Du kan verkligen få mina grådassigaste dagar att sluta med ett leende läpparna, du är det bästa som hänt mig, med dig är jag världens lyckligaste! jag älskar dig ❤

Likes

Comments

En hel mysig dag med min underbara familj och min fina älskling ❤🎅

Likes

Comments

Fyra dagar kvar till jul och ingen snö har vi, tråkigt men får hoppas det kommer lite snart. Har bakat lite dumlekakor nu ska ta tag i städning och lite . Sen kommer älskling hit blir det baka pepparkakor och pepparkakshus om det går atttag i något någonstans där dem är färdiga haha!
Droppar in ett inlägg lite senare sen. Tjingeling! 😏

Likes

Comments

Igår blev det åka hem till baby, blev så mycket bättre med familjen och en massa skratt och prat, hur mysigt som helst. Vi somnade väl inte förens runt tre någon gång men blev gå upp skapligt idag, dricka kaffe och lite , sedan hämta syrran mig runt tolv och blev det hjälpa henne med lite grejer inför flytten tömma boden och rensa en massa. Nu har jag precis kommit hem blir kaffe med mami och syrrqn och äta något.

saknar min älskling redan ❤

Likes

Comments

Vakna rätt skapligt idag blev upp ta en kaffe med mami och sitta snacka lite sedan blev det hämta brorsan och Wilmer, syrran kom även också så har vi fikat och lite. Nu har jag precis gjort mig iordning blir käka lite och så snart och sedan åka till baby mys.

Likes

Comments

Vakna runt halv 9 imorse blev upp ta en dusch och sedan en kaffe med mami, sedan runt 11 blev det åka iväg på möte osv.. Efter det hem och bara ta det lugnt, blev slänga in några maskiner tvätt och styra undan lite. Baby kom hit runt halv åtta tiden det blev film och en massa mys. Nu har vi krupit ner älskling har redan somnat så ska gosa in mig hos han och försöka sova jag med 😍 natti natti.

Jag älskar dig min finaste! ❤

Likes

Comments

Vi sov ut ganska länge idag, välbehövligt. Baby åkte för en stund sen, jag sitter här med en kopp kaffe ska hoppa in i en dusch strax. Får se vad denna fredag erbjuder. 😊

Likes

Comments

Vaknade runt elva idag, nu sitter jag här i soffan med en kopp kaffe. Härligt väder ute idag solen skiner men ännu härligare kan det ju bli, om det börjar snöa lite med. Blir styra iordning lite hemma och se vad resten av dagen erbjuder.


Likes

Comments

Välkomna till min nya blogg.

Igår blev det trotsa förskyldningen och febern och åka iväg och handla och lite så med mami, sedan hem så kom baby hit så blev det pizza och lite så framför tvn till en natt på slottet med mamma. Efter det blev det även serie mys.

Idag har man inte gjort så speciellt mycket vi sov ut ganska länge, sedan blev kaffe och frukost även laga lite mat. Vi skjutsa hem babe runt fyra tiden och sen dess har jag bara legat och degat i soffan och kollat lite film och så.

Just nu sitter jag och kollar fina inrednings bilder  på google, någon mer en jag som bara älskar shabby chic? hur mysigt och fint som helst.


bilder lånade från google.

Likes

Comments