Knaprar tabletter och överlever. Ler stort, alltid. Kylan tränger sig in under jackan. Det känns som nålar mot min hud. Det sticker tills jag blir som bedövad. Fysisk smärta gör inte så ont längre. Jag står ut som med allt annat.

Stirrar maniskt på någon som blir obekväm. Skrattar mycket åt det och med honom. Men det gör ont att skratta. Det är som om mina organ orsakar sig själva smärta för att de inte vill att jag ska känna glädje. Men det märks inte. Det är en osynlig smärta som gnager i hela min kropp.

Rösterna, minnesbilderna kommer allt oftare. Efter polisförhöret är det som om varenda detalj är inristad i mitt huvud. Jag ser allt, hör allt och känner allt. Fan, fan, fan.

Firar in 2018 med en champagne och pussar. Med fina människor som ser mig när jag inte vill bli sedd. Som tålmodigt väntar på mig när jag berusat vinglar fram på 12 centimeters klackar. Som dansar nära mig trots att jag dansar det fulaste jag kan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Background story: Du har fått mig att tro att allt berodde på mig. Att jag bar skulden. Jag vet bättre nu. Jag är kär i en psykopat.

Våra kroppar är nära
Tätt intill
Det känns helt banalt
Som ett skämt första april

Suktande kroppar
Bekant rörelsemönster
Hör vi ihop?
Tar en cigg i ditt fönster

Naken kropp
Med ett skylande täcke
Minns våldet
Att nästan falla från ditt balkongräcke

Du säger att du är bättre nu
Utan droger
Jag tror dig inte
Vi är i behov av psykologer

För din brist på empati och respekt
Min brist på välmående
Ändå låter du så självklar
Du ger mig ångest och illamående

Att tvivla på sig själv
När du är min motsats
Mina åsikter är inget värda
Av dina de ersatts

Försöka igen säger du
Det skulle bli min undergång
Men jag saknar dig så
Trots att du haft sex med mig under tvång

Det slutar här
Det vet vi båda två
Jag vill inte
Men jag måste gå


Likes

Comments

Beröring, lika nätt som min benstomme, känns tung som bly. Min kropp vänjer sig aldrig vid vänliga händer, den är van med motsatsen. Efter några glas vin känns inte beröring lika kraftigt. Det är som ett dovt snuddande. Något som jag i värsta fall inte kommer att minnas imorgon. Känner inte, med samma självklarhet, om händerna är vänliga eller ej. Slipper inse något faktum.

Likes

Comments

Faller tillbaks i välbekanta armar som omfamnar min hulkande kropp. Vi är ett återupprepande mönster. En oändlig tragedi. Händer som ivrigt letar efter mina. Fingrar som flätar in sig i varandra utan motighet. Du viskar att du vill att jag ska stanna och jag somnar till dina hjärtslag.


Får alkoholiserade telefonsamtal av någon som tidigare andats mig mjukt i nacken. Av någon vars beslut orsakat mig sinnesförvirring. Firar att någon som står mig nära fyller 30 år. Vi skålar hela kvällen och han säger fina saker som går in i hjärtat. Om det ännu slår.


Han tar min smärta, alltid. Min sorg rinner nedför hans kinder medan han lovar mig saker jag inte vågar tro på.

Likes

Comments

​Obefogad penetration

Polisstation

Du kallar det illusion


Utan egen frizon

Som musik utan en enda ton

I Paris är vi den rasande kärleksbron


En kropp utan funktion

De säger att de beror på mängder hormon

Ingen hör min versionDu var min huvudperson

Depression

Och nästan min ändstation

Likes

Comments

Vill röra vid din hud men minns inte hur man berör. Dina fingrar nuddar inte heller vid mig men du berör ändå. Du andas mig mjukt i nacken, så mjukt att jag inte borde bli rädd. Borde. Det hindrar inte rädslan från att paralysera min taniga kropp genom att infiltrera den med minnesbilder.


Andades du verkligen mjukt?

Finner din blick i min. Du ser mig inte och ler trots att det i mig smärtar. Du vill blunda tills smärtan tynat bort. Tyvärr är det inte smärtan som tynar bort.

Likes

Comments

Fragment
Varma som element
Inristade i cement
Önskar jag vore dement

Att jag dig aldrig känt
Att jag alla våra broar bränt
Och att mitt hjärtas dörrar, för dig, aldrig stått på glänt

Vi låtsas i smärta som om det aldrig hänt

Likes

Comments

​Gjort ett av mina blogginlägg i videoformat.

Det här är jag. Jag heter Alexandra men det är egentligen oväsentligt. För mitt namn säger er ingenting.

Jag är störd, dum i huvudet och andra saker jag inte vill vara. Ingen annan skulle stå ut med mig. Den här gången kommer inte orden från min egen mun. De kommer från din. Du kollar mig i ögonen när du säger dem och jag känner igen blicken du ger mig. Du kollar på mig med samma avsky jag själv brukar ha när jag kollar mig i spegeln.

Det finns inget stopp. Det är som om jag upplever det om och om igen. Något du inte ens kommer ihåg pga. piller och alkohol.

Allt jag ville var att gå hem och allt jag vill är att hata dig. Men det jag kan inte. Det är precis som efter du våldtagit mig första gången. Det är jag som får trösta dig även om det är du som gjort mig illa.

Likes

Comments

Vinglar runt på Stockholms gator med en nyfunnen vän som liknar mig själv. Sover hos främlingar och dricker vin med läppar som gör mörkröda avtryck längs med vinglasets tunna kant. Röker cigaretter trots att jag intalat mig själv att jag slutat.


Möter obekanta läppar, redo att släppa det som tidigare hänt. Inbillning.


Skriker gång på gång hans namn emellan meningar som beskriver min smärta. Du tror att det är vinet som talar men egentligen förstärker dessa glas ingenting. De hjälper mig bara att öppna mig och visa mig helt naken. Avklädd. Mot min vilja, som jag är van vid.


Jag känner dina andetag i den här staden. Du är mer påtaglig här. Hoppfulla andetag om en ljusare och gemensam framtid. Hör ditt skratt åt det där idiotiska han nyss sade, låtar jag vet att du skulle gilla och känner din besvikna blick även om du inte är här. Även om vi inte känner varandra längre.


Så nära men ändå så långt bort.

Likes

Comments

När rakblad och du var det enda som hjälpte trots att ni båda skadade mig ännu mer. När jag, i smyg, provsmakade vin på jobbet tillsammans med min kollega och favoriserade Crocera. När jag hypotetisk frågade min juridiklärare om det räcker med ett erkännande, från den som begått våldtäkt, för att denne skall bli dömd.

Likes

Comments