Hejhej!

Har inte haft många lektioner i skolan den här veckan men har ändå haft så sjukt mycket att göra (och som fortfarande är ogjort). Jiiises vad jag har flängt omkring och stressat (hemtentstress, kandistress, grupparbetesstress osv).

Men har ändå hunnit med att vara på vinkväll som slutade i ollistisdag, bokat biljetter till Prag, blivit bjuden på kanelbullar och tryffel, varit på promender och nu snart ska jag sätta mig på en buss ner mot Åbo. Helgen ska spenderas i fint sällskap hos Malin.

Nästa vecka börjar praktiken och jag är så nervös att det inte är klokt. Ska försöka överleva.

Nu ska jag packa ihop det sista och så småningom börja gå iväg till busstationen. Vi hööörress!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - napsauta tästä!

Likes

Comments

Jobba jobba jobba, netflix, skola, planera, stressa.

Likes

Comments

Fin dag!
Shopping, prat, lunch, café och en Malin.

❤️💛💚💙💜

Likes

Comments

Skola, sova, förkyld, allsång på kvarnen, ollistisdag, upp och ner, email, musik, pizza, vänner, italiensk choklad, pang, jakt, hästar, älgflugor, skolplanscher, växter, snapchat, tankar, framtid, kandidatavhandling, vittvin, smutsiga skor, fylla, biologi, dissektion, binnikemask, frustration, kärlek, nya sänglakan, böcker. 

Likes

Comments

Ciao!

Jag är tillbaka från Italien och några erfarenheter rikare. Kom hem i måndags, lagom deppad och ledsen över att resemånaden är över. Men nu har jag kommit igång med studier så det känns bättre nu.

Hursomhelst, tänker inte skriva så väldigt mycket om resan utan lägger upp lite bilder istället. Det var i alla fall långa dagar men med roligt innehåll!

Hur jag vill att mina tankar ska se ut vs. hur det egentligen ser ut

Grazie Italia!

Likes

Comments

Ja kära vänner, ni ska veta att det satt fint med lite Mallorca. Vilken fantastiskt bra vecka. Sol, bad, bästa vänner, god mat och allt det där som gör en människa glad när man behöver det.

Konstigt nog så tog jag väldigt lite bilder. Men jag bjuder på det jag har!

I korta drag bestod veckan av: sol, bad, sand, mat, sangria, Malin & Calle, svett, fisk-spa, droppstensgrottor, gamla stan, shopping, hyra bil för att åka till utomhuspooler som var stängda, se livslevande rockor, gå på marknad, se en kvällshow och pizzaparty på stranden. Som sagt, i korta drag.

För övrigt: Mallorca var jätte fint. Någon dag ska jag upptäcka mer av hela Spanien eftersom jag gillar nånting med det spanska språket, maten och livsstilen.

Likes

Comments

Hola!

Nu är jag hemma igen efter ungefär två veckors resande och jaa vad ska man säga. Gårdagen var skit jobbig, bara tanken av att skolan drar igång och för övrigt bara en MASSA saker som borde redas upp gör mig bara ledsen. Men, så är det och det finns inget att göra åt det.

Startade tidigt mot Åbo 22 augusti, klockan var väl 3 när jag vaknade. Tog Onnibus ner till Åbo och så småningom åkte båten iväg mot Stockholm. Köpte mig en hytt på plats vilket var mycket klokt för där sov jag hela dagen. Sen buss till Nyköping där jag spenderade några dagar. Hade det sååå trevligt!

Sen en morgon skjutsade farfar ut mig till Skavsta och därifrån flög jag direkt till Mallorca.

Där var jag i en vecka.

Flög till Nyköping igen.

Lekte med min lilla kusin.

Var på min farbrors 50-års kalas.

Åt god mexikansk mat, spelade beerpong och var bara allmänt glad över att träffa alla släktingar.

Hälsade på farmor.

Åkte hem.

Sov skit dåligt på båten.

Kom hem till en hund som hade gått från valp till hund (vilket inte är helt sant men det kändes så).

Tack och hej.

