Header
View tracker

Im back, förhoppningsvis, behöver struktur!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då var helgen över och nu är man på väg till sthlm!! Supertaggad!!

Likes

Comments

View tracker

Min nya livskompanjon<3 bästa Amadeus, har haft honom i snart en vecka och är så lycklig

Likes

Comments

I tisdags kväll var det inspark men fick inga bra bilder tyvärr:/ dagen därpå började vid 10:00 som dessvärre blev inställd 5 min in på lektionsstarten men jag och några lyckades övertyga vår lärare om att vi får ledigt nästa onsdag istället och att vi då hade lektionen som vanligt i onsdags. Detta gjorde så att nästa vecka är jag ledig på onsdag!!!! Helt sjukt!! Är så glad. Idag började dagen bra, min akne börjar äntligen se bättre ju, peppar peppar ta i trä.

På väg hem från skolan så började min mobil att lagga. Först blev färgerna mycket mer skarpa fast ändå mindre färggranna. Sedan började touchen försvinna mer och mer. Ibland gjorde den olika saker jag inte gjort, så som öppna olika appar samt zooma in osv. Till slut så blev min mobil som en ljusshow med massa olika färger och ränder. Fick lämna in min mobil på lagning då jag behöver den. 1400kr senare stod jag med mobil i min hand och klart den är bättre men fortfarande lite dålig. Sedan har jag hängt på gymmet, druckit smoothie och handlat mat.

Imorgon är det äntligen fredag, har en del planer inför helgen och är taggad på att helgen ska börja!

Likes

Comments

Idag har vi haft den årliga klasskampen och vi uppträdde med mean girls-dansen! Har brännsår på mina handflator efter krabbfotbollen och inte var det heller värt det då vi inte vann en enda match, hahaha.. Men men, gjorde mig en smoothie/juice nu när jag kom hem gjord på spenat, ingefära, äpple, selleri och apelsinjuice. MUMS! Ska försöka skriva klart samhällen och kanske gå till gymmet för att köra en litet pass?

Igår fick jag finbesök av två bästa kompisar, första besökarna i vår nya lägenhet faktiskt (förutom familj & av de jag känner då..). Åt frödinges klassiska kladdkaka (<3<3<3) och snackade om allt mellan himmel och jord. Älskar mina kompisar så mycket!!

Likes

Comments

Måndag igen.. Lite sammanfattning från förra veckans höjdpunkter: började med aknekur #2, flyttade, var på "maskeradfest", monterat möbler, skaffade gymkort, brunch, umgicks med några goingar, skola!
Idag slutade jag tjugo i tre, åkte hem och sedan började jag montera ihop min byrå. Nu är jag på gymmet och kör lite sedan ska jag hem igen och ev sätta mig framför samhällen, får se om jag orkar ta itu med det idag..

Likes

Comments

Har legat hemma sjuk sedan i fredags, stannade hemma från skolan då jag redan kände tidigt dagen innan att jag skulle bli sjuk. Och rätt hade jag! Handlade med mig hostmedicin hem som så klart kom till nytta. I fredags behövde jag tyvärr ändå gå upp tidigt för att ta ett blodprov (ett av de kriterierna som finns för att jag skulle få min medicin). Det gick übersnabbt och nu väntar jag bara på att min läkare ska godkänna mina leverresultat så att jag kan få min medicin asap! Vaknade tidigt idag, runt kvart i åtta, låg kvar i sängen någon timma och sedan gick jag upp för att göra frukost.

Dagens frulle består av vaniljyoughurt med russin, chiafrön och solroskärnor, en avokado, äggröra med skinka (mycket nyttigare än bacon!! men också gott!) och en flaska vatten. Fitspo va?

Likes

Comments

Onsdag och endast två dagar kvar på denna skolveckan. Checkade av terminens första redovisning samt riktiga läxa idag och det känns härligt att ha det överstökat. Sitter på bussen på väg hem men tack vare mitt internet så kommer jag hem ganska sent. Hinner inte vara hemma alls länge innan jag ska till min hudläkare för att antagligen få påbörja min aknekur nr 2. Blandade känslor då det ska bli härligt att bli av med aknen men att behöva stå ut med den är hemskt.. Jaja..

Bloggade senast för lite mer än en vecka sedan vilken faktiskt är bra för att vara mig men ska försöka förbättra mig:/ Min vecka har bestått av plugg, firat tre olika släktingar och flytt.. Minns inte att det var så ansträngande att flytta men det kanske är mer ansträngande när man flytta med båda föräldrarna??

Likes

Comments

Natten är inte ung och jag ligger vaken, vet inte vad som pågår men jag kan inte sova och att veta att jag ska upp om 3h och att skolan börjar 5h hjälper mig inte att somna. Ligger i alla fall och lyssnar på Onsdagsbubbel med Dasha & Hannalicious och känner hur magen kurrar. Jaja, får typ försöka sova lite nu...

Likes

Comments