Som Personlig Tränare erbjuder jag alltid en konsultation innan vi sätter igång med ett skräddarsytt träningsprogram. Vi sätter oss ner för ett kort intervju och sedan utför jag olika fitnesstester där din rörlighet testas, samt press och dragförmåga, bålstyrka, balans och stabilitet. Om du vill finns även möjlighet för Tantiavägning (http://tanita.eu/) och omkretsmätning, samt fotografering. Syftet är att jag ska lära känna dig och din kropp, styrkor och svagheter för att kunna skapa ett program som passar dig!

Mat är något de flesta av oss hålla på med dagligen, dieter är troligen på högvarv nu efter nyår... att vilja äta bra, tappa några kilo och ändra dåliga vanor är verkligen toppen. Men det finns många förvirrande budskap där ute som lätt snurrar till det! Var rädda om er och jag vill ge följande råd:

Ät inte något som inte är gott!
Ät inte något som inte är bra för dig!
Ät inte det som lämnar en bitter eftersmak av ångest och tyngd!
Ät inte sånt som du mår dåligt av!

Go nuts ibland, släpp loss av det kanske inte så nyttiga men som du kan längta efter!
Gör bra val i vardagen, så bra du kan utifrån vad du har!

Det behöver inte vara perfekt, + och - är inte riktigt så som kroppen fungerar vi kan räkna kcal som en riktlinje men det stämmer inte alls till 100%

  • Mat
  • 44 readers

Likes

Comments

Hej!

Tiden går på som vanligt och livet är spännande och utmanande! Jag har idag inlett min fjärde vecka på nya jobbet med två seniorpass och ett juniorpass 😍 det är underbart vad roligt träning kan vara! Speciellt i dessa målgrupper så olika men ändå lika!

Detta var en kanonstart på veckan och jag älskar det här jobbet!

Jag och sambo har firat tre adventer i vårat hem, vi myser och trivs verkligen bra ihop. Julen år planerad med mys i Sthlm för att sen åka till Uddevalla 🙏🏻

Min egen träning går sådär, jag år trött efter jobbet och omotiverad! Hoppas på bättre krut i kroppen den här veckan!!! Just nu känner jag mig taggad, men det gör jag ofta på måndagskvällar speciellt efter en ledig helg!

Mest pladder på mig idag!
Ha en grym vecka!

Likes

Comments

Nu så, vi har flyttat. I lördags landade vi i vår gemensamma lägenhet i ett fint område i Göteborg! Vi har faktiskt kommit i ganska bra ordning, dock har vi stort behov av att köpa en garderob! Våra kläder har inte riktigt det utrymmet de behöver 😉

Igår började jag jobba! Så nu lever vi våra nya liv. Tony som konstruktör och jag på en träningsanläggning! Heltid! Knäppt...

Jag är fullproppad med information från första dagen på jobbet och är nu på väg för att göra en till dag. Det ska bli kul, idag ska jag vara i receptionen. Imorgon ska jag jobba på en mässa och hoppas att jag har energi kvar till ett träningspass!

Likes

Comments

Just nu känner jag mig skyldig, skyldig till att vara den där personen som tränar. Skyldig till att ta BCAA och vilja bli snygg. Jag vill vara stark men ganska smal, jag vill ha glansigt hår och perfekta naglar. Jag vill vara populär och jävligt duktig på det jag gör. Jag är en liten människa som bara försöker att må bra. Jag följer livsmedelsverkets rekommendationer om kost och sömn och motion, jag vill också hjälpa andra att må bra. Jag försöker meditera och yoga, jag lyfter tungt och försöker få bättre kondition. Juste, umgås med vänner är viktigt och sex, sex är ju bra för välmåendet. Att hoppa ska vara bra för kollagenet så det gör jag i mitt träningsschema.

Dagdrömma och visionera, sätta upp mål och vara motiverad. Det är viktigt för framgång! Gå upp, kör, gå till jobbet, sjunga i kör, måla små krumelurer i målarboken för vuxna och minska på skärmtiden.

PJUUUUHHH....

Igår handlade jag mascara, sån där dyr som ska sitta kvar när man badar och tränar... Jag köpte hårolja och nytt nagellack, jag köpte en typ hårmousse som färgar håret lite grann men inte så farligt som toning är som ska slita på håret... Jag försöker göra rätt, men också vara en bra förebild. Jag lever i en värld där det ska vara perfekt, men där perfekt blir för präktigt och duktig flicka-syndromet drabbar andra.

Ortorexi, ja den diagnosen kan jag säkert få... Hälsohets och kroppsfixering... Ja ja ja.

Fan också, jag försöker ju bara må bra och så vill jag så gärna vara snygg och framgångsrik. Tjäna pengar och... men asså egentligen så vill jag ju bara må bra, men jag försöker så mycket så att det blir dubbelknut och pannkaka, rännskita och magkatarr.

FUCK!!!

Inlägget gjordes med inspiration från Mia Skäringers ljuva ord om, Dottern av vår tid

Likes

Comments

https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/15095796_1800212236925158_3608649758530338816_n.mp4

Jag känner mig lugn och harmonisk just nu! I den här stunden. Jag bor hemma hos min pojkväns föräldrar den här veckan och fokuserar på skolan och lite andra viktiga "att göra saker". Jag är igång med träningen igen och jag har redan avverkat mycket på min veckolista.

