Header

» Min vardag.

Fråga mig inte hur jag lyckas. Men jag lyckades missa att det var nya rör 😂 Helvete vad ont jag har. Hela min kropp brinner seriöst upp.

Jag vill inte tala om hur ont det gjorde att duscha. Men nu är det gjort och smörjt in mig.

Godnatt!

Likes

Comments

» Min vardag.

Gud vad jag saknar min lilla tjej. Det ska verkligen bli skönt att få hem henne idag efter en helg ifrån henne.

Så vad har jag gjort under helgen? I fredags var jag hos Paula. Åt lite gott och kollade på serie 😍 Igår var jag hos Paula en sväng på morgonen och resten av dagen spenderade jag hemma. Pluggade lite, städat, rensat kläder, tvättat kläder och spenderat tid med Fredrik.

Idag har vi varit iväg en sväng under morgonen och nu blir det att dö i soffan till serie tills Pam kommer hem ❤️

Det har verkligen varit skönt med en lugn helg. Bara för man är barnfri så behöver man inte dricka och härja 😎 Nästa gång vi är barnfria blir det troligen en tur till Ullared 👍🏻👍🏻😃

Likes

Comments

» Mina tips.

Ni som bor i Åmål har antagligen läst nwt. En kvinna som har blivit vapenhotad av sitt ex. Konstigt nog har flera st hört av sig till mig och frågat om jag är okej. Jag är okej och det är inte jag som är drabbad! :) Jag ville bara skriva det.

Så nu behöver ni inte va oroliga 😘

Likes

Comments

» Känslor.

Något som verkligen får mig att må bra är att skriva av mig här på bloggen och sminka mig. Dessa två saker får mig att stressa ner, tänka klart och får mig att må såå mycket bättre.

Visst, jag sminkar mig väl kanske inte så bra men jag har blivit bättre och lärt mig så mycket. Det är tur youtube finns. Där lär man sig så mycket. Sen är har beroende av lösögonfransar. Ögonen blir så mycket finare och gladare. Jag känner mig naken utan, haha 😂

Onödigt inlägg men tänkte bara uppdatera lite.

Likes

Comments

» Min vardag.

Så otroligt skönt att kunna va Alexsandra, bara Alexsandra. Så vad gör jag? Jo jag äter pizza och frossar godis hemma hos Paula. Här älskar jag att spendera min tid. Att bara vara, så skönt.

Vad gör ni ikväll?

Jag var hos läkaren och allt slutade med att min spiral ska ut under veckan. Den orsakar min blodbrist och trötthet. Det som gör mig rädd är att detta är de enda grejen som inte gjorde mig gravid. Jag vill fan inte ha fler barn och inte bli gravid hellre. Någon som har P-plåster eller något annat? Ingen pstav eller piller är inte aktuellt.

Likes

Comments

» Min vardag.

Det är en av alla mina problem och sömn. Imorgon har jag fått en tid hos vårdcentralen här i Åmål för att kolla mina värden. Om jag känner min kropp så har jag brist på blod och järn. Om det inte är något annat allvarligt fel på mig.

Jag är trött hela tiden. Då menar jag så trött att jag knappt klarar av att ta hand om mig själv. Vilket orsakar att jag inte ens orkar äta mat. Ja, det är bara massa negativa inlägg just nu. Helvete vad tråkig jag är. Förlåt!

Jag orkade iallafall ta mig till skolan idag. Imorgon är vi lediga eller ja, vi ska plugga hemma 😎

Likes

Comments

» Min vardag., » Känslor.

Tänk om man kunde stänga av alla dumma tankar och helt plötsligt sluta tänka. Hur bra vore inte det. Jag tänker på massa konstiga saker, varje dag. Jag förstår inte hur mitt huvud orkar. Seriöst.

Jag är fet, jag vet. Nu behöver du inte kommentera massa dumt om det 😃

Likes

Comments