Header

» Min vardag., » Känslor., » Mina tips.

Jag har aldrig någonsin gillat att träna 😏 Den senaste månaden har jag fan plågat ihjäl mig själv. Tränar typ varje dag, utan på helgerna då. Och går min jävla promenad sträcka varje dag på 8km 🙄 Jag är nöjd att jag fixar det, även fast det är jobbigt vissa dagar och min jävla värk i benet.

Träning är min terapi och det håller mig lugn, annars skulle nog vissa människor i denna håla varit döda just nu 😂 Hahahaha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

» Min vardag.

Mitt förra inlägg betydde inget utan det var en helt vanlig text. Jag mår så himla bra just nu 👌 Jag är så tacksam över alla fina underbara människor som jag har runt mig, gamla som nya.

Idag har vi varit i Karlstad och nu sitter jag hos Angelica, inte alls ovanligt. Imorgon fyller min fru år så jag har planerat in en grej. Hihi. På fredag drar vi till kusten och spenderar helgen där 😎

Det är lite roligt att mitt hår ser olika i olika ljus 😂 Här är det rött liksom

Likes

Comments

» Min vardag.

Hela morgonen har jag legat ute och solat mitt fläsk. Fint att benen är bruna men inte magen 😉 Hahahaha. Nej, jag ska väl fortsätta att plåga mig själv i solen 👌 Har egentligen inte mycket att dela med mig. Eller inte här iallafall 😉 Helgen var helt jävla sjuk och har nog aldrig träffat så mycket folk i hela mitt liv.

Jag mår seriöst bra, på riktigt. Jag trodde att jag skulle dö där ett tag men det gick över 😉 Nu kan det vara bli bättre...

Likes

Comments