Header

Hej, idag har vi gjrot något lite annorlunda. Vi åkte Stockholms ocean bus, det är en buss som man åker ner i vattnet med och då funkar den som en båt. Det var helt klart en ny och rolig upplevelse. Vi åkte på en 75 minuters tur och så fick man se lite mer av Stockholm både från land och från vatten.

På kvällen gick vi på bio och såg Pitch Perfect 2, en riktigt bra och rolig film. Alla skrattade riktigt mycket och när filmen var slut applåderade alla och jublade, då kan man väl säga att filmen är lyckad haha!

Likes

Comments

Känslan när man var där går inte att beskriva, helt klart bästa kvällen någonsin!

Dom är så otroligt bra, jag trodde faktiskt inte den här konserten skulle vara bättre än Where We Are tour förra året med detta slog den med marginal.

Likes

Comments

Hej! Nu drar vi till Stockholm, började resan igår med 5 timmar i bilen och nu är det bara 5 timmar kvar och sedan är vi framme. Åker ner dit med familjen och Fanny för att gå på 5sos konsert i globen, ska bli så grymt kul!


Likes

Comments

I lördags red vi först LC, han var ganska spänd men eftersom det inte gått att hoppa hemma på två veckor så är det inget konstigt. Så det blev lite ojämn galopp och det slutade med att vi petade 2 bommar.

Jag bestämde mig också för att efteranmäla mig till LBn, som jag egentligen skulle ridit på söndag men jag ville kunna rida en lägre klass på söndag istället. Han var finare i LBn än i klassen innan, mer avslappnad och drog mer på hindrena. Vi petade två räcken på rad för att han slarvade lite med frambenen. Sen kom vi in väldigt dåligt på kombinationen så jag styrde ut ifrån den för att vi skulle kommit helt tokigt på b hindret. Andra försöket så kom vi in mycket bättre, lite vingligt emellan a och b eftersom jag styrde ut gången innan. Resten av banan gick också bra.

Det var våran debut i LB på en riktig tävling så jag är väldigt nöjd, 18 fel totalt varav 6 tidsfel pga att jag tog så lång väg till kombinationen andra gången. Jag hade nog kunnat ta mig igenom kombinationen på första försöket också men jag vill helst inte att det ska bli för dåliga språng så att han inte blir osäker.

På söndagen red jag LC, och han var riktigt jobbig på framridningen. Massa gamla kompisar från ridskolan som han hellre ville fokusera på än ridningen. Men det gick ändå, inne på banan var han mer avslappnad och det var en mycket jämnare ritt än på lördagen. Det slutade med ett lite onödigt pet men är ändå riktigt nöjd med honom!

Min lillasyster tävlade även Flower, det gick bra för dem med. Ett stopp i varje klass men det är ändå ett bra resultat med Flower som snart är 24 år. Vi hade fullt upp hela helgen eftersom vi hjälpte till med att vara funktionärer. 

Likes

Comments

Luleå vann hela jävla CHL finalen med 4-2 mot Frölunda, så jäkla grymma!

Likes

Comments

View tracker

Hittade igen min bok Cirkeln efter att den har varit borta i typ en månad. Den kommer en film som är baserad på boken om någon vecka så jag ska försöka hinna läsa ut den innan vi ska på bio och se den! 

Likes

Comments

Vad händer ens, nästan 1 meter snö. Inte kul när man är tvungen att plumsa sig fram vart man än ska och att alla bilar kör fast överallt. 

Likes

Comments

Hej! Var och kollade på hockeyn idag, bara synd att Luleå förlorade 1-2 mot Färjestad på övertid..

Likes

Comments

Flower är en maxad c-ponny som är 24 år (1991), vi köpte henne i november 2011. Nu är det min lillasyster som tränar henne och de ska börja tävla lite lokala tävlingar i år. Själv har jag tävlat upp till regional LB i både hoppning och dressyr med bra resultat. Hon är en riktig läromästaren men när hon har bestämt sig för inte göra något så kan det vara svårt att få henne att göra det.

Likes

Comments