa mig svag, men med honom kan jag. I början? Nej, jag hatade de men han fanns där även om jag var svag, även om jag mådde så dåligt över något ville han få mig på humör. De gör han varje gång, och jag är så glad att han verkligen vill det!
❤️
Han är min prins, mitt allt och min älskling!

I början utav vårt förhållande och några månader efter minns jag hur folk skrev att han hade tur som vann mitt hjärta, många tyckte inte om de. Men ja han vann mitt hjärta från första dagen, de gällde bara att veta om han kände desamma vilket han gjorde.
❤️
Jag kan inte vara mer stoltare eller gladare att visa upp honom och säga att han är mitt allt.

Jag älskar honom otroligt mycket, och vill spendera resten utav mitt liv tillsammans med honom! Han jag vill skapa minnen med, både bra och dåliga, han jag vill komma hem till och kyssa och busa med.
Han jag vill se när jag vaknar på morgonen, och han jag vill se när jag somnar, en dag blir de så!
❤️ fram tills dess, ska jag skapa minnen med dig, och de kommer jag fortsätta göra fram tills mitt hjärta en dag slutar slå❤️
Älskling? Jag vill bara att du ska veta att du absolut är de bästa som hänt mig, och att du är "mannen" i mitt liv!
Du är den jag letade efter, jag fann dig och jag vill aldrig någonsin släppa din hand. Du har en stor plats i mitt hjärta och där ska du alltid få ha en plats, det kommer alltid förbli ditt, så länge du vill ha mig som din
❤️!
Du ger mig en otrolig styrka, och tack vare den vet jag att jag kommer klara mig igenom saker, men glöm aldrig ibland kan jag behöva hjälp, eller bara ett ord som får mig att se att jag verkligen klarar detta. Och just de ger du mig, jag är rädd, svag men du gör mig starkare än någonsin.
Du är det finaste som finns, underbaraste och bästa som hänt mig. Min egna finaste prins, jag älskar dig utav hela mitt hjärta!
❤️

  • 191 Readers

Likes

Comments


Folk som inte haft sjukdomen depression skyller ofta på att man bara är lat och trött.
Men den så kallade "tröttheten" är så mycket annat än bara det.

Tänk er att vakna upp en morgon och ni känner er helt tömda på energi, som att man har varit vaken i flera dygn, trotts att man har sovit.
Tänk er att plocka undan saker, plocka i och ur diskmaskinen och gå till postlådan kan kännas som att man ska bestiga Mount Everest.
Tänk er att sitta ute i solen, med en kopp kaffe, men det enda ni känner är att ni vill dö.
Tänk er att ni behöver prata med någon, men det känns som att ni är en börda för andra.
Tänk er att ni ska resa er ur sängen på morgonen, men kroppen orkar inte bära upp era ben.

Tänk er att få höra att din sjukdom, bara är påhitt.

Jag har själv haft grav depression, men jag är idag frisk. Har kraft att gå upp på morgonen och jag ser det ljusa i livet. Jag mår bra!

Så nästa gång ni tänker yttra er om att depression inte är en stor grej, att man bara är lat och trött. Ta er en funderare, skulle ni säga samma sak till någon som har en sjukdom som syns fysiskt?

  • 199 Readers

Likes

Comments

Många människor använder uttrycket "Jag är trött" när de har sovit för lite eller känner att de behöver ta en vilopaus. När du lever med psykisk ohälsa kan "Jag är trött" också betyda brist på sömn, men ofta betyder det så mycket mer.

När jag säger att jag är trött är jag oftast inte fysiskt trött. Jag är känslomässigt trött. Hela jag är trött. Jag är trött även när jag spenderat hela natten sovande i sängen. Jag är trött även när jag inte rör mig på hela dagen. Det är inte bara trötta ögon och verkande muskler. Det är inte bara en gäspning och en timme till i sängen. Det är att gå upp och klä på sig i ett brus. Att borsta tänderna, fixa håret och sedan gå utanför dörren. Allt medan jag är trött. Känslomässigt trött. Stel. Tom. Totalt borta. Vilsen. Men man fortsätter med dagen ändå, eftersom det verkar finnas så lite acceptans för vad psykisk ohälsa kan göra med kroppen.