Likes

Comments

Idag har jag köpt ny dator. I want to thank not only God but also Jesus för att min gamla dater faktiskt har hållit så bra. Den har kämpat tappert genom spel, nerladdade filmer och en miljon bilder. Tack för 8 år Compaq. Nu sitter jag istället med en Macbook Air och är så nöjd.

Idag har jag alltså varit till Vasa. Vilken dag. Började med att jag kommer på att jag glömt mina lägenhetsnycklar hemma när vi rullade på motorvägen in till Vasa, vilken jäkla tur att man har snälla grannar! Så fick in min nya soffa (äntligen en normal soffa!) och kläder och sånt innan jag tittade på min nya dator, gick och omkring på torget med Linus och stressade ner en hamburgare. Sen var jag på sjukhuset i någon timme och efter det åkte vi hem.

Ikväll har jag bara suttit med min nya dator och beundrat den. Sååååå skönt att ha en fungerade dator!!!

På måndag sätter jag mig först på Onnibus ner till Åbo och så vidare över till Sverige. Nyköping här kommer jag!!! Sen efter det blir det att sätta sig på ett flyg till Mallorca, och gode gud vad skönt det ska bli. Sol, sangria och Malin. Sen åker jag till Sverige igen för farbrors 50-års kalas, det kommer också bli jätte kul att träffa alla släktingar. Sen åker jag hem och är hemma 5 dagar innan jag igen drar iväg mot Turin! Så det blir en hel del resande nu. Tummen upp för det!

Taco hej!

Likes

Comments


Jaaaahaaa...
Okej.

Jag känner mig lite tom, osäker och jagvetintevad. Därav den bristande uppdateringen. Känner ingen större inspiration till något: vill inte läsa böcker, vill inte motionera, vill inte vara kreativ och vill inte umgås med någon. Jag gjorde nog en stor tabbe när jag tog på mig för mycket i somras, det känns som att jag dränerats på ork.

Känns lite hopplöst att 17-åriga jag hade mera kontroll och var mycket mera målinriktad än vad 20-åriga jag idag har.

Jag har en hel del roliga saker inplanerade: en Sverige-Mallorca-Sverige resa på gång, snart flyttar jag till Vasa igen och så vidare. Men ändå så orkar jag inte längta. Blir så trött på mig själv då jag aldrig är helt nöjd med något jag gör, för egentligen, vad spelar det för roll om något är halvdant ibland. Men det är svårt att styra över känslor.

Hursomhelst. I will be back. Kanske när saker och ting har rett upp sig!

Likes

Comments

Hallååhallåå!

Nu har jag äntligen lite ledigt och det kom inte en dag för tidigt. Sedan 23 maj då jag började jobba kan jag nog nästan räkna antalet lediga dagar på mina händer (eventuellt händer och tår tillsammans). Det var i lördags kl 3:00 då jag kom hem som jag stämplade ut och hela söndagen var jag en zombie. Sov på varenda ställe man kan sova på inomhus och utomhus. Hade huvudvärk och var konstant hungrig. Då passade ju absolut inget bättre än att jag misstänkte att alla får hade rymt och eftersom jag var ensam hemma var jag tvungen att ta på mig massa kläder och stövlar för att söka genom skogen med Linus i hälarna. Efter en timmes sökande (med inslag av brännässlor, myggor, för stora stövlar och värmeslag) hittade jag fårjävlarna. I hagen. Så då gick jag hem och sov ännu mer.

Hursomhelst, innan studierna rivstartar ska jag hinna: ta det lugnt, träffa folk, njuta av sommaren och resa lite. Nu när jag äntligen har extra tid så kanske jag orkar uppdatera bloggen lite oftare. Men den som lever får se!

Heh, bara en massa Linus bilder men det går inte att inte ta en massa bilder av honom. Han är så söt och snäll. Och duktig. Tänk det: det har hänt EN olycka inomhus för honom sedan han flyttade hit. Han har bara gnagt sönder lite av trappan (och kanske något smått men inget viktigt). Han sover hela natten. Och bär hem posten! Duktiga vovven.

Likes

Comments