Tja!
Jag har verkligen brist på vad jag ska skriva om här på bloggen, därför har jag inte skrivit något här på ett tag!
Så kommentera gärna vad ni vill se på bloggen eller skriv frågor som jag kan svara på! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja!

Varför jag inte kom ut som transsexuell tidigare var för jag var mobbad för att jag var annorlunda, för att jag trodde mamma ville ha en tjej som hon kunde lära sminka, sätta upp håret på, men jag var ändå en pojkflicka när jag var liten. När jag hoppade av 2an på gymnasiet så försökte jag bara att må bra, men det gick ju sådär eftersom jag var född i fel kropp. När jag flyttade upp till Norrland så förändrades allt, min flickvän fick mig att må bra, jag slutade skära mig och hon gjorde mig lycklig. Så jag började gymnasiet här uppe men då gick jag inte ut som det för jag ville se hur klassen va först och hur lärarna var. Men när jag väl gick ut så stöttade klassen mig väldigt mycket och brydde sig inte alls om att jag var född i fel kropp och bytte namn till Alex. ​​​

Likes

Comments

Tja!
Idag såg jag Samir och Viktor, äntligen fick jag träffa dom, är så otroligt glad. Det enda jag var besviken på var vädret, men det hindrar mig inte för att se dom!
Jag och Bella åkte också en runda med en gammal brandbil, haha lite barnsligt kanske, men men varför bli vuxen än?
Samirs och Viktors nya låt kommer bli en sommarplåga, den är sjukt grym också!
Sen åt vi Kina mat, så otroligt gott!
Hoppas alla hade en bra dag för det hade jag oavsett vädret.

Likes

Comments

Tja!
Jag kom först ut till min flickvän eftersom hon alltid har funnits där för mig och stöttat mig. Sen kom jag ut till min mamma, för hon är den jag har bott med i nästan hela mitt liv och hon skrev "du har alltid varit mer som en son för mig".
Min klass tog det jätte bra och även vissa släktingar som vet om det.
Så än så länge har alla tagit det hur bra som helst och det är jag verkligen glad över! :)

Likes

Comments

Tja.

Mitt namn är Alex 19 år och jag är (FTM).
FTM som är female to male.

På den här bloggen kommer jag skriva om min resa, min vardag, om mig och m.m

Igår var jag på ett "möte" , som gick hur bra som helst, han skulle skicka mina anteckningar till chefen i Växjö och får han tillbaka att allt är okej så skickar han en remiss till Umeå, så hoppas verkligen att det är okej annars vet jag inte vad jag ska göra och varför chefen i Växjö måste godkänna det är för att jag är folkbokförd (eller vad det heter) i Småland och har bara C/o här i Norrland. Men blir svårt för mig att göra utredningen i Lund eftersom jag pluggar här, men vi får hoppas på det bästa.

Likes

Comments