Inte många frågar mig om jag är okej, men när de gör det svarar jag alltid likadant. "Det är bra, bara lite trött" - och folk verkar acceptera det svaret. Trötthet är en accepterad känsla - alla fattar det. En lång dag på jobbet eller att kämpa sig igenom en tråkig föreläsning. Det är trötthet som många kan relatera till. Men den tröttheten är inte att ligga i sängen hela dagen och fortfarande känna som att man kan sova i tusen år. För mig är det trötthet. Den hänger med min depression och ångest. Det betyder att ligga i sängen helt utmattad av livet utan att kunna somna på riktigt. Det betyder att vara helt borta i vilsna tankar större delen av dagen. Det betyder trötta ögon och gäspningar även efter 12 timmars sömn. Det betyder att inte bara vara fysiskt trött, utan så mycket mer.

När någon säger att de är trötta behöver du ibland se igenom svaret. Är det trötta? Behöver de bara mer sömn? Eller behöver de dig? Behöver de någon som ser dem i ögonen och säger till dem att de inte mår bra, men att du är där för dem? Behöver de någon som inser att de inte är okej och erbjuder dem en kram? För jag vet att när jag säger att jag är trött är det precis det jag behöver.

Jag behöver inte sömn eller vila. Jag behöver människor. Jag behöver kärlek. Jag behöver förståelse.

  • 208 Readers

Likes

Comments

Jag är trött på denna smärtan, när fan ska jag få komma ifrån den få lov att komma ifrån denna känslan?
Allt från förr hemsöker, vissa saker har försvunnit och jag klarade av att bearbeta de, men sen finna de så oerhört mycket jag inte kan glömma varför?
Varför kan jag helt enkelt inte få glömma de som skadade mig så oerhört mycket?
Ska de komma smygandes fram på kvällen, och fucka mitt psyke..
😔
Mitt psyke är inte det bästa, jag vet redan de. Men varje dag försöker jag hålla huvudet högt, glömma för stunden men så fort jag är ensam flyger all ångest över mig.. den sitter där och väntar på att få klämma sig fram, jag har helt enkelt tröttnat, tack vare den jävla ångesten gick jag igenom saker jag inte trodde jag skulle klara av. Men jag gjorde det, den lever inom mig, jag kämpar varje dag med att glömma men så fort ett minne dyker upp, kommer den fram.. jag valde aldrig ångesten den valde mig.

Men så kommer allt annat, jag tänker inte låta ångesten dra ner mig på ruta 1 igen. Jag har vart där så många gånger, att ta sig upp är svårt. Men jag vet att jag inte längre krigar ensam, men ibland vill jag bara isolera mig som jag gjorde förr för att inte lägga allt på en annan.

Jag hoppas att jag en dag bara kan se tillbaka och tänka " ha! Jag klarade de, nu längre kan du inte skada mig"
Men idag är inte den dagen, och när den kommer har jag ingen aning om.
Jag får ta en dag i taget, ta kvällarna som dem kommer och gråta en skvätt för att få ut allt, att behöva minnas allt ont är hemskt. Men jag är även glad att jag råkade ut för allt, jag blev starkare än någonsin. Jag ville ge upp, ge upp mitt liv så många gånger. Men jag kunde inte, jag lät aldrig de onda vinna, jag fick helt enkelt kämpa vidare och visa att jag klarade av de även om jag inte såg de minsta meningen i livet just då. Men det gör jag idag, jag har sett de i snart 7 månader.. utan honom i mitt liv, hade jag förmodligen vart på min lilla ruta nummer 1. Och vandrat runt som ett vrak, men han tog min hand och jag bygger mina drömmar på honom, och han är verkligen min framtid.
Just därför jag fortsätter kämpa med min dagliga kamp, på grund utav, personen jag älskar från månen och tillbaka x antal gånger
❤️

Han räddade mig, när jag mådde som värst, han fanns där och stannade kvar.
Om han ändå förstod hur mycket han betyder för mig, min egna skatt min själsfrände personen jag letade efter hela mitt liv.
Jag hitta honom, och han ska jag behålla. Han stal mitt hjärta redan första gången jag såg honom le.
Även om känslorna kom fort, även om jag insåg bara några dagar efter första gången vi sågs att jag faktiskt hade känslor för dig så visste jag att de var just du jag hade letat efter så länge
❤️
För dig äre värt att kriga för, göra i princip vad som helst. Jag älskar dig, och tack för att du finns
❤️

  • 215 Readers

Likes

Comments