Header

Vaknade upp runt 10 och började dagen med att pussa på min katt och ta en dusch. Sedan for jag ner till stan för att träffa squadet och ta en födelsedagslunch innan vi började vår första lektion. Tack vare magsjuka och en resa till USA så var två av våra första lektioner inställda! Efter skolan begav jag mig tillsammans med min side-kick Tilda till stadsbiblioteket för att leta böcker till engelskan. Jäklar vad vi letade då alla böcker jag försökte hitta var utlånade??? Valde i alla fall ännu ett verk skrivet av F. Scott Fitzgerald, Tender is the night. Hoppas den är bra och HOPPAS inte någon står på tur efter mig då jag endast får låna den i ca 20 dagar tydligen? Jaja..

Efter biblioteket kom jag hem, lagade mat, kelade med min lilla katt och nu ska jag kolla på lite skolarbete innan jag går och lägger mig samt skicka in en jobbansökan! Blir inte en lång dag imorgon heller då vi har öppet hus ;-) Får smått panik nu för juristerna i vår gruppchatt diskuterar vår inlämning som är due to new week och eftersom jag precis bytte brottsmål så har jag mycket att skriva. Säger adios med två bilder på den fina och nyblivna 18-åringen!! Grattis<3

Likes

Comments

Ville vara gullig mot pappa idag så tog på mig ansvaret att laga middag. Blev en vegetarisk middag på sötpotatismos, haricots verts och rödbetsbiffar. Gott och nyttigt! Uppmanar verkligen alla att MINST ha vegetarisk mat en gång i veckan. Det är både nyttigt för din kropp samt för miljön och bra för djur. Många tänker säkert att det är enkelt, "visst, det kan jag göra" och då bara tar bort de animaliska produkterna (köttet). Men det kan göra att man lätt går miste om protein så jag tycker att man borde då byta ut mot vegetariska substanser så som plantväxter, bönor, quorn eller dylikt.

Likes

Comments

Chevrésallad till mig!

Eftersom Alfhild fyller 18 år idag och för att vi började 13:25 så bestämde vi oss för att gå ut och äta. Vi hade siktat in oss på att äta på JOS men eftersom det var knökfullt så begav vi oss vidare. Slutade upp på Kopps och ångrar det inte! Så mysigt och underskattat kafé, tog en chevrésallad som passade mig perfekt! Den bestod av chevré (så klart), picklad rödlök, sallad, paprika, tomat, valnötter och vinägrette. Supergod, tips!

Likes

Comments

Ibland behöver man bara rensa luften, träffa en nära kompis över en sushi och catch up!
Till lunch blev det sushi för min del, ligger sömnlös nu, min hjärna är lite rörig vilket jag INTE förstår varför. Var något så otroligt trött tidigare idag, höll på att somna men nu så går det ej?? Aja, skolan börjar imorgon igen, alltid lika kul varje söndag när man inser det.

Nästa vecka väntar inget speciellt i skolan, så jag ska försöka klämma in lite träning. Kom in i värsta moodet efter i onsdags. Utanför skolan iaf så vankas det födelsedagsbrunch på lördag och kanske någon festlighet? Ska i alla fall bli kul med både brunch och knappt något i skolan, hihi. Monday, give me your best shot!

Likes

Comments

18-års firande bestående av god mat, lite tårta och andra godsaker, mycket snack och skratt!! Precis vad som behövs för att det ska bli lyckat. Grattis igen Lollo!

Likes

Comments

Bilder från igårkväll

Vaknade halv åtta och begav mig till skolan för att skriva prov. Kom hem nu, åt lite frukost och satte mig framför modern family. En av mina favoritserier!

Planerna för idag är att kolla igenom lite skolarbete och sedan bege mig till Floda för att fira Lollo. Ska bli så mysigt!

Likes

Comments

Känner av träningsvärken i kroppen från gårdagens gympass. Trodde den skulle vara värre vilket jag gärna hade önskat men ändå inte. Nu ska jag sätta mig med min mattebok och plugga tills jag dör. Hörde att det skulle bli sushi till middag ikväll så känner mig väldigt motiverad till att plugga just nu!

Likes

Comments

Lollo fyllde 18 år! // Jag & Amadeus <3

Pheeew, kom hem från gymmet för en stund sedan. Första gången för i år och var så taggad. Hade bestämt med Tilda att gymma efter skolan men eftersom vi slutar så sent på onsdagar så kände vi att det var bäst att åka hem och sedan träffas någon timme senare istället.

Jag sprang 2 km som uppvärmning och hjälp vad länge sedan jag sprang, men det gick! Därefter gick vi på marklyft och körde sedan mage, armar, ben/rumpa och avslutade det hela med att köra trappmaskinen. Hahaha älskar den, så rolig maskin! Har faktiskt inget mer att plugga på varken denna eller kommande veckan vilket gör mig överlycklig. Har dock omprov på lördag så ska lägga all min fokus på det och efter det börja skriva på alla de kommande inlämningarna vi har om ca 3 veckor och framåt. I år ska jag försöka att inte vara lika tidsoptimistisk, gör bara allt mycket svårare!

Likes

Comments

Likes

Comments