Tony jobbar hela dagarna fram till cirka 19-tiden och då möter jag honom på gymmet och där leker vi lite, och lyfter lite. Det känns i hela kroppen att det går åt rätt håll! Jag lyssnar på en podd där dom pratar om självständighet och jag känner att jag är självständig, jag vet att jag klarar mig men jag vet också vad jag inte mår bra av. Jag har så bra koll på mig själv och är medveten om mitt eget... Det ser jag som en styrka som jag kan använda.

Nu siktar vi högt och försöker samtidigt behålla lugnet! Det kommer bli så jäkla bra. På videon ser ni ett kort klipp från två övningar från tisdagens pass. Jag testade två lite annorlunda övningar som jag kan köra istället för sälrodd. Får se hur jag ska lägga upp det :)

Likes

Comments

Jag hittade en väldigt bra film som beskriver depression på Ett pedagogiskt och övergripligt sätt: depression

Det är inte enkelt att veta skillnaden på depression och nedstämdhet, verken för dig själv eller andra den hör filmen gör det enklare att klura ut. Psykisk ohälsa är vanligt förekommande och inget att skämmas för! Vi måste hjälpas åt att prata om detta och finnas för varandra när det är svårt ❤️

Jag känner mig bättre idag än vad jag gjort några veckor bakåt, börjar hitta livslust igen. Jag räknar ner dagarna till flytten och ser fram emot mitt nya jobb! Det ska bli riktigt spännande att bo i Göteborg!

Likes

Comments

Hela helgen har vi städat och packat, även fast lägenheten är liten så har det tagit tid! Men jag börjar se ett slut på slitet och snart är vi i vårat nya gemensamma hem!

Jag och Tony sitter just nu på tåget mot Uddevalla och kommer spendera vår vecka där, för mig blir det fokus på träning och plugg! Skönt att inte vara kvar i halmstad längre, har sovit på en luftmadrass sista veckan eftersom att jag sålde min säng ☺️ det har inte varit superskönt.

Förresten jag sänkte ju min medicin i fredags, det känns riktigt skönt!!! Det går och rätt håll och jag tror att mina biverkningar redan nu har lagt dig lite! 🙏🏻❤️

  • 136 readers

Likes

Comments

9 dagar kvar tills jag blir sambo. Jag vaknade vid 7 idag, känner mig nere och olustig, längtar bort... berättar för mig själv att jag borde skärpa mig försöker göra dagen bättre. Försöker hitta en mening, lite motivation. Jag bara längtar bort till något annat än nuet. Vad är det egentligen för fel???

Jag är egentligen ganska frisk, har en stark och bra kropp, en fin stor familj, en underbar pojkvän, härliga vänner, tak över huvudet, en framtid, ett jobb, flera utbildningar. Men ändå så känns det trist och tomt inne i mig...

Jag försöker berätta för mig själv att det är okej, att det kommer bli bra, att det får vara tråkigt ibland och man får vara lat ibland... men jag blir ett deppmonster, en tråkmåns, en gnällapa. Jag vill vara en glad, stark och inspirerande person inte motsatsen.

Idag ska jag träna på att vara tacksam för allt gott i livet! Hur gör ni bör ni vaknar upp i ett moln av ångest?

Likes

Comments

Jag var nyss på bio med min bästis Malin 💞 hon bjöd mig, den finisen! Tusen tusen tack!!! Vi startade kvällen med fika och skitsnack, välbehövligt från min sida och sen blev det bio! Bio är underskattat! Fasiken vad jag gillar bio!!

Vi såg Dr. strange en Marvel- film. Jag älskar superhjältefilmer 🙏🏻 och denna var bra! Den lämnade ett budskap om att livet handlar om något större - det handlar inte om dig!

För mig känns det befriande att tänka att livet inte handlar om mig, det finns något mer. Nu låter jag nästan religiös men jag tänker mer på att leva för andra, för jorden, för mina medmänniskor och vänner, familj och min kärlek ❤️ det känns befriande att lägga egot åt sidan och gå upp på morgonen för att ge någon annan eller något annat en del av mig.

God natt 🌙✨

Likes

Comments

Många har åsikter om att äta medicin eller ej, därför tycker jag i te om att prata om det med 'alla' jag möter, egentligen inte i offentligheten heller. Men jag tror att vi behöver prata mer och mer och mer om psykisk ohälsa, det växer i samhället och många äter medicin för att må bättre.

Jag har ätit fluoxetin i 9 månader, mest på grund av ångest, har på senaste varit riktigt trött. Eller ganska länge egentligen, jag har skrivit om det en hel del i bloggen. På besök hos min läkare idag rekommenderade han mig att sänka dosen, men om det inte hade varit höst och mörkt hade han rådigt mig att trappa ur helt. Men mörkret och kylan är en faktor som gör det tuffare.

Det känns bra att sänka, jag vill ju inte äta piller. Jag vill vara mig själv helt och hållet. Men mest av allt vill jag vara pigg och glad igen. Hopps detta hjälper. Jag sänker dosen redan imorgon.

❤️❤️❤️

Likes

Comments