Precis jobbat av ett grymt ben- & rumppass, det brände till rejält! Även hittat mig en ny favorit bland maskinerna där man verkligen får kontakt med musklerna.

Ska nu köpa med mig lite thai och sedan bege mig mot teatern för att se en konsert med klassen. Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är öm i hela kroppen efter några veckors uppehåll​, men nu är jag äntligen tillbaka i gymmet! Tar det självklart lite lugnare än vanligt, kände trots det av axeln en del när jag körde, men ingen större fara. Kan även berätta att börjat träna lite lätt i cheeren igen, är dock bara med och bygger, men som bas nu då jag verkligen inte vill riskera ännu en stukning som topp!

Likes

Comments

Bilder kommer!!

  • Alex

Likes

Comments

Varit på återbesök hos ortopeden för axeln, fotleden och tån, och orkar helt ärligt inte med denna skiten mer. Fick berättat för mig att ifall jag stukar foten en gång till blir det magnetröntgen och med stor sannolikhet operation, vilket innebär lång läkningsprocess och rehab. Finns ju egentligen inget jag kan göra för att förhindra att landa snett så länge jag är topp och foten är instabil (som den även redan är naturligt). Har inget emot att vara bas dock, älskar det, men då är det axeln som blir problemet, som är rejält försvagad. Så länge jag kör alla övningar som sjukgymnasten gett mig kommer jag ju bli starkare och bygga upp muskulaturen igen, men kommer alltid finnas risk för skada igen och det orkar jag verkligen inte. Är trött på att ha ont, är trött på att klaga på att jag har ont, är trött på att inte kunna träna fullt ut och är trött på att detta drabbar laget och min egen cheerkarriär. Som det ser ut nu kommer jag förmodligen vara "bra" i foten till juni, dock tävlar vi Jam Fest om någon månad eller två men är oklart huruvida jag kommer kunna köra.

GIVE ME A BREAK.

Likes

Comments

"Visible Difference Refining Moisture Cream Complex är en Elizabeth Arden dagkräm som passar dig med normal till torr hy. Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex är en fuktgivande och fuktbevarande ansiktskräm. Denna Elizabeth Arden dagkräm förbättrar hudens lyster och gör den silkeslen. Visible Difference Refining Moisture Cream Complex minskar även synliga linjer ger en ungdomligare hy. Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex bygger upp hudens fuktreserver och skyddar mot uttorkning. Applicera denna Elizabeth Arden dagkräm på en väl rengjord hy varje morgon och/eller kväll.​"

Likes

Comments

Q- Åh jag såg dig på DM idag!! Vilken fin jumpsuit du hade på dig!!! Vart har du köpt den?? Vilket märke?? Gör snyggg

A- Men åh vad kul! Tack så jättemycket, vad glad jag blir :)) Dock så var det linne och kostymbyxor faktiskt! Linnet är tyvärr köpt för några år sedan i en liten butik i Gottskärr, byxorna är från Zara. Kram!!

Likes

CommentsPrecis varit hos sjukgymnast och är snart hemma, köpte med mig lite gott så ska mamma och jag mysa ner oss i soffan framför några avsnitt av glee. Glassen är mest till för mig dock, hehe, försöker få bukt på världens jobbigaste förkylning inför DM imorgon (!!), behöver all hjälp jag kan få vid det här laget.

Likes

Comments

H&M, 499 kronor

Hittade precis dessa stövlarna på H&M's hemsida och klickade hem dem direkt. Båda snygga & billiga. KAP

Likes

Comments

Omlottröja - Fiorucci / Poncho - Åhléns / Kjol - Vila / Jacka - Deadwood / Hatt - Grekland / Skor - Primes

Likes

Comments

Hade en supermysig gårdag med goa människor! Firades tre veckor sent men blev ändå lyckat trots lite kaos på slutet. Vaknade upp hos Timmie och är nu på väg till mig, myskväll står bestämt inför ikväll! Någon som har några bra filmtips? 

  • Alex

Likes

Comments