Header
View tracker

Hej till December och 24 dagar kvar till julafton. Har påbörjat julstämningen med att gå på jobbets julbord idag efter jobbet. Var riktigt trevligt, men var verkligen inte på humör så blev tidig hemgång. Faktiskt ganska skönt att få komma hem i tid, då det ändå är en sista arbetsdag innan man får ta helg. Som vanligt har man inga planer alls, men det dyker väl upp något eller så får man hitta på något själv. Ibland önskar jag att man hade haft en bästis att bara kunna ringa till och hitta på massa grejer bara sådär utan att behöva planera en massa..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det var säkert många som sparade lite pengar nu under black friday shoppingen, och så finns det de som verkligen gick all in (typ jag) och shoppade loss en hel del. Hade fått syn på ett rött träningsset med svarta detaljer och tyckte det var huur läckert som helst. När hemsidan då hade rabatt på allt, ja allt! Kunde då inte hålla fingrarna i styr och köpte då röda träningssetet och ännu ett par träningstights i biker modell som är riktigt sköna och snygga.

Likes

Comments

View tracker

Hemkommen efter en..jaa kanske rätt så jobbig dag? Har nu träffat min nya kurator och vet inte vad som hände då jag började gråta på direkten och under den timmen jag var där. Men kom fram till att det var både ledsamhet över det jag går och pratar om och få dra upp allt igen inför en ny och sedan har man nog lingonveckan fast utan det jobbiga med blödning, haha. Så efter dagliga gymmet så kom jag hem och fixade en kopp med glögg och snodde åt mig några pepparkakor. Gillar dessa muggar som vi köpt hem från Tyskland, hur mysiga som helst!

Likes

Comments

Det är något med måndagar...eller så har det bara varit en sån dag som bara flugit iväg av sig själv. Har som vanligt jobbat, men smet iväg en timme för att gå på arbetsintervju. Kändes som att det gick rätt bra, men man vet ju aldrig vad för person de söker. Håller tummarna på att få gå på en intervju på företaget också, men det återstår att se! Har sedan fått igenom ett härligt benpass..man bara kör igång lite Rammstein radio på Spotify och så kör man bara. Ska väl snart våga mig på att testa mer är 60 kg i knäböj, 65 och sen 70kg får bli nästa mål.

Likes

Comments

Efter lite om och men fick jag idag med mig en ny vinterjacka hem! Hade länge gått och kollat efter Rockandblue´s mid beam, men storlekar var slut och i en lite större storlek kändes det bara inte bra. Så velade mellan mellankort och kort modell tills jag fick syn på denna. Drog på den och det kändes bara såå rätt! Ett dyrt kortdrag och påse senare så hänger nu denna skönheten hemma på garderobsdörren.

Likes

Comments

Startade denna dagen med en snabb frukost innan jag drog iväg till gymmet en sväng. Men vet inte riktigt vad som hände därefter då man var rätt taggad (efter alla om och med på morgonen) så kändes kroppen inte alls på humör för träning. Svettades som en tok och blev rejält andfådd av att göra några enstaka knäböj i smith-maskinen. Så fick kämpa igenom passet och sen duscha och köra ut till Kode och fixa påfyllning på fransarna. Sen har man inte alls gjort många knop för dagen. Är bara så avundsjuk på alla som åkt till Stockholm för fitnessfestivalen. Hade så gärna också velat gå, men satsar helhjärtat på nästa år istället och får träna mer och planera det bättre! Istället får jag krypa ner i sängen och kolla på någon film i min ensamhet.

Likes

Comments

Efter varje garderobsrensning säger man alltid till sig själv att det är såå onödigt att lägga pengar på kläder och vips så är det morgonshopping med lite rabatter och där står man och ska köpa ännu mer kläder. Man suckar nästa åt sig själv där, men samtidigt är jag idag nöjd med vad jag hittat! Linne, toppen och de beiga byxorna hittade jag på Bikbok som idag har 40% rabatt i butik och online! De vanliga blå jeansen kommer från Gina Tricot som imorse hade 20% på hela sortimentet. Har ni gjort några roliga fynd idag?

Likes

Comments

Har aldrig varit ett stort fan av att köra marklyft eller bänkpress av olika anledningar. Kör ju aldrig bänkpress för att det känns för konstigt i brösten och har sen inget behov att behöva träna dom! Marklyft däremot tycker jag att det är så svårt att få in rätt teknik för att inte förstöra ryggen. Sedan har man flera gånger känt att det svartnat för ögonen när man dragit upp stången, vilket är lite läskigt. Men drog idag fram stången och vikterna och körde lite lyft! Kände att 80 kg fick räcka för idag och det är väl inte helt fy skam för den som aldrig brukar köra marklyft.

Likes

Comments

Har precis spanat in Gina Tricots exclusive kollektion och vid första anblick ser det otroligt lyxiga ut! Väldigt fina och speciella plagg som funkar till olika festliga tillställningar. Kommer förmodligen inte att köpt något av dessa, men vill tipsa er om dessa som snart kommer ut i butik.

Likes

Comments

Upptäckte idag att ljuset och spegeln i hissen var en riktigt bra kombination, kommer bli många selfies där! Visst ser man också hur trött man ser ut när man kommer till jobbet? Men iallfall tog jag en dag med mindre stress, men känner fortfarande av det att den ligger och gror. Annars har dagen flutit på och fick tagit mig ett okej benpass. Går väl inte riktigt som man vill på den fronten med gymmet just nu, men får hoppas att det släpper. Troligen behöver man kanske en extra push med kost, träning och motivation. Får väl bara se till att hoppas på en bättre dag imorgon. Jobb, aw med jobbet och massa skoj!


Likes

Comments


Better Blogging Nouw