Vi är på roadtripp och idag och igår stannade vi i Nashville, Tenese. Vi åt stark kyckling lördag kväll vilket var sjukt. Det var den starkaste maten jag ätit och de sjuka var att de kallade den för "milde wings" vilken var näst lägst på deras 7-skaliga meny. Staden var fantastisk och County musik hördes överallt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Några bilder på Zack och Cotton Creak, den banan vi lirar mäst.

Likes

Comments

Today was a good day.
Sov länge. Någon timme på driving rangen och efter de lite poolhäng.

Likes

Comments

Ber om ursäkt för att jag inte publicerat något under den första veckan. Det har helt enkelt varit fullt upp.

Orange Beach, där jag bor är helt otroligt! Det är så vackert här nere! Var inte oroliga jag kommer ta bra bilder härifrån så att ni kan se för det är helt fantastiskt. Aldrig under 30° grader.

Golfen är även den fantastisk! Kommer fler bilder på det med. Bilderna i det här inlägger är tagna på Orange Beach Golf Center vilket ligger en 3 min promenad från huset. Vi har dock spenderat mer tid på Craft Farms vilken är en fantastisk 36håls anläggning.

Bubba Watson är härifrån området, han är uppvuxen i Pensacola vilket är en 1h härifrån med bil och det var på den flygplatsen jag landade. Blev varmt välkomnad av familjen som är helt underbar och det tog inte mer än 20min innan våra 300g burgare stod på bordet på McGuire's för sedan efteret på Bubba's Sweetspot.

Jag har det helt fantastiskt här! hoppas att alla ni där hemma har det bra ni med

Likes

Comments

Camp var helt fantastisk! jag har lärt känna så otroligt många underbara vänner och jag ser fram emot att få följa dem under deras år. Jag ångrar att jag inte har tagit flera bilder för det finns så många som jag hade velat visa er där hemma. Oavsett bilder har Camp varit underbart och det är definitivt ett minne för livet!

Likes

Comments

Vi har bott på Muhlenberg college utanför Allen town, Pennsylvania. Otroligt fint här och det känns tråkigt att lämna. Vädret som ni ser på bilderna har bortsett från de två första dagarna varit mulet vilket har uppskattats då temperaturen trots de legat över 25 grader, när solen var framme i början var det betydligt varmare än 30. 

Likes

Comments

Vi bor på ett campus två timmar med buss från New York city (bilder på det kommer snart) men idag var det heldagsutflykt till NY! Staden är helt otrolig och upplevelsen var magisk tack vare "klassen". Vi är uppdelade i olika Highschools och klasser i dem för att skapa en school spirit. Vi är Grant South Gators och är den överlägset bästa klassen! Vi tog färjan till Frihetsgudinnan och tillbaka till södra Manhattan därifrån vi gick till Time Square och passerade alla möjliga sevärdheter. Totalt räknade stegmätarn på telefonen till 37 637 steg och promenaden tog ca 9 timmar!!!

Likes

Comments

Så, nu börjar det! Avsläppt på Arlanda och jag är sjukt taggad inför året som kommer!

Likes

Comments

Hej! Jag heter Alexander Hildemar och ska spendera ett utbytesår i Gulf Shores, Alabama i USA. Jag har bloggen i syfte av att låta vänner och familj få följa mina upplevelser på andra sidan Atlanten samt att hålla alla där hemma uppdaterade på hur min vardag ser ut.

Jag är inte helt hundra på hur och vad jag kommer att publicera men jag antar att jag kommer komma på det under resans gång!

Välkomna att följa och jag hoppas att det kan bli intressant

Likes

Comments