View tracker

Hej!
Morgondagen kommer bli super kul. Ska till friends- återigen. Det ska bli spännande att få se alla fantastiska ryttare i en sån miljö samt att få kika på lite snygga grejer ;)
Ska vara där från 15-22 alla timmar eventuellt går vi ut från arenan för att käka lite på mall of Scandinavia. Det största målet för morgondagen är att hitta en ny hjälm. Har dock inte riktigt bestämt mig för vilket färg eller märke. Är bra sugen på en Samshield eller KEP. Dem är så sjukt snygga båda två, meeeeen prislappen är ju inte särskilt låg på dem tyvärr.
Just nu sitter jag och kollar youtube, samlar på mig lite inspiration och kollar runt på lite resultat på equipe. Godnatt, glöm inte att kika in imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godkväll(???) dagen har väl inte sätt särskilt annorlunda jämfört med alla andra dagar. Haft prov som faktiskt kändes bra, skola, och stall.

Uppdaterar imorgon, byeeeeee

Likes

Comments

View tracker

Sent inlägg, ovanligt? Har återigen prov imorgon så har behövt stresspluggat lite nu på kvällen... Jag kan det mesta meeeeen jag vill verkligen göra bra ifrån mig...
Har på eftermiddagen varit en snabbis hos Jens och hjälpt dem med det sista inför SIHS. Kortfattat och tråkigt, men finns inte så mycket mer att säga. Godnatt, vi höra imorgon!

Likes

Comments

Godmorgon,godmiddag, godkväll? Lite oklart som vanligt men vad ska man göra åt saken. Bloggade inte igår då jag var väldigt väldigt trött och behövde vila ut. Har idag haft utvecklingssamtal som gick bra och vi fick mycket viktiga saker konstaterade - skönt.
Skolan hade dessutom arrangerat öppethus från 17-20 där jag som elevrådsrepresentant måste vara med under alla timmar. Det var faktiskt väldigt kul och jag kommer ihåg känslan när man själv var där och gick runt och kollade på allt. Men nu så är det jag som står och svarar på alla frågor? Sjukt. Häftig resa!
Imorgon har jag svenska prov, wish me goodluck!

Likes

Comments

Sista SM dagen. Stämningen var spänd och alla var verkligen i sitt eget mode. Själv ställde jag klockan på 08:30 för att gå hinna kolla på elevklassen som gick klockan 10:00. Det var kul eftersom det ändå var två elever från gymnasiet som deltog i finalen.
Eter det gick jag till stallet för att hjälpa Jens med Uno som skulle gå finalen idag. Efter han ridit så bestämde jag mig för att kolla på juniorklassen också. Jag tycker verkligen att det är roligt att se dem rida då dem är så grymt duktiga!
Nu på kvällen så har jag inte gjort så mycket förutom att käkat och pluggat. Tyvärr så måste det bli prio 1 denna vecka vilket suger rätt hårt men men, det måste göras. Ses imorgon.

Likes

Comments

Har inte mycket att skriva. Jag har påriktigt inte gjort annat än att sitta på läktaren och kollat idag. Det enda som vart annorlunda är väl att jag följde med My hem efter stallet. Känns lite konstigt, men samtidigt lite skönt med lite "ledigt".
Nu såhär på kvällen så ska jag plugga eftersom jag har 3 (!!) prov nästa vecka... Men men, det är bara att bita i det sura äpplet och gört. Ses imorgon när jag har mer att skriva!

Likes

Comments

Hej! Idag började första "riktiga" dagen här på SM vilket är super kul. Det jag varit en del omkring klasser vilket är väldigt kul att kolla på för att få se allas kanske lite mer orutinerade hästar. Warm Upen gick i 130,135 och 140 i bedömning A. Jag tyckte överlag att dem flesta red väldigt bra och det är verkligen inspirerande att få se allt från sidan.
Eftersom att det är fredag är det även en helt vanlig skoldag också vilket betyder att det flyttar lite fokus från det roliga till det viktiga även fast det var svårt att koncentrera sig i mellan åt. Men vi slutade iallafall klockan 14, och från ca 15 så hjälpte jag Jens fram till klockan 21 där han även bjöd på pizza efter en bra dag med bra resultat.

