Hej

Jag hoppas alla mår sjukt bra, för jag mår faktiskt bra förutom så är det lite stressigt i skolan just nu bara. Jag går som sagt i 9an med och det är nationella och massa andra prov. Men det är inte det jag tänker prata om idag. Idag tänkte jag berätta hur jag tänkte när jag börja med youtube och ge några tips.

Vi börjar med att innan jag starta med youtube så hade jag velat snart 1 år tillbaka men jag vågade inte riktigt. Men så en dag så skulle jag och min vän sova och va o då sa jag till han, vi testar spela in ett youtube klipp. Min vän sa ja absolut vilken bra grej och vi såg de som en rolig grej. Så vi spelade in den videon, en oboy challenge, haha det var nog en tråkigaste iden någonsin, sämsta videon med sämsta challengen men vi blev iallafall nöjd och la ut den.

Efter den varit ute ett tag så fick den upp ganska bra i visningar för att vara den första videon. Men efter 2 videon på kanalen med min vän så sluta vi göra youtube med varandra. Anledningen kan jag skriva om nån annan gång. Sen har det bara rullat på och min kanal har växt på snabbt. Idag efter 4 månader har jag runt 13.000 prenumeranter och utvecklas hela tiden.

Men det handlar inte om vilket utrusning eller något sånt, det handlar om hur man är och vad man gör i sina videos som ger bra eller dåliga resultat. I mitt fall så är min grej att göra pranks o min sämre sida är att vlogga. Man ska hitta de man tycker är kul och som är unikt för just dig.

Jag tänkte ge 7 st tips till er som vill börja med youtube

1. Mycket energi---- De jag menar är att ha energi i videon, positiv och glad.

2. Vara dig själv---- Att vara dig själv, inte försöka härma någon annan, dina följare lära känna just dig.

3. Vara ärlig och låt dina följare lära känna dig---- alltid vara öppen och ärlig, hur du känner o tycker.

4. Bra ljus och en hyfsad kamera, iPhone 5 och uppåt funkar bra med bra ljus---- filma med en hyfsad kamera med bra ljus för annars blir det jobbigt att kolla på

5. Vara aktiv---- vara uppdaterad på din kanal är bra, så inte dina följare tröttnar, lägg upp minst 1 video i veckan.

6. Gör ditt egna koncept---- hitta din egen grej och inte härma andra


Det vara alla tips om ni har nå bättre tips så kommentera det gärna så vill jag önska er en bra dag.

HAAA DEE BÄÄSSTBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa hoppas ni mår fett bra för snart är det nämligen lov!!! Det ska bli så skönt att få lite ledigt från skolan.

Jag ska upp till Västerås nån dag och sen vidare en vecka till Klövsjö. Ska vara i Klövsjö en vecka med familjen och åka skidor. Antagning kommer det komma ut en Vlogg från Klövsjö och har ett fet pranks som ska släppas snart på kanalen, så håll utkik på kanalen ;)

Jag vill också passa på att tacka till 10,000 prenumeranter på kanalen. Det är sjukt stort och ni gör verkligen mig lycklig<3

Jag hoppas alla får ett bra påsklov så ses vi snart <3Likes

Comments