Efter lunch promenerade vi till jobbet och lämnade tillbaka arbetskläderna. Efter det gick vi till en lekpark i närheten&lekte lite innan vi åkte in till stan snabbt och gjorde ett ärende, vi kom hem för en liten stund sen&ska snart börja med middagen sen blir det en lugn kväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Precis vikt in all ren tvätt i garderoberna och ska alldeles strax lägga mig i sängen&se serien som jag håller på att se. Efter jag hämtade Melwin från fritids så fick jag för mig att jag skulle ta slut på min röda färgbomb som jag hade hemma så jag färgade håret sen kom lillasyster förbi och åt middag med oss, efter middagen följde vi med henne hem&jag hjälpte henne med sin brun utan sol sen på hemvägen blev det ett stopp i lekparken.

Likes

Comments

Var på Vårdcentralen idag och fick veta att det är bara något virus som cirkulerar omkring att det är därför jag har svullen hals och ont i öronen men att jag ska försöka vila så gott jag kan. När jag ändå kollade upp det så kollade jag även upp varför jag har så jädrans ont i ryggen stup i kvarten och han kom fram till att min ryggrad är sne, när jag går/står så lägger jag all vikt på höger sida så han gav mig tips på hur jag skulle göra så kanske ryggraden går till rätta sen om inte så får jag boka en ny tid för en koll sen fick jag även ett recept för inflammation för handlederna.

Likes

Comments

Efter jobbet hämtade jag Melwin från fritids,när vi kom hem så åt vi middag sen hoppade Melwin i ett bad. Sen på kvällen kom Saga så vi for iväg med Micke en sväng på Ica Maxi&när vi kom hem la jag Melwin, nu har jag&Saga förflyttat oss från soffan och lagt oss i sängen&ska alldeles strax sova.

Likes

Comments

Klockan 10 kom Andres mamma&hennes ena barnbarn och hämtade oss, vi packade och sen brummade vi iväg till Piteå. Det blev ett stopp i Öjebyn först för lunch&lek sen när vi kom fram till Piteå så åkte barnen karuseller,åt glass och ett stopp i lekparken innan vi gick och badade. Efter många timmar med skojigheter så åkte vi hem till Luleå igen, vi kom hem för en liten stund sen och ska lägga oss alldeles strax.

Likes

Comments

Jobb&fritids idag. Efter jag hämtade Melwin så gjorde jag iordning middagen och sen kom hans pappa hit, dom är ute och leker i det fina vädret för tillfället så jag har passat på att bädda ner mig i soffan och ska se en serie som jag kommer göra ett inlägg senare om där jag kommer skriva om vad jag tyckte om den&om den är något att rekommendera!😃

Likes

Comments

Den 10/3-2015 var den dagen mitt hjärta krossades och halva jag dog, det var den dagen jag förlorade min bästavän,min andra halva! När jag fick besked om att André inte klarade sig så gick jag sönder, jag hade hoppet att han skulle överleva att han skulle välja livet men istället valde han döden och mitt hopp dog. Om jag inte hade så fantastiska människor&Melwin omkring mig så hade jag också valt döden den dagen, bara för att vara med André. Jag saknar han av hela mitt hjärta och varje dag utan honom är en kamp, det skulle vara vi föralltid men här står jag utan dig. Livet är så jävla orättvist!

Likes

Comments

Idag fick jag ta ut Vård av barn, lite less! Melwin skulle egentligen ha varit på sin ordinarie förskola men han stod inte med på listan tydligen så jag fick ringa massa samtal som inte ledde någonstans, eftersom det inte blev förskola&jobb idag så följde vi med storasyster&hennes barn till MM och handlade lite&denna ☝🏻fick följa med mig hem. Lukas hängde med oss hem, vi har varit på stranden och badat, ätit hamburgare&lekt och mamma kom&hämtade honom för 1 timme sen så jag&Melwin passar på att tvätta lite nu innan vi bäddar ner oss i soffan framför en film innan läggdags.

Likes

Comments

Vilken kväll/natt&morgon det har varit. Jag&lillasyster blev upphämtade igår kväll och åkte till Piteå&våran morgon slutade med att vi fastnade i Piteå så Micke tog en cykel och cyklade till Luleå, jag&Mickes kusin Krille vilade ögonen i lillasysters famn på en parkbänk medans vi väntade på bussen hem till Luleå. Nu är jag&lillasyster hemma och ska sova en stund innan Melwin kommer hem, gonatt!

Likes

Comments