Imorgon blir det en tidig uppgång, redan vid klockan 07:00, och vid klockan 08:00 så startar Jens sin första klass för dagen. Lite jobbigt men absolut värt det.
Godnatt och ha det bäst!

Likes

Comments

Har helt plötsligt fått en konstig känsla. Den är helt obeskrivlig, och jag kan verkligen relatera och tänka tillbaka till 9:an och allt kanske inte var så bra. Jag har verkligen inget att klaga på, och jag känner mig egentligen dum som mår dåligt över något obefintligt med tanke på att det finns miljontals människor som lider dubbelt så mycket som jag. Men får man tänka så? Som att min psykiska hälsa inte spelar någon roll oavsett vilken "grad" jag påverkas av den?

Konstigt, och jag vill själv inte tänka på dem här banorna meeeeen, ibland så övertänker jag och då slutar det såhär. Jag har så mycket planer med mitt liv som jag verkligen vill hinna göra, oavsett vilken tid det kommer ta. Egentligen så har jag ju ALLA chanser i världen att ta mig vart jag vill från min position just nu, men på något sätt tycker jag att det är "försent" att försöka göra en satsning på storhäst, som att jag bara sitter och stirrar medan tiden bara rullar iväg. Jag vill det här så mycket, men varför gör jag inget åt det? Varför gör jag det så bekvämt för mig? Varför tar jag inte i från tårna för jag VET att det kommer löna sig i slutändan, right?

Jag vill vara bland dem stora namnen, jag vill vara en förebild, jag vill kunna insperera andra människor. Men jag är inte där. Inte ens halvvägs. Jag är no one på Strömsholmsridsportsgymnansium som kanske har alldeles för höga krav på mig själv och som kanske vill lite för mycket för mitt eget bästa. Jag är liksom inte där, varken kunskapsmässigt eller ridmässigt vilket suger så jävla hårt. Jag saknar känslan av känna mig viktig, och nödvändig för någon. Förut hade jag ju egna hästar, men här är det helt bortblåst liksom? Om jag inte är där så spelar det ju inte någon större roll liksom? Dem får ju mat, vatten, kärlek och motion oavsett och det svider så hårt att inte känna det längre. Jag vill ha tillbaka det, och en dag ska jag det. En dag ska jag insperera och vara viktig. Jag vill, jag ska⭐️

Likes

Comments

såå, Imorgon börjar SM och det känns väldigt kul att det blir lite snurr på anläggningen med en lite större tävling som kanske innebär lite större namn. Själv är jag groom åt Jens och Isabelle så gott jag kan alla dagar. Det är väldigt kul, även fast det kan kännas lite tråkigt att inte se alla ekipage, meeeeen det är ju helt klart värt det.

Idag har det mest snurrat in en del flashiga hästbussar som ska stalla upp sig under dagarna här. Själv har jag vart hos Jens och hjälpt till och fixat alla hästar så dem skiner riktigt fint under dagarna. Vi försökte besikta alla hästar ganska tidigt då vi var osäkra ifall det skulle vara extremt mycket folk någon dag/timme så det vart lite prio 1 liksom. Åkte hem runt 21 och käkade middag vilket var välbehövligt efter en lång dag. Imorgon startar SM påriktigt och dessutom har vi sovmorgon till 12:45 så jag hinner kolla på en del ekipage innan lektionen börjar vilket är riktigt skönt!
Godnatt , ni är bäst!


Likes

Comments

Hej, godmorgon eller godnatt? Även idag blev inget direkt tidigt inlägg, men har liksom typ inte tid förens nu... Jaja, dagens dressyrpass gick väl okej. Känslan speglar kanske inte riktigt vad Agneta sa, men men. Vi tränade på position i sitsen helt utan stigbyglar. Dessutom så satte vi en pinne mellan händerna så dem skulle ligga stilla och parallella med varandra. Jobbigt men riktigt kul!
Imorgon är det engelskaprov som jag inte riktigt har pluggat på, men men får väl se hur det går. Hästarna som ska gå SM kommer börja stalla upp sig redan imorgon vilket kommer vara spännande, men även rätt jobbigt med tanke på att det kommer vara ett jäkla liv på anläggningen, hehe. Det är ju faktiskt en del stora namn som kommer hit ;) byeeeee

Likes

Comments