Har kommit fram till en sak nu när jag lurat i mig själv att jag ska ta och bli en äkta bloggerska. Hur startar man inläggen på ett bra sätt? Noll idéer hur man skriver en rolig inledning av ett inlägg eller om jag ska börja varje inlägg med ett tråkigt "hej"? Aja man lär så länge man lever och jag ska nog allt komma fram till ett bra svar på den frågan.

Halva jobbveckan har susat förbi och jag känner mig inte speciellt levande. Att jobba 8-17 är betydligt mer påfrestande än vad jag minns det. Snacka om att kroppen och huvudet ställer om sig snabbt när man byter schema och jobbar skift? Aja ska nog ta mig igenom de sista 2 jobbdagarna för denna vecka med.

Annars då? Tillbringat kvällen till att leta utbildningar. Har hittat en i eventplanning som skulle passa mig så himla bra. Den har allt det jag vill lära mig. Problemet är att du måste befinna dig på plats i Stockholm varje onsdag hela hösten och även vissa måndagar och det blir nog lite väl knepigt med tanke på att jag jobbar 100% med. Men allt brukar lösa sig och så ska väll även detta göra tänker jag. Men är så sugen på att plugga nu och mata huvudet med massor av nytt och roligt!!

Nu är det dags och plöja ett avsnitt (lär säkert bli typ 7) av Chicago Fire. Alltså min nya favvo-serie. Älskart!! Snygga brandmän, dramatik, kärleksproblem och full fart. Vad mer behöver man liksom? Sen ska jag för en gångs skull försöka somna tidigt så jag orkar mig upp vid 5 imorgon.


Just det, det vankas kräftskiva i helgen och jag är så himla taggad! Mer om det sen.


Höööööörs bloggen!

Likes

Comments

Vardag

Okej då testar vi det här med blogg igen då. Senast var för tre år sen och min bloggkarriär avslutades lika snabbt som mitt äventyr på andra sidan Atlanten.

Med en helt fantastisk sommar bakom mig slog det mig att det vore så himla kul att ha alla roliga saker sparade i text och bild så man kan gå tillbaka och minnas allt kul man hittat på i sina dagar.

Vi testar så får vi se. Gissar på att mandy och familjen blir de enda som läser och detta på grund av att jag tvingat de till det. Haha!

Likes

Comments