Header

» Känslor.

Nu ska vi gå tillbaka 1 år. Jag mår seriöst illa när jag tänker på hur vidrigt jag har bettet mig mot människor som jag egentligen brydde mig om. Alla mina utbrott, lögner och hur jag skadade andra och mig själv. Mitt huvud var katastrof.

Den allra största anledningen till varför jag bröt ihop totalt är Hugo och hans pappa. Han hade en förmåga att trycka ner mig till botten. All bråk om Hugo och hur jag såg vad dåligt Hugo mådde. Han var inte trygg, han kände sig inte älskad. Jag klarade inte av att ge kärlek eller trygghet, jag var ju trasig och helt värdelös. Jag började tveka mer och mer på min mammaroll till Hugo. Vilket orsakade mitt beteende. Jag mådde dåligt av att se Hugo sådär. Jag mådde dåligt över att jag INTE klarade av att hantera Hugo och hans utbrott. Jag mådde dåligt över att behöva lyssna, träffa och ha kontakt med hans pappa. Jag ville bara slippa allt.

Jag vet mycket väl hur dåligt jag behandlade andra människor. Fredrik som fick stå ut med alla utbrott som jag fick, dag in och dag ut. Jag kunde liksom inte kontrollera min ilska eller känslor överhuvudtaget. I slutet hotade jag med att ta livet av mig varje dag (detta har jag inte berättat innan) Att behöva se honom så ledsen och förvirrad. Eller alla gånger jag slog skiten ur honom när det egentligen var Hugo's pappa som hade sagt massa skit till mig, så fick Fredrik ta imot allt. Vilket slutade med att vi båda blev våldsamma mot varandra.

Det hände väldigt mycket under den tiden. Mina vänner försvann, vilket jag förstår. Soc tog barnen vilket jag är GLAD över. Inget barn ska behöva växa upp sådär. Och det BÄSTA av allt, jag slipper kontakten med Hugo's pappa. Jag slipper bli nertryckt och jag VET att Hugo har det bra.

2 månader efter dom tog barnen så började mitt mående bli bättre. Jag börjar må bättre även fast barnen är borta. Under dessa 10 månader har jag jobbat med mig själv. Jag kommer aldrig tillåta någon att trycka ner mig så igen, aldrig någonsin. Jag kommer kämpa för ensamvårdnad och jag kommer aldrig behöva prata eller träffa Hugo's pappa igen.

Jag är väldigt nöjd med hur jag är som person. Nu är jag Alexsandra, en bra människa och mamma. Jag ljuger inte längre. Jag tänker alltid på barnen och mina vänner. Jag har fått vänner tillbaka och jag kämpar för att fixa mitt liv. Jag har helt enkelt mognat 😊

Nu kommer en text som min Bella har skrivit om mig. En människa som betyder väldigt mycket för mig ❤️❤️

När jag började lära känna Alexsandra, så var jag gravid och hon hade precis fått Pamela.
Vid flera tillfällen så gjorde hon och Fredrik slut. De var bråk om små saker jämt! Och de va väldigt mycket skit snack som båda gick på. De anklagade varandra för massa saker.

Alexsandra sa bland annat att Fredrik misshandlade henne, men anmälde aldrig! Förutom en gång!
Men iallafall, när vi umgicks så var det väldigt mycket lögner, som ändrades väldigt mycket. Vi tar ett exempel som inte ens fanns med.
"Jag har fått en röd boll" dagen efter kunde det vara en grön boll
😂. Ja men ni förstår!

Tillslut så blev allt för mycket, jag drog mig undan, de var pågrund utav all drama som blev hela tiden. Och att de var så mycket lögner osv. Tillslut så blev jag så arg, ledsen och besviken så jag sa upp kontakten.

Efter några månader så började både jag och Alexsandra få massa anonyma hat kommentarer och falska rykten och anklagelser på våra bloggar, jag sket i det, men hon hörde av sig.

Efter ett tag så hade hon pratat med några vi känner/ vet vilka det är. Detta är även personer som anmält henne till soc för saker som inte är sant, och sen försökt få in i hennes huvud att det är jag. Och jag kan helt ärligt säga att jag anmäler endast till socialen om jag skulle se att ett barn blir illa behandlat! Och de hade sagt en jävla massa skit! Som att jag lagt upp bilder på min fitta, att jag struntade i min son och rökte på osv. Och en annan massa skit som vi inte behöver ta upp då blir detta jätte långt!

Och efter detta började jag och Alexsandra skriva lite på fb osv. Och sen en dag så bestämde vi oss för att ses.

Hur har Alexsandra förändrats som person?
Jo det ska jag säga er! Hon är mer vuxen nu, hon är ärlig och bryr sig verkligen om sina vänner! Hon har lagt av med alla lögner, hon kämpar varje dag för att bevisa att hon har förändrats, att hon är en bättre människa! Och hon kämpar verkligen röven av sig för sina barn! Hon är så noga med allt hon gör för hon är så rädd för att socialen ska kopplas in, hon är nästan helt galen! Hon är lixom pedant som bara den! Hon kan lixom börja städa här hos mig bara för hon måste typ. Och hon verkar även må så mycket bättre trots att hon inte har Pamela hemma hela tiden. Och jag kan helt ärligt säga att hon är en mycket bättre person nu än vad hon var för ungefär ett år sen!


In och kolla Bella's blogg ❤️
TRYCK HÄR!

Likes

Comments

» Känslor.

Jag har glömt att tala för er att jag kom IN på utbildningen som jag ville gå. För drygt 3 veckor sedan var jag på intervju. Svin nervös och trodde knappas att dom skulle välja mig. Men jag kom IN 😀 En till BRA riktning i mitt liv, att skaffa sig en utbildning. Det roligaste är att jag vet flera goa människor som kommer gå samtidigt som jag, vilket gör allt mycket roligare 😎

Whoho. Jag blev iallafall överlycklig 😀

Om ni vill följa mer om mitt liv, följ mig på instagram. Olsenalexsandra heter jag där 😘

Likes

Comments

» Känslor., » Min vardag.

Igår åkte barnen tillbaka till sina familjehem, det förklarar varför jag inte bloggade igår. Jag orkade inte 😭 Igår blev jag inte sådär ledsen som jag brukar bli utan tom. Helt tom.. Det spelar ingen roll om jag sitter här hemma och grinar ihjäl mig. Jag får ändå vänta i en vecka tills jag får träffa Pam igen. Hugo vet jag inte riktigt när jag får träffa (inte just nu)

Idag vaknade jag upp lika tom. Livet känns totalt meningslös. Jag mår bra utav att gå upp och veta att jag har en liten människa att ta hand om. En blöja som måste bytas, gröt som måste fixas och Pippi-mys i soffan ❤️

Därför ska jag ligga kvar här i sängen hela dagen och kolla på youtube. Jag har ändå ingenting att göra 😩 Jag funderar dock på att våldgästa @bellakittelsens ❤️ Hon gör mig iallafall glad.

Likes

Comments

» Min vardag.

Efter denna kväll kommer jag ALDRIG någonsin tveka på mig själv, aldrig 😃

Nu ska jag även fixa ihop vloggen.
Antingen kommer den senare ikväll eller imorgon morgon ✌🏻️😎

Likes

Comments

» Min vardag.

Resten kommer upp ikväll 😎 Har en del att klippa ihop och greja med + filma Hugo sen när han kommer.

Jag tänkte göra en lite längre vlogg idag och med lite bättre ljus. Heja mig ✌🏻️

Likes

Comments