Header

Igår kväll träffade jag Axel på en liten prommis, slutade med att vi satt på Max med varsin lyxshake i handen. Gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sån hektisk dag, vaknade och drog till jobbet. Slutade vid 19 och sen fick jag skynda mig till centralen för att åka buss 3h upp till Kungshamn där mina bästisar hämtade mig. Sen begav vi oss hem till Elin, åkte fyrhjuling och sov där. Dagen efter blev det frulle utomhus och en roadtrip till smögen. Sen åt vi pizza på Konrads och tog några drinkar på Brygghuset(?) och somnade gott efter midnatt.

Likes

Comments

För ca 1-2 veckor sedan när jag och Pam bestämde oss att stanna kvar i parken efter jobbet. Så mysigt!

Likes

Comments

Tema: godis

Likes

Comments

Likes

Comments

våga.
På sistone har jag försökt våga. Nu i efterhand ser jag en stor förändring och jag är fascinerad. Vill fortsätta i denna riktningen men också klara av lite till, det går alltid att förbättras.


ta vara på allt.
Nothing lasts for ever, se till att uppskatta allt. Detta handlar om kompisrelationer, tid, familjesituationer, när möjligheter dyker upp osv. Se bara till att make the most out of everything. På så sätt slipper man ångest.

vara mer tacksam.
Livet är innerligt en fantastiskt gåva och man bör värdesätta den. Jag tänker göra vad som ger mig den tillfredsställelsen jag behöver och se till att faktiskt hinna reflektera och tacka. Jag är väldigt tacksam över vissa av mina nära för att de klarar av att vara genuina och fina. Finns många som misslyckas med att leva upp till dessa standarder. Men också så behövs tacksamhet för möjligheter som uppkommer, ens pågående livssituation och dylikt. Jag tror ni förstår vart jag vill komma.


träna mer regelbundet.
Seriöst då, jag behöver det. Inte för att "åh vill ha snygg mage" men motion är VIKTIGT. Dessutom så har jag rekordmånga kompisar på samma gym. Det ska jag ta vara på!!

förbise det irrelevanta i livet och köra mitt egna race.
Hjälp vad mycket prövningar man blir utsatt för i livet. Jag vet att Han har en mening bakom det och jag vet också hur nyttigt det är, men i bland så måste man bli påmind om att kämpa. Dessutom hur viktigt det är att åtskilja saker och kunna finna värde i saker och ting. Saker som förhindrar dina mål är inte av värde och inte heller saker som förhindrar ditt välmående.


acceptera det som är.
Ja, tyvärr så händer saker man inte räknar med eller vill ska hända. Gör det bästa av situationen, finn styrka i att ta en annan väg. Det löser sig.

Likes

Comments

Tack för denna korta men händelserika resa!

Fy vad kul jag hade, vi satte oss på bussen vid halv åtta på lördagsmorgonen mot Köpenhamn. Jag och Elli jobbade dagen innan, därefter drog vi på utomhusbion och sen en "utgång" på det. Sov ca en timme den natten. I Köpenhamn så strosade vi runt i kanske 23 graders värme med strålande sol. Vi åt, köpte lite saker och besökte tivoli. Där kom vi in gratis samt fick gratis åkband, en av många fördelar man har som anställd på Liseberg ;-) Sedan åt vi middag, dansade hela natten och var hemma lite efter solen hade gått upp. Jag vaknade en kvart innan utcheckning men vi hann ändå, därefter åt vi frukost och fönstershoppade lite innan vi satte oss på bussen tillbaka till vår kära hemstad.

Likes

Comments

Faktiskt ganska missnöjd men.. trevligt sällskap iaf!!

Likes

Comments

Från förra veckans spontanvisit på Öckerö!
Jag och Lydia bestämde oss för att vinka Clara adjö då hon skulle bege sig till Mallorca. Nu är hon självklart hemma och jag ska försöka åka ut någon dag.. men vi hade så mysigt! Åkte massor av bil, käkade pizza, bara pratade och umgicks, precis så som det ska vara<3

Likes

Comments