Idag var det "the 46th annual natonal shrimp festival"!!
Jag har varit dålig på att uppdatera men det har inte hänt så jättemycket här nere. Jag har det ganska lugnt och skönt men ska försöka att i alla fall lägga upp lite mer?
Shrimp festivalen var dock skoj! Jag åt så oroligt många räkor, och allt var så gott :-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans där hemma! Jag har varit dålig på att uppdatera men ska försöka vara bättre nu framöver. Jag har inte skrivit sedan skolstart, mer än 3 veckor. Trots det käns det inte som att de har hänt så värst mycket.
Skolan är bra men kraven på oss elever är inte så värst höga. Vi har en dress code vilken innebär att vi måste ha en "school spirit shirt". Vi har läxor varje dag men det är inget svårt. Det är nya elever i alla ämnen så var helt slut efter de första dagarna av att försöka lära känna nya vänner i varje klass. Det är okej nu för Amerikaner är väldigt öppna och välkomnande.
Vi grillar mycket och värdbror Zack är en riktig fena på det!!
Vi spelar en del golf men inte så mycke jag hade velat. Banorna här är jättefina!!
Förra fredagen var vi på första fotbolls matchen vilket var en upplevelse även då vårt lag är kasst och vårt record än så länge är 0-3 än så länge.

Likes

Comments

Första månaden i USA?? De har gått väldigt fort och det har hänt otroligt mycket, här är dock mina favoritbilder än så länge

Likes

Comments

Vi spenderade mesta tiden av semestern i Kentucky. Vi lirade golf på My Old Kentucky Home och Sweetens Cove Golf Club (vilken är rankad 59 i landet). Vi var även inne på Valhala (PGAs enda barna). Golfen här är fantastisk, Zack min värdbror skjöt under 80 för första gången och Maury skjöt under par. Vi var nere i Mamuth Cave vilket är världens största grottsystem. Vi spenderade en eftermiddag i Louisville och vi såg ett vattenfall.
Vi är hemma nu men semestern var fantastisk!

Likes

Comments

Vi är på roadtripp och idag och igår stannade vi i Nashville, Tenese. Vi åt stark kyckling lördag kväll vilket var sjukt. Det var den starkaste maten jag ätit och de sjuka var att de kallade den för "milde wings" vilken var näst lägst på deras 7-skaliga meny. Staden var fantastisk och County musik hördes överallt.

Likes

Comments

Några bilder på Zack och Cotton Creak, den banan vi lirar mäst.

Likes

Comments

Today was a good day.
Sov länge. Någon timme på driving rangen och efter de lite poolhäng.

Likes

Comments

Ber om ursäkt för att jag inte publicerat något under den första veckan. Det har helt enkelt varit fullt upp.

Orange Beach, där jag bor är helt otroligt! Det är så vackert här nere! Var inte oroliga jag kommer ta bra bilder härifrån så att ni kan se för det är helt fantastiskt. Aldrig under 30° grader.

Golfen är även den fantastisk! Kommer fler bilder på det med. Bilderna i det här inlägger är tagna på Orange Beach Golf Center vilket ligger en 3 min promenad från huset. Vi har dock spenderat mer tid på Craft Farms vilken är en fantastisk 36håls anläggning.

Bubba Watson är härifrån området, han är uppvuxen i Pensacola vilket är en 1h härifrån med bil och det var på den flygplatsen jag landade. Blev varmt välkomnad av familjen som är helt underbar och det tog inte mer än 20min innan våra 300g burgare stod på bordet på McGuire's för sedan efteret på Bubba's Sweetspot.

Jag har det helt fantastiskt här! hoppas att alla ni där hemma har det bra ni med

Likes

Comments

Camp var helt fantastisk! jag har lärt känna så otroligt många underbara vänner och jag ser fram emot att få följa dem under deras år. Jag ångrar att jag inte har tagit flera bilder för det finns så många som jag hade velat visa er där hemma. Oavsett bilder har Camp varit underbart och det är definitivt ett minne för livet!

Likes

Comments

Vi har bott på Muhlenberg college utanför Allen town, Pennsylvania. Otroligt fint här och det känns tråkigt att lämna. Vädret som ni ser på bilderna har bortsett från de två första dagarna varit mulet vilket har uppskattats då temperaturen trots de legat över 25 grader, när solen var framme i början var det betydligt varmare än 30. 

Likes

Comments