Vi sov ut ganska länge idag, välbehövligt. Baby åkte för en stund sen, jag sitter här med en kopp kaffe ska hoppa in i en dusch strax. Får se vad denna fredag erbjuder. 😊

Likes

Comments

Vaknade runt elva idag, nu sitter jag här i soffan med en kopp kaffe. Härligt väder ute idag solen skiner men ännu härligare kan det ju bli, om det börjar snöa lite med. Blir styra iordning lite hemma och se vad resten av dagen erbjuder.


Likes

Comments

Välkomna till min nya blogg.

Igår blev det trotsa förskyldningen och febern och åka iväg och handla och lite så med mami, sedan hem så kom baby hit så blev det pizza och lite så framför tvn till en natt på slottet med mamma. Efter det blev det även serie mys.

Idag har man inte gjort så speciellt mycket vi sov ut ganska länge, sedan blev kaffe och frukost även laga lite mat. Vi skjutsa hem babe runt fyra tiden och sen dess har jag bara legat och degat i soffan och kollat lite film och så.

Just nu sitter jag och kollar fina inrednings bilder  på google, någon mer en jag som bara älskar shabby chic? hur mysigt och fint som helst.


bilder lånade från google.

Likes

